magyarfutball.hu

Kecel, Béke tér

 1. photo: Kecel, Béke tér (2008)
 2. photo: Kecel, Béke tér (2008)
 3. photo: Kecel, Béke tér (2008)
 4. photo: Kecel, Béke tér (2008)
 5. photo: Kecel, Béke tér (2008)
 6. photo: Kecel, Béke tér (2008)
 7. photo: Kecel, Béke tér (2008)
 8. photo: Kecel, Béke tér (2008)
 9.  
1 corrections / data submitted by users 0 unfinished
 1. 5 users were here.
 2. related grounds
 3. address
  6237 Kecel Béke tér 1. Bács-Kiskun megye
   
 4. map, route
 5. capacity
  altogether : ?
  seats: 168 (covered: -)
  stands: ?
 6. population
  Kecel: 8.687 (2012)
 7. home clubs
 8. attendance record
 9. pitch size
 10. pitch type
  natural grass
 11. score board
  n/a
 12. floodlight
  n/a
 13. running track
 14. year of surrender
 15. first match
 16. help
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: Feyyaz
  2022.11.04, 23:26
  "Hol épült?"

  Ugyanott, a Béke téren, pontosan a jelenlegi pálya mögött. Olyan formán, hogy a bal oldali kapu mögött van, a jelenlegi pályához képest 90 fokban elfordítva. A belinkelt Vira tudósításban látható képeken nagyon jól látszik a két pálya elhelyezkedése. Egy hét múlva megyünk oda megyei III-as bajnokit játszani. (Természetesen a régi pályára).
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2022.11.04, 19:42
  Hol épült?

  Elkészült a Keceli műfüves labdarúgópálya

  A Kecel FC egy sikeres TAO pályázatnak köszönhetően kezdhette el egy műfüves labdarúgó pálya megépítését. A beruházásról Verba József elmondta, hogy a stadionfejlesztés első ütemtervének megfelelően a nagy méretű műfüves labdarúgó pálya elkészült.

  A beruházás teljes költsége 171.500.000 forint volt. A pályát jelen állapotában egyelőre csak edzésekre használhatják a Kecel FC csapatai, mivel a megyei labdarúgó szövetség előre láthatólag a második ütemterv megvalósítása után tudja hitelesíteni.

  Az építkezés második fázisa várhatóan 2023 májusától indul, szintén TAO támogatási keretek között. Mindez tartalmazza a pálya hosszanti oldalainak a labdafogó hálóit, kerítést, két kispadot valamint a pályavilágítást. Amikor ezek a fejlesztések is megvalósulnak, akkor már hivatalos bajnoki mérkőzéseket is lehet az új műfüves labdarúgó pályán játszani.

  A harmadik és egyben utolsó ütemterv 2024 szeptemberére várható, az új öltöző elkészültével. A helyi önkormányzat Haszilló Ferenc polgármester hozzájárulásával egy ideiglenes kerítés felállításával igyekszik biztonságossá tenni az új objektumot. Az őszi szezonban lejátszott utolsó bajnoki mérkőzést követően, november végén szintén az önkormányzat támogatásának köszönhetően elkészül a centerpálya automatikus locsolórendszere is.

  A Kecel FC vezetősége Vata Zalán elnök vezetésével kéri a helyi és vidéki lakosokat, ha valami rongálásra utaló eseményt tapasztalnak a sporttelepen, akkor azt azonnal jelentsék a megfelelő szerveknek.

  2022.11.02
  https://vira.hu/2022/11/02/elkeszult-a-keceli-mufuves-labdarugopalya/
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2022.03.05, 10:23
  Megtörtént az új keceli labdarúgópálya alapkőletétele

  A Kecel FC sikeres TAO pályázatának köszönhetően jelentős fejlesztés valósulhat meg a sportkomplexumnál, melynek alapkőletételét március 3-án tartották meg ünnepélyes keretek között. Az eseményen beszédet mondott Haszilló Ferenc polgármester, Bányai Gábor országgyűlési képviselő, és Losonczy László, az MLSZ Bács-Kiskun megyei Igazgatóságának vezetője.

  A jelenlévők verset hallhattak Maszlik Nóra 7. b. osztályos tanuló előadásában (felkészítője: Ridegné Szilágyi Bettina), valamint a keceli II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda tanulóinak előadásában „A grund” című dal hangzott el „A Pál utcai fiúk” című musicalből – énekelt: Shan Yan Ran, Kovács Brigitta, Máté Anna és Palásti Zorka (felkészítőjük: Illésné Márin Éva).

