magyarfutball.hu

Magyarország Szekeres Zoltán (? 1981.12.26 - )

nationality
Magyarország
age
42 years
poszt
középpályás
related websites

játékos

pályafutás
Nova
? - ?
Zalaegerszegi TE
2001 - 2004
Hévíz
2004 - 2006
SV Güssing
2006
SC Buchschachen
2006 - 2007
Lenti
2007 - 2013
Vasboldogasszony
2013 - 2015
Nova
2015 -
eredmények / elismerések
?

edző

pályafutás
?
? - ?
HR-Rent Kozármisleny FC
2022. szeptember 5 - 2023. március 1
eredmények / elismerések
?
0 nemzetközi kupa
0 hazai kupadöntő
1 elsőosztályú bajnoki
3 másodosztályú bajnoki

Szekeres Zoltán magyar bajnoki mérkőzései:

NB I 2003/2004

# date round match substitutions cards goals result
1 2003.11.22 15 MATÁV FC Sopron - Zalaegerszegi TE FC BEcserélve 2 : 1
1 mérkőzés

NB I/B 2004/2005

# date round match substitutions cards goals result
2 2004.08.22 1 Hévíz FC - Szombathelyi Haladás sárga lap 1 x gól 3 : 0
3 2004.10.24 10 Hévíz FC - BKV Előre 2 : 3
4 2005.03.19 14 Szombathelyi Haladás - Hévíz FC 3 : 0
3 mérkőzés 1 x sárga lap 1 x gól
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.03.01, 11:29
    TÁVOZIK A CSAPAT ÉLÉRŐL SZEKERES ZOLTÁN

    Ma reggel a klub vezetése és Szekeres Zoltán közösen arra az elhatározásra jutottak, hogy a csapat eredményessége és a bennmaradás elérése érdekében elválnak útjaik.

    A fiatal tréner a támadófoci elkötelezett híveként érkezett Kozármislenybe és szép győzelmeket és látványos focit is láthattunk a csapattól az ő irányítása alatt.

    A mérkőzéseket még a jobb csapatok ellen is domináltuk, de sajnos a zárt, betömörülő védekezéseket sokszor nem sikerült feltörni, így elmaradtak a győzelmek olyankor is, amikor nagyon nekünk állt a mérkőzés.

    Szekeres Zoltán tavaly ősszel az MTK elleni vereséget követően ült le a csapat kispadjára és most az MTK elleni mérkőzés előtt köszön el.

    A fiatal tréner rendkívül elhivatott, profi szakember, mindent a munkájának és a labdarúgásnak szentel, személyében egy kiváló szakembert ismertünk meg!

    A vezetőedző és a klub irányítói végig jó kapcsolatot ápoltak, ennek az eredménye az is, hogy Szekeres Zoltán a csapat jövőjét is szem előtt tartva közös megegyezéssel távozik a posztjáról.

    Magyar Márk klubigazgatónk a következő gondolatokat osztotta meg velünk a váltás kapcsán: „Sajnos egy klub életében vannak ilyen nehezebb, szomorúbb napok is. Nehéz ez az elválás, hiszen Szekeres Zoltán egy ambiciózus, alapos, jó szakember, aki rengeteg energiát tett ebbe a projektbe. „Centikre” voltunk attól, hogy a pályán hétről-hétre mutatott szép focink ennél jóval több megszerzett ponttal párosuljon, ez esetben pedig egészen más helyzetben lennénk. Szurkolóink nyilván sorolhatnák azokat a bajnokikat, amikor nagy fölényben játszottunk, nekünk állt a zászló, de valamiért nem tudtuk átlépni saját árnyékunkat. A foci időnként tartogat szerencsétlen időszakokat, amikor hiába tesz meg az ember mindent a sikerért, az csak nem akar jönni. Ez pedig mentálisan visszavetheti a társaságot. Szekeres Zoltánnal közös megbeszélésünk során úgy láttuk, új impulzusra, friss lendületre van most szüksége NB II-es együttesünknek ahhoz, hogy minél nagyobb esélye legyen elérni a bennmaradást. Távozó vezetőedzőnket az itt kialakított emberi kapcsolatai és a felnőtt csapat impozáns statisztikai mutatói, valamint szemre is tetszetős játéka minősítik. Köszönjük a kozármislenyi labdarúgásért végzett munkáját és sok sikert kívánunk neki az élet minden területén!”

    Sok sikert kívánunk Szeki a továbbiakban!

    2023.03.01
    http://www.kozarmislenyfc.hu/tavozik-a-csapat-elerol-szekeres-zoltan/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2022.09.05, 20:53
    SZEKERES ZOLTÁN A HR-RENT KOZÁRMISLENY ÚJ VEZETŐEDZŐJE

    A tegnapi, MTK elleni mérkőzést már a helyszínen tekintette meg új vezetőedzőnk, Szekeres Zoltán, aki a mai naptól felel a csapat szakmai felkészítéséért és ő irányítja a HR-Rent Kozármisleny NB II-es labdarúgócsapatát!

    Szekeres Zoltán egy fiatal, felkészült szakember, aki játékosként Zalaegerszegen az NB I-ben is pályára lépett, majd az akkor másodosztálynak számító NB I/B-ben, Hévízen futballozott, ezt követően Ausztriában a Güssing csapatánál is megfordult, de játékos pályafutása sérülések miatt korán véget ért.

    Edzőként megfordult az Illés Akadémián, az Újpestnél, a Vasas Kubala Akadémián, illetve irányította a PMFC U18-as csapatát is, így a baranyai szakemberek ismerhetik őt.

    Az UEFA A licences edző nagy hangsúlyt fektetett a szakmai képzésére és fejlődésére, többek közt nyaranta szabadidejében az Ausztriában edzőtáborozó topcsapatok edzésmódszereit, gyakorlatait leste el, saját elmondása szerint is nagyon sokat tanult ekkor.

    Magyar Márk klubigazgatónk így nyilatkozott új vezetőedzőnk érkezésével kapcsolatban. “Hiszünk abban, hogy a reflektorfényen kívül is vannak szakemberek, akik profi szinten is tudnak értékeset alkotni. Fontos szempont volt az is, hogy kiválasztottunk a támadófoci mellett tegye le a voksát, hiszen szeretnénk, ha a stadionunkba kilátogató nézők élveznék meccseinket. Új edzőnk modern gondolkodású, szenvedélyes és munkamániás, így bizakodva tekintünk a közös munka elé”.

    Szekeres Zoltán vezetőedzőnknek sok sikert kívánunk Kozármislenyben!

    2022.09.05
    http://www.kozarmislenyfc.hu/szekeres-zoltan-a-hr-rent-kozarmisleny-uj-vezetoedzoje/