magyarfutball.hu

Debrecen, Nagyerdei Stadion

The stadium's address:
4032 Debrecen, Nagyerdei park 12.
  • route (by car) & parking

    Az első lehajtónál, Debrecen ( Észak ) feliratnál lehajtani az autópályáról. A Böszörményi útra érve a Vezér, Böszörményi, Kartács utca lámpás kereszteződésig egyenesen vezet az út. Itt balra és az első lámpás nagy kereszteződésnél szintén balra (ahol a villamos sín jobbra fordul). Tovább egyenesen a TEVA gyógyszergyárig, itt jobbra, majd hamarosan már látszik a stadion.

    A stadion közvetlen közelében korlátozott a parkolóhelyek száma. A szervezők mindenkit arra buzdítanak, hogy aki teheti, a tömegközlekedést vagy a kerékpározást válassza. Parkolási lehetőség a következő helyszíneken lehetséges: a Főnix Csarnok, a Kassai úti Egyetem és a DE Főépület parkolóiban.

    Kerékpár tárolásához a Stadion körül tizenegy helyen található biciklitároló.2018.04.29.
  • route (public transport)

    A létesítményt a hazai szurkolók dél felől a Simonyi út - Pallagi út, nyugat felől a 35-ös út – Bólyai út – Nagyerdei krt., észak felől a Pallagi út, keleti irányából a Kassai út – Zákány u. – Martinovics út – Nagyerdei krt. felől közelíthetik meg. Tömegközlekedéssel az 1-es villamossal az Aquaticum megállóig, a 16-os autóbusszal a Szociális otthon megállóig, illetve a 10-es, 12-es, 13-as, 22-es és 24-es autóbuszokkal a Klinikák megállóig utazva közelíthető meg.

    Kerékpár tárolásához a Stadion körül tizenegy helyen található biciklitároló.2018.04.29.