  A sportfejlesztést segítők munkáját Haszilló Ferenc polgármester egy elismerő oklevél átadásával köszönte meg Bánki Erik országgyűlési képviselőnek, Bányai Gábornak, Losonczy Lászlónak, valamint a Kecel FC részéről Verba Józsefnek, Császár Ferencnek és Vata Zalán elnöknek.

  A beruházás alapkőletételének alkalmával Fekete Szabolcs címzetes apát, plébános áldotta meg az ott elhelyezett hengert és a keceli földet.

  A beruházásról Haszilló Ferenc polgármester elmondta, hogy a sportkomplexum megvalósulásáért a Kecel FC-t illeti az elismerés. Kiemelte, hogy a jelen projekt sikere nagymértékben köszönhető a következő személyek közbenjárásának:

  Bánki Erik országgyűlési képviselő, az országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke,
  Bányai Gábor országgyűlési képviselő,
  Losonczy László, az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságának igazgatója,
  Verba József és Császár Ferenc, a Kecel FC korábbi elnökei, akik hosszú éveken keresztül és napjainkban is sokat tettek, tesznek a klubért, valamint Vata Zalán, a Kecel FC jelenlegi elnöke.
  A sportkomplexum létesítése kapcsán megemlítette, hogy hálával tartoznak a következő támogatóknak: Csík család / Bács-Generál Kft., Csúzi család / Csúziker Kft., Flaisz József családja / Vanex Kft. , Fremer Gábort / AE Plast Kft. – Császártöltés, Hatvani család / Integrál-hat Kft., Kunság-Szesz Kft. – Kiskőrös, Matécsa Kft., Dr. Percs Endre és családja / Peva-med Kft., Pintér család / Pintér Művek Kft., Roebel-Stadler Kft. – Császártöltés, Vida család / Eurovid Kft., Weijn Anton családja / BWA Kft. – Hajós, Becher Zita és befektetőcsoportja.

  Az elmúlt hetekben, napokban a Városgazdálkodási csoport végzett tereprendezési munkálatokat a területen, Radva Zoltán irányításával. Feladatuk az volt, hogy március 1-re átadják a letisztított területet a kivitelező cég munkatársainak. Tevékenységeik közé tartozott az építési törmelékek lehordása és elszállítása, a fák kituskózása és elszállítása, a lőtér módszeres szétbontása és elszállítása, tereprendezés. A csoport tagjai a rájuk bízott feladatot ezúttal is becsülettel elvégezték, határidőre teljesítették, így megtörtént a terület átadása a kivitelezést végző cégnek, és a kivitelezés munkálatok megkezdődhetnek. A sportközpont koncentrált fejlesztési program keretein belül valósul meg, amelynek első üteme a műfüves pálya megépítése lesz. A második ütemben a sportközpont egy kerítést kap parkolóval, világítással, valamint a meglévő öltözőépület is teljes felújításon esik át. A harmadik és egyben záró ütemben egy kiszolgálóépületet alakítanak ki, valamint környezetrendezési munkálatokat végeznek, mely tartalmazza egy kis játszótér építését is a legkisebbek örömére.

  Várhatóan a nyáron megtörténhet az új műfüves játéktér átadása.

  A Kecel FC részéről Verba József elmondta, hogy régi nagy álma volt ez a beruházás az idén 101 éves keceli labdarúgásnak. Az alapkőletételre meghívást kaptak a sikeres pályázatban segítő személyek, támogatók és a klub utánpótlás labdarúgói is. Az egyesület a beruházás megvalósítására 176,5 millió forintot nyert el TAO támogatásként, amelyhez önrészt nem kell biztosítani. Az új műfüves pálya mérete a nemzetközi szabványnak megfelelően 68×112 méteres lesz és merőlegesen fog elhelyezkedni az élőfüves játéktérhez viszonyítva. A műfűről megemlítette, hogy a jelenleg alkalmazott legmodernebb technológiával és anyagok felhasználásával készül el. A klub keretin belül jelenlegi 180 igazolt, utánpótlás- és felnőtt labdarúgó sportol (3 felnőtt és 9 utánpótlás gárda), akik a tervek szerint júniusban vehetik majd birtokba az új pályát.

  https://vira.hu/2022/03/04/megtortent-az-uj-keceli-labdarugopalya-alapkoletetele/
   
 4. avatar: NNS
  2008.10.11, 14:31
  Ez is szépen rendbe van rakva!
  És mennyivel szebb egy ilyen mint akármelyik ócska mûfüfes pálya!