magyarfutball.hu

2023.11.09, Csertői Aurél a Honvéd új vezetőedzője!
Tapasztalt szakember veszi át a Honvéd első csapatának irányítását

...tovább: teljes bejegyzés »

2023.05.21, Csertői Aurél távozik a Gyirmóttól!
A mai napon a szezonzáró MTK mérkőzést követően klubunk megtartotta évzáró vacsoráját. A mai vereség miatt csapatunk a hatodik helyen végzett, ami messze elmaradt az eredeti várakozásoktól.

...tovább: teljes bejegyzés »

2019.06.08, Csertői Aurél lett a Gyirmót új vezetőedzője!
Klubunk vezetősége a mai napon 2 éves megállapodást kötött Csertői Aurél UEFA Pro licences szakemberrel, NB II-es csapatunk új vezetőedzőjével.

...tovább: teljes bejegyzés »

2019.05.21, Csertői Aruél távozik Paksról!
Klubunk és Csertői Aurél közös megegyezéssel szerződést bontott.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.01.09, Csertői Aurél az új vezetőedző
Ma reggel sajtótájékoztatón mutatta be új vezetőedzőjét az MVM-PAKS. Klubunk Csertői Auréllal másfél évre szóló szerződést kötött.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.04.16, Csertői távozott a Tatabánya kispadjáról
Edzőt váltott a Ness Hungary NB II Nyugati csoportjában szereplő Tatabánya labdarúgó-csapata a kemma.hu beszámolója szerint. A megyei hírportál azt írja, a már sokszor beugró P. Nagy László vette át ismét a gárda irányítását.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.06.15, Csertői Aurél lett a Tatabánya vezetőedzője!
A közös megegyezéssel távozó Kiprich József utódjaként a legutóbb a Győri ETO-nál dolgozó Csertői Aurél lett egy esztendőre a Duna FC Tatabánya új vezetőedzője – írja a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő tatabányai klub hivatalos honlapja.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.03.05, Csertői Aurél távozott a Győri ETO csapatától!
Csertői Aurél vezetőedzővel szerződést bontott az élvonalbeli Győri ETO labdarúgócsapata, a hírt Klement Tibor ügyvezető is megerősítette a Nemzeti Sportnak. A győriek rosszul kezdték a tavaszi szezont, előbb, a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén 5–1-es vereséget szenvedtek a Videotontól Székesfehérváron, ami szinte a kieséssel egyenértékű, míg vasárnap Szombathelyen a Haladás vendégeként játszottak 1–1-es döntetlent olyan mérkőzésen, amelyen a házigazdák közelebb álltak a győzelemhez. Információink szerint utódja éppen az elődje, az egy éve menesztett Pintér Attila lehet.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.03.07, Ismét Csertői Aurél lett a Győr vezetőedzője!
Csertői Aurél lett a magyar labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Győri ETO FC vezetőedzője. A szakember a távozó Pintér Attila munkáját veszi át.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.10.16, Már nem Csertői Aurél a Haladás edzője!
Miután Újpesten 3–1-es vereséget szenvedett, már semmiképpen sem teljesítheti a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapat vezetőségének két meccsre adott négypontos ultimátumát Csertői Aurél, az együttes vezetőedzője. A klub menedzsere, Tóth Miklós a szombathelyihaladas.hu honlapon gyorsan rövidre is zárta a dolgot: már az utódot keresik, illetve annak a módját és mikéntjét, hogyan váljanak el Csertőitől.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.07.23, Ismét Csertői Aurél lett a Szombathelyi Haladás vezetőedzője!
Ismét Csertői Aurél a Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután Róth Antalt az MLSZ az U21-es válogatott élére nevezte ki – jelentette be a klub hivatalos honlapja. Róth 2009-ben éppen Csertőitől vette át a Hali irányítását.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.04.08, Csertői Aurél távozott a Kecskemét csapatától!
Ahogy arról beszámoltunk, a Soproni Ligában szereplő Kecskemét vezetősége szerződést bontott Csertői Aurél vezetőedzővel. A szakember elmondta, a szakításra azért került sor, mert nem fogadták el a szakmai beszámolóját.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.10.28, Csertői Aurél lett a KTE vezetőedzője!
Csertői Aurél lesz Tomislav Sivic utódja a Kecskemét-Ereco focicsapatánál, adta hírül az NB I-es klub hivatalos oldala.A Haladás volt edzője a német Werner Loranttal volt versenyben a kispadért.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.09.15, Csertői Aurél távozott a Szombathelyi Haladás csaaptától!
A Soproni Ligában hét forduló elteltével utolsó helyen álló Szombathelyi Haladás vezetőedzője, Csertői Aurél benyújtotta lemondását, amelyet a labdarúgóklub vezetősége elfogadott.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.06.21, Csertői Aurél lett a Szombathelyi Haladás vezetőedzője!
Július 1-étől Csertői Aurél lesz a magyar labdarúgó-bajnokság másodosztályának Nyugati csoportjában szereplő Haladás új vezetőedzője. A csapat egykori kiválósága, Illés Béla üzletfeleivel együtt 44 százalékos tulajdonrészt szerzett a csapatot üzemeltető kft.-ben, így nem meglepő, hogy az egykori játékostárs, Csertői szerepet kapott a szombathelyiek szakmai stábjában.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.03.19, Csertői Aurél távozott a Sopron csapatától!
Az FC Sopron labdarúgócsapata és Csertői Aurél vezetőedző közös megegyezéssel szerződést bontott, és ismét az olasz Dario Bonetti veheti át a szakmai munka irányítását.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.11.27, Csertői Aurél lett a Sopron vezetőedzője!
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sopron együttesének szakmai munkáját a jövőben Csertői Aurél irányítja. A tárgyalások még jelen pillanatban is tartanak, így további részleteket – mennyi időre szól a tréner megbízatása és milyen célokat tűztek ki elé – egyelőre nem tudni.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.10.19, Már nem Csertői Aurél az edző Fehérváron!
A szerdai Magyar-kupa kudarc után csütörtökön délben menesztették az FC Fehérvár vezetőedzőjét. Utódját a jövő héten nevezi meg a labdarúgócsapat vezetősége, a hétvégi bajnoki az eddigi segítő, Németh Zoltán dirigál.

...tovább: teljes bejegyzés »

2004.07.23, Csertői Aurél lett az FC Fehérvár vezetőedzője!
Péntek délután sajtótájékoztatón mutatták be Csertői Aurélt, a Videoton labdarúgócsapatának új vezetőedzőjét, aki két évre szerződött Székesfehérvárra.

...tovább: teljes bejegyzés »

2003.07.02, Csertői Aurél lett a Siófok vezetőedzője!
Csertői Aurél lett az NB I-es Balaton FC labdarúgócsapatának vezetőedzője. A volt válogatott csatár a Videoton FCF-hez távozott Csank Jánost váltja a siófokiak kispadján.

...tovább: teljes bejegyzés »

2003.01.16, Csertői Aurél lett a Győr vezetőedzője!
Amit szerdán még mint lehetséges megoldást közöltünk, az csütörtökön kora délutánra valósággá vált: a lemondott Tamási Zsolt helyett az NB I B-s Pápa korábbi szakvezetője, Csertői Aurél lett az ETO új mestere. No, de menjünk sorjában& A tisztségéről lemondott vezetőedző, Tamási Zsolt egyébként csütörtökön a kora délelőtti órákban ott volt az ETO stadionjában.

...tovább: teljes bejegyzés »