magyarfutball.hu

Balmazújváros, Balmazújvárosi Városi Stadion

The stadium's address:
4060 Balmazújváros, Sporttér út 5-7.
  • route (by car) & parking

    Hazai szurkolók:
    - Debrecenből a 33-as úton. Látóképi Csárda kereszteződésében Balmazújváros felé, vagy egyenesen Hortobágy felé, majd a körforgalomnál Balmazújváros felé. Debrecen felől az első nagy kereszteződésnél jobbra a Sporttér utca a cél.
    - Hortobágy felől a város táblánál lévő első lehetőségnél jobbra a Szoboszlai utca végéig haladva, majd a kereszteződésben egyenesen a Sporttér utca a cél.
    - Tiszacsege felől végig egyenesen a Veres Péter utcán, majd a második lámpát követően a Debreceni utcán át az első kereszteződésig, ahol balra a Sporttér utca a cél.
    - M35-ös autópálya felől a vasúti átjárón áthaladva az első lehetőségnél balra, majd a Semsey Andor utcán haladva az első lehetőségnél jobbra a Sporttér utca a cél.

    Hazaiak parkolása:
    A hazai szurkolók a Sporttér utcán lévő kialakított parkolóban tudnak leállni gépjárművükkel.

    Vendég szurkolók:
    A vendég szurkolók a Debreceni utca felől tudják megközelíteni a stadiont, amely megfelelően ki van táblázva. A könnyebb érkezést a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai segítik.

    Vendégek parkolása:
    A vendég szurkolók a Debreceni utcán elkülönített parkolókban, valamint a vendég bejáratnál lévő parkolóban tudnak leállni gépjárművükkel.2018.04.18.
  • route (public transport)

    A vasútállomás a pálya közvetlen közelében található, a Semsey Andor utca egyenes a bejárathoz vezet.2018.04.18.
  • pubs nearby

    Múzeum Kávéház és Étterem
    Rezervátum Söröző
    Papucsos Presszó
    Árpád Söröző2018.04.18.