magyarfutball.hu

Putnok, Várady Béla Sportközpont

 1. 11 users were here.
 2. alias
  1. Állomás úti Sportpálya
 3. address
  3630 Putnok Puskás Ferenc út 6. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
   
 4. map, route
 5. capacity
  altogether : 3.000
  seats: ?
  stands: ?
 6. population
  Putnok: 6.634 (2012)
 7. home club
  1. Putnok FC
  dissolved / recently playing elsewhere
  1. Kolorcity Kazincbarcika SC (2018 - 2020)
 8. attendance record
  1.300
  Putnok FC - Diósgyőri VTK 1:4
  Magyar Kupa
  2016.11.30
 9. pitch size
  105m x 68m
 10. pitch type
  natural grass
 11. score board
  electronic
 12. floodlight
  n/a
 13. running track
  yes (unknown type)
 14. year of surrender
 15. first match
 16. related matches
 17. help
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: pirospont
  2018.04.10, 18:38 (szerk.: 2018.04.10, 18:39)
  Putnok FC: a kis DVTK lesz az első vendégük a felújított stadionban

  Putnok, Kazincbarcika – Bő egy év után hazatér otthonába a harmadosztályú putnoki labdarúgócsapat.

  Március elején írtunk arról, hogy bejárás volt a felújított putnoki futball stadionban és már csak kisebb megoldandó feladatok vannak hátra. Azt is jeleztük, hogy amennyiben ezeket elvégzik, bő egy év után hazaérhet az NB III-as labdarúgócsapat, amely ezen idő alatt, pályaválasztóként Mucsonyban játszotta összecsapásait.

  Knopp Richárd, a Putnok FC Kft. ügyvezetője lapunknak hétfőn elmondta: minden akadály elhárult, így a hétvégén, április 15-én, vasárnap 16 órától Koszta Péter vezetőedző gárdája már a Várady Béla Sportközpontban játszik, ellenfelük a Diósgyőri VTK tartalék együttese lesz.
  Valamikor nyáron

  A hivatalos átadót eredetileg március 24-én, szombaton tartották volna, ám ezen aktus elmaradt a rossz időjárási-, illetve pályakörülmények miatt. A helyiek – a stadion névadója miatt – az NB I-es Vasassal játszottak volna (a gömörszőlősi származású, 36-szoros válogatott, pályafutását 1970-ben Putnokon kezdő Várady Béla ugyanis bajnok, gólkirály, MNK-győztes, ezüstcipős volt a fővárosi piros-kékek színeiben), és a klubnál nem is tettek le arról a tervükről, hogy a budapestiek legyenek az ünnepélyes átadó vendégei. Knopp Richárd minderről úgy nyilatkozott, hogy pontos dátum egyelőre nincs, de az eseményt várhatóan a nyáron tartják meg.

  Jön a KBSC is

  Mivel Kazincbarcikán nincs NB II-es labdarúgó mérkőzés megrendezésére alkalmas pálya, a másodosztályú együttes a hazai összecsapásait Tiszaújvárosban rendezte. Eddig. A dolgok állása szerint ugyanis komoly esély van arra, hogy rövidesen (miután szükséges még egy biztonsági bejárás) a barcikaiak is Putnokra teszik át a székhelyüket, és április 22-én, vasárnap 17 órától már a Várady Béla Sportközpontban fogadják a Soproni VSE együttesét.

  ÉM-MI

  Forrás: http://www.boon.hu/putnok-fc-a-kis-dvtk-lesz-az-elso-vendeguk-a-felujitott-stadionban/3824020
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2017.03.29, 13:14
  Új lelátó, villanyvilágítás a putnoki sportközpontban

  Putnok – Kétszázhatvanötmillió forintos beruházás kezdődött el a putnoki Várady Béla Sport­központban.

  Néhány hónapon belül NB II-es, de akár élvonalbeli futballmérkőzések rendezésére is alkalmas lesz a putnoki stadion. A létesítmény felújításának újabb szakasza néhány nappal ezelőtt indult el, az előttünk álló hónapokban a legnagyobb volumenű fejlesztést hatják végre a Várady Béla Sportközpontban. A klubház már megfelel a mai kor követelményeinek, rövidesen azonban a pálya állapotára, a lelátókra, a villanyvilágításra, az illemhelyekre és a büfékre sem lesz panaszuk a hazai és a vendégszurkolóknak.

