magyarfutball.hu

2015.06.03 Hollandiából tér haza egy légiós az NB I-be

Az MTK tárgyalásokat folytat Varga Szabolcs ügyében a Heerenveennel. Úgy tudjuk, hogy a kék-fehérek szeretnék kölcsönben hazahozni Magyarországra a korosztályos válogatott támadót, mert azt nem veszik számításba kint az első csapatnál, és közel is a megegyezés a felek között.

2014 januárjában igazolt az MTK-tól Hollandiába Varga Szabolcs, a korosztályos válogatott támadó. A labdarúgónak azóta nem jött össze az áttörés, nem tudta beverekedni magát a Heerenveen első csapatába.

A 20 éves szélsőnek 2018 júniusáig érvényes a szerződése a hollandoknál, a csakfoci.hu információi szerint ugyanakkor a nyáron hazatérhet. Úgy tudjuk, hogy az MTK tárgyal a Heerenveennel arról, hogy kölcsönben visszaszerezze Vargát, és jó esély is van arra, hogy a fővárosi klub sikerrel járjon, mivel közel a megegyezés a felek között.

A futballista eddig 9 mérkőzésen lépett pályára a magyar élvonalban, és 2 gólt szerzett. Tagja volt az U19-es Európa-bajnokságon szerepelt csapatnak, a világbajnokságra viszont nem vitte magával Bernd Storck.

FRISSÍTÉS: Az MTK azóta hivatalosan is bejelentette a játékos megszerzését.