magyarfutball.hu

Magyarország Vas László (Pécs 1971.10.05 - )

nemzetiség
Magyarország
életkor
50 éves
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
FC Machtrenk
? - ?
FC Braunau
? - ?
Baluweiss Linz
? - ?
SV Neumarkt
? - ?
Pécsi VSK Fürge Nyuszi
? - 2009. február
Baksai SE
2009
eredmények / elismerések
?

edző

pályafutás
Eger (pályaedző)
2012 - 2013
Komlói Bányász SK
2013 - 2014
Pécsi MFC (utánpótlás)
? - 2017
Diósgyőri VTK (pályaedző)
2017. március - 2018
Pécsi MFC (U19)
2018 -
Pécsi MFC
2018. október 18 - 2022. június
eredmények / elismerések
?
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2022.06.09, 14:45 (szerk.: 2022.06.11, 10:44)
  Hivatalos. Vas László távozik.

  Az utóbbi időkben rengeteg kritika érte (jogosan), de neki köszönhetjük, hogy sok évnyi szarakodás után újra megindult valami a klubnál, a feljutást követően nem volt ritka, hogy 5000-en voltak a lelátón és érdemes volt meccsre járni. Ezeket nem felejtjük el! További sok sikert Laci, bárhol is kötsz ki!

  Nagyon sajnálom ezt a döntést, mert a Vas-féle csapat nekem nagyon szimpatikus volt, már az utolsó NB3-as idényben is, de igazán a tavalyi szezon volt az, amikor felállva tapsoltam nekik sokszor. Az a labdatartós, türelmes játék, amivel szinte az összes ellenfelünket megfojtottuk (tényleg kb. csak a Loki és a Vasas ellen emlékszem úgy, hogy nem mi domináltunk), öröm volt nézni.

  Idénre már valóban eltűnt ez a lehengerlő játék, az jó kérdés, hogy minek köszönhetően? Nekem nincsenek öltözői pletykáim, nem tudom, hogy mennyire jött ki edző és játékos. Talán, ha sikerült volna Bartha helyett hozni egy hasonló, rutinos játékost, másképp alakult volna.

  Mindenesetre nálunk, de szerintem az egész magyar foci összes osztályát beleértve, ritka, hogy egy edző négy évig irányítson egy csapatot.

  A magam részéről mindent köszönök Vas Lacinak, hosszú idő után tudott újra kivinni engem meccsekre, de úgy, hogy a tavaly idényben talán, ha 5 meccsről hiányoztam.

  Én is sajnálom a döntést. Nem felejtem el Vasnak, hogy egy nevek alapján messze nem világverő kerettel gyakorlatilag bucira pofoztuk az NB3-at, aztán ugyanazzal a maggal markáns focit bemutatva a másodosztály egyik legüdébb, sosem passzív színfoltjaként az élmezőnyben végeztünk. Hogy aztán ő fáradt el taktikailag, vagy a játékosokkal való kapcsolata, vagy egyszerűen a játékosanyag merült ki alatta, vagy a három együtt, azt majd a "jólértesültek" úgyis megmondják tutira... Mindazonáltal bárki is lesz az edző, a Vas-éra csúcspontját szimpatikus játékban megközelíteni nem lesz könnyű... és akkor ki tudja, milyen kerettel dolgozhat majd az illető.

  https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018204