magyarfutball.hu

Magyarország Erős Noel (? 2000.03.05 - )

nationality
Magyarország
age
24 years
poszt
csatár
related websites

játékos

pályafutás
Vasas FC
2019. június -
eredmények / elismerések
?
0 nemzetközi kupa
0 hazai kupadöntő
0 elsőosztályú bajnoki
4 harmadosztályú bajnoki

Erős Noel magyar bajnoki mérkőzései:

NB III Nyugat 2019/2020

# date round match substitutions cards goals result
1 2019.09.01 5 FC Nagykanizsa - III. kerületi TVE BEcserélve 0 : 3
2 2019.09.08 6 III. kerületi TVE - Credobus Mosonmagyaróvár BEcserélve 1 x gól 5 : 1
3 2019.09.15 7 BKV Előre - III. kerületi TVE BEcserélve sárga lap 1 : 1
4 2019.10.12 10 III. kerületi TVE - Érdi VSE BEcserélve 1 : 3
4 mérkőzés 1 x sárga lap 1 x gól
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.06.27, 14:36
    Újabb Kubala akadémista kapott profi szerződést a Vasasban

    Az elmúlt egy év során - a Vasas Kubala Akadémia és a Vasas FC együttműködésének köszönhetően - három korábbi akadémista kapott profi szerződést a felnőtteknél. A 2019/20-as bajnoki év a tavaly nyári szezonkezdéshez hasonlóan indul, hiszen - ahogyan akkor is - most is az U19-es bajnokcsapat keretéből írt alá hároméves szerződést egy tehetséges labdarúgónk, ezúttal a 19 esztendős Erős Noel.

    - A Vasas jövőképében az egyik legnagyobb érték a Kubala Akadémia - mondta az aláírást követően Domonyai László, klubigazgató. - Hangsúlyos célunk, hogy hosszú távon egy NB I-ben is sikeres Vasas csapatának minimum 50 százalékát Kubala akadémista alkossa. Erős Noel egy gyors, technikailag képzett támadó középpályás, tehetségét a Kubala Akadémia U19-es bajnokcsapatában és a téli felkészülés alatt a felnőtt csapatban is bizonyította. Megállapodásunk szerint Noelt szeretnénk kölcsönadni egy felnőtt NB II-es csapathoz, ahol rendszeres játéklehetőséget kapva erősödhet, és jó teljesítmény esetén rövid időn belül visszatérhet a Vasashoz.

    - Akadémiánk munkájának egyik legfontosabb értékmérőjét azok a játékosok jelentik, akik az akadémiai képzést követően szerepet kaphatnak a felnőtt futballban, azon belül is elsősorban a Vasas első csapatában. A Vasas élenjáró a fiatalok kinevelésében és szerepeltetésében, ezért hiszek abban, hogy a nálunk nevelkedő fiatal játékosok a legjobb helyen pallérozódnak, színvonalas képzésben részesülnek és megkapják a lehetőséget, hogy a felnőttek között is bizonyítsák tudásukat. Ennek a klubfilozófiának az egyik újabb kézzel fogható bizonyítéka Erős Noelnek, U19-es bajnokcsapatunk tehetséges támadójának szerződése - fogalmazott a szerződés kapcsán Nagy Miklós, a Vasas Kubala Akadémia tulajdonosa.

    Erős Noel 5 évvel ezelőtt, a 2013/14-es szezonban Budaörsről került a Vasas Kubala Akadémiára. Az U19-es korosztálytól idén búcsúzó játékos pályafutása alatt 225 mérkőzésen lépett pályára, ebből 180 alkalommal a kezdő tizenegyben, ahol összesen 112 találatot szerzett. Noel a tavalyi évben számos alkalommal pallérozódott a Vasas FC edzésein, de a felnőtt csapat felkészülési mérkőzésein is letette névjegyét.

    - Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy aláírhattam ezt a szerződést. Szeretném megköszönni az eddigi edzőimnek, a csapattársaimnak és az Akadémia egészének a segítséget, hiszen egyedül nem juthattam volna el idáig. Büszke vagyok arra, hogy beérett az eddigi évek kemény munkája, ezután is ugyanilyen erőbedobással fogok küzdeni a céljaimért – mondta Erős Noel.

    2019.06.26
    http://www.vasasfc.hu/hirek/ujabb_kubala_akademista_kapott_profi_szerzodest_a_vasasban-3758