magyarfutball.hu

Oroszlány, Oroszlányi Sportkomplexum

 1. 3 users were here.
 2. address
  Komárom-Esztergom megyehiányzó adat beadása
   
 3. map, route
 4. capacity
  altogether : ?
  seats: ?
  stands: ?
 5. population
  Oroszlány: 18.627 (2012)
 6. home club
  -
 7. attendance record
 8. pitch size
 9. pitch type
 10. score board
  n/a
 11. floodlight
  yes
 12. running track
  n/a
 13. year of surrender
  2013
 14. first match
  2013.10.26
  ? - ? ?:?
 15. help
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2013.10.28, 12:12
  Oroszlányban nem az első alkalommal készültek pályaavatóra, tavaly ősszel 22x42 méteres, villanyvilágítással rendelkező műfüves pálya épült a Hamvas Béla Gimnázium és Szakképző Iskolában az MLSZ pályaépítési programjának köszönhetően. Most, egy évvel később újabb átadót rendezett a város, ezúttal a Gárdonyi Géza Iskola helyén kialakított sportkomplexumban, ahol egy minden igényt kielégítő nagyméretű pályát avattak fel.

  Az átadó vendége volt Kovács István, a Videoton FC válogatott középpályása, valamint a rövid bemutatóval is készülő Szász Kitti, többszörös freestyle világbajnok. Az ünnepélyes avatón beszédet mondott Takács Károly, a település polgármestere, Czunyiné dr. Bertalan Judit kormánymegbízott, Bánki Erik, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségi tagja, valamint Khéner László, a Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatója is.

  Khéner László elmondta: az már most látszik, hogy az oroszlányi pálya teljes kihasználtság mellett működik majd, és sok száz gyereknek biztosít sportolási lehetőséget. A város az OTP Bank Bozsik-program egyik alközpontjaként rendszeresen rendez körzeti, alközponti tornákat, így a környék focistapalántái gyakran megfordulnak rajta. A pálya emellett otthont ad 120 fiatalt foglalkoztató helyi sportegyesület edzéseinek, és természetesen a környéken élők szabadidős célokra is igénybe vehetik.

  – Az elmúlt időszakban több beruházás kezdődhetett meg, illetve fejeződött be a magyar labdarúgásban, mint az eltelt két évtizedben. Megyénkben alig több mint két év alatt kilenc műfüves pályát avattunk, hat most épül. Egyre több gyermek focizik ismét, húsz százalékkal emelkedett szűkebb hazánkban a focisták száma. Most már az oroszlányiak számára is adott a lehetőség, hogy a megye egyik legjobb utánpótlás-nevelő egyesületévé váljanak - mondta az MLSZ Komárom-Esztergom megyei igazgatója.

  forrás:
  http://www.mlsz.hu/blog/2013/10/27/naprol-napra-emelkedik-a-palyak-szama/