magyarfutball.hu

2022.08.31, Sallói Dániel hosszabbított a Sportinggal!
Sallói Dániel 2026-ig szóló új szerződést írt alá csapatával, a Sporting Kansas Cityvel – tudtuk meg az Egyesült Államok profi labdarúgó-bajnokságában (MLS) szereplő klub szerdai közleményéből.

...tovább: teljes bejegyzés »

2018.05.18, Sallói Dániel bekerült a magyar válogatott keretébe!
Georges Leekens szövetségi kapitány kihirdette a Fehéroroszország és az Ausztrália ellen készülő bő keret külföldön játszó tagjait. Az előzetes keretbe meghívást kapott – többek között – Futács Márkó, Sallói Dániel és Szoboszlai Dominik is.

...tovább: teljes bejegyzés »

2018.02.27, Sallói Dániellel hosszabbított a Sporting Kansas City
Megállapodott három játékosával a Sporting Kansas City, az MLS-ben szereplő futballcsapat a kapus Tim Melia és a védő Ike Opara mellett a magyar támadó, Sallói Dániellel is szerződést hosszabbított, írja az MLS hivatalos honlapja.

...tovább: teljes bejegyzés »

2017.10.31, Sallói Dániel bekerült a magyar U21-es válogatott keretébe!
Michael Boris szövetségi edző kihirdette az U21-es magyar labdarúgó-válogatott soron következő Európa-bajnoki selejtezőire készülő keretét.

...tovább: teljes bejegyzés »

2016.03.25, Sallói Dániel kölcsönben a harmadosztályú Swope Park Rangershez igazol
A tengerentúli profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Sporting Kansas City a hivatalos honlapján bejelentette, hogy kölcsönadta Sallói Dánielt, Jon Kempint és Jimmy Medrandát a harmadosztályú (USL) Swope Park Rangersnek.

...tovább: teljes bejegyzés »

2016.01.13, Sallói Dániel a Sporting Kansas Citybe igazolt
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Sporting Kansas City profi szerződést kötött Sallói Dániellel, aki az őszi szezonban az Újpestben játszott.

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.06.09, Sallói Dániel visszatért Újpestre
Az Újpest labdarúgócsapata amatőr szerződést kötött régi-új játékosával, az Egyesült Államokból visszatérő Sallói Dániellel – adta hírül a klub honlapja.

...tovább: teljes bejegyzés »