magyarfutball.hu

Szerbia Rogan Predrag (Loznica 1974.08.02 - )

alias
Predrag Rogan
Предраг Роган
nationality
Szerbia
age
49 years
related websites

játékos

pályafutás
?
eredmények / elismerések
?

edző

pályafutás
FK Palić
2013 - 2014
FK Zemun
2014 - 2015
Mačva Šabac
2015 - 2017
Újpest FC másodedző
2017 - 2018
TSC Bačka Topola
2018
Spartak Subotica
2018 - 2019
Napredak Kruševac
2019
Újpest FC
2020. június 1 - 2020. december 23
eredmények / elismerések
?
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.12.29, 19:17
    Újpestről való távozása kapcsán:
    Összeszedte a csapatot, elkezdtek eredményeket elérni, erre kirúgják.
    Nem értem.

    "Büszke vagyok arra, amit sikerült elérni." Nem voltak komoly elvárásai ezek szerint.

    Nekem fura, hogy kezdene kialakulni valami kép, aztán kezdjük elölről. Nekem kezdett tetszeni.

    Predrag Rogan jó munkát végzett, jár neki a köszönet. Kétszer is nagyon nehéz helyzetből, nagyon mély gödörből húzta ki a csapatot. A tavalyi bajnokság hajrájában vette át a csapatot, és egy huszáros hajrával megmentette a kieséstől. A mostani szezonban a koronavirús sújtotta a csapatot, a keret teljesen elfogyott, hullottak a pontok, a kieső helyre csúszott. Az idény végére ismét szépen összeszedte a csapatot, és két győzelemmel a vonal fölé húzta. További sok sikert Predrag Rogan.

    A futball minosegetol eltekintve,lehetett latni,hogy a jatekosok hajtottak iranyitasa alatt.

    Rogan - így, a tévén keresztül ismerve - nagyon szimpatikus ember. Nyomokban nincs benne semmi a Pintér Attilák, Bódog Tamások mérhetetlen magabiztosságából... A fiúkat mégis tudta motiválni, bár a járvány hatásait ő sem küszöbölhette ki. A belgával szemben nem lehetett igaza. Kár érte...

    Diósgyőriként sem értem ezt az edzőváltást. Szerintem Rogan a maximumot kihozta az Újpestből, szinte végig hátráltatta őket a Covid-járvány és még így is csak 4 pontra vannak a negyedik helytől. Oenninggel sem lesznek beljebb ,de ez nem az én bajom,szerintem más ok van a háttérben.

    Nagyon sajnálom Predrag Rogant szakmailag és emberileg is, hogy a belga pont karácsony előtt küldte el. Az utóbbi idők legjobb újpesti edzője volt, aki reményt adott nekünk szurkolóknak. Hihetetlenül szimpatikus, szerény és közvetlen ember benyomását keltette,sportszerűségből is többször jelesre vizsgázott. Magyar tudását összeszedve gesztust tett azzal, hogy a vele készített interjú egy részét (ellentétben elődjével) magyarul mondta el megtisztelve ezzel bennünket. Kétszer sikerült megmenteni a csapatot a kiesésétől, mindhiába. sok sikert kívánok neki szakmai pályafutásához, és természetesen Boldog karácsonyt családjának is!!!

    Predragnak nagyobb volt a füstje mint a lángja ... nézhetetlenek voltak a meccsek ... egyszerűen nem lehetett látni mit akarunk játszani ... nem lehet igazából tudni melyik játékos mire képes egy értelmes játékrendszerben ... Oening? meglátjuk ...

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2801805