magyarfutball.hu

2009.01.28 Németh első blackpooli meccsén súlyosan megsérült

31 percet töltött mindössze a pályán, ám súlyos sérülést szenvedett Németh Krisztián, a Blackpool labdarúgója. A Liverpooltól egy hónapra kölcsönvett magyar játékosra műtét vár.

Sima, 3-0-s vereséget szenvedett a Blackpool labdarúgócsapata a Queens Park Rangerstől az angol másodosztály (Championship) 29. fordulójában.

A találkozón pályára lépett Németh Krisztián is, a Liverpooltól kölcsönbe érkező magyar játékos 31 percnyi lehetőséget kapott. Rosszabb hír, hogy már az első labdaérintésnél lekönyökölte ellenfele, s bár pályán maradt, a mérkőzés után fájdalmakra és rosszullétre panaszkodott.

"Sajnos kevés labda jött felém, pedig igyekeztem sokat mozogni, Annak örültem, hogy a pályára lépésem után mindkét gólszerzési lehetőségünk előtt én adtam a passzt, és csináltam meg a helyzetet, de sajnos nem tudtunk gólt szerezni. A végén kaptunk még egyet, így elég szomorúan zárult az este. Illetve nekem még hátra volt egy 20 perces levezető futás a stadionban, aztán pedig egy orvosi vizsgálat, mert vért köptem, meg zsibbadt az arcom, és a szemem alatt egy komoly dudor is kialakult" - írta saját blogjában.

A pepsifoci.hu információja szerint szerdán reggel a Liverpool orvosi stábja megvizsgálta, majd röntgenfelvételeket készítettek, melyek alapján az elsődleges vélemények szerint több helyen is eltört az arccsontja. Némethet szerda délután egy specialista vizsgálta meg egy helyi magánklinikán, a hírek szerint pénteken meg is műtik, így várhatóan hat hétig lesz majd harcképtelen.