  – A beruházás egyik legfontosabb szegmense a küzdőteret érinti, amelyet nagyobb méretűre bővítenek, dréncsövekkel és automata locsolóberendezéssel látnak el – mondta el érdeklődésünkre Tamás Barnabás, Putnok polgármestere. – A kapuk könnyedén cserélhetőek lesznek, és védő-labdafogó hálóval is el lesz látva a pálya. Ugyancsak lényeges, hogy a vasút felőli, déli lelátórész teljes egészében megújul. Nyolcszáz ülőhelyet alakítanak ki ezen az oldalon, amely végig fedett lesz, tehát a drukkerek rossz időben sem fognak megázni.

  Tamás Barnabás hozzátette: a jelenlegi elavult beléptetési rendszeren is változtatni fognak Putnokon. Közvetítésre alkalmas sajtóhelyeket alakítanak ki, de a VIP-vendégek kiszolgálásán is javítani fog a megkezdett fejlesztés. Teljesen el fogják különíteni a hazai és a vendégdrukkereket, utóbbiak számára külön illemhelyeket és büfét is kialakítanak. Kijavítják a rossz állapotban lévő kerítéseket, valamint a parkolóhelyek számát is megnövelik stadionon belül és azon kívül is.

  – Nagyon örülök, hogy már megkezdődött a munka, amely előreláthatólag augusztusban be is fejeződik – folytatta Putnok polgármestere. – Már szedik fel a pályát, ötvencentis talajcsere történik ezekben a hetekben. A dréncsőrendszernek köszönhetően az esővíz sem vész kárba, a locsolásnál újra tudjuk majd hasznosítani. A bontásra ítélt lelátórésznél is dolgoznak, majd kezdik a villanyvilágítás kiépítését is. A város életében ez egy nagyon fontos, kiemelt beruházás, amely elismerése, visszacsatolása annak a sportbarát szemléletnek, amit hosszú évek óta folytatunk Putnokon.

  ÉM-ME

  Addig albérletben
  A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a stadionfelújítási tartalék keretéből biztosított 265 millió forintot a putnoki létesítmény fejlesztésére. Az NB III-as erre a néhány hónapra kénytelen albérletbe vonulni, a felnőttmérkőzéseket a tavaszi idényben a mucsonyi pályán rendezi meg a PVSE.

  – Az utánpótlásközpontunkban is rengeteg még a teendő, ezért várható volt, hogy az MLSZ nem hagyja jóvá, hogy ott bonyolítsuk le a hazai meccseinket – reagált Tamás Barnabás. – Kerítéseket, lelátókat, védőhálókat, illemhelyeket kell építeni, párhuzamosan mindkét helyszínen gőzerővel dolgoznak. Ez most egy néhány hónapos, átmeneti időszak, ősztől azonban minden visszaáll a régi kerékvágásba, méghozzá sokkal jobb körülmények között.

  2017.03.29
  http://www.boon.hu/uj-lelato-villanyvilagitas-a-putnoki-sportkozpontban/3426685
   
 3. avatar: pirospont
  2012.05.15, 11:54 (szerk.: 2012.05.15, 11:54)
  Szekrényesi Szabolcs, az NB III-as Putnok VSE szakosztályvezetője: – Pályánk jelenleg nem alkalmas NB II-es mérkőzések lebonyolítására, ám a munkálatok elkezdődtek, bízunk benne, hogy mire indul a másodosztályú bajnokság, minden rendben lesz. Azonban biztosítékot kértek tőlünk, egy NB II-es licenccel rendelkező pályát, megállapodást a tulajdonosával. Mi Kazincbarcikát jelöltük meg, ahol a sporttelep tulajdonosa az MTK; a fővárosiakkal sikerült hamar megegyeznünk. Várjuk a testület számunkra pozitív döntését.

  forrás: boon.hu
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2012.05.04, 11:40
  A TAO pályázaton nyert pénzből folyik az építkezés a PVSE pályáján. Nézői mosdók és a játékteret a nézőtértől elválasztó kerítés kiépítésére kerül sor. A későbbiekben automata öntözőberendezés is telepítésre kerül.

  forrás és képek:
  http://pvse.gportal.hu/gindex.php?pg=2829054&nid=6191296
   
 5. avatar: Girgily
  2010.10.21, 20:45
   
 6. avatar: AMiUtunk
  2010.10.21, 20:15
  Kiegészítés: a nézőcsúcsot hozó meccs apropója a Magar Kupa 4. fordulója volt.
   
 7. avatar: magyarfutball.hu
  2010.10.21, 12:36 (szerk.: 2010.10.21, 12:36)
  Új nézőcsúcs:
  PVSE-Budapest Honvéd 1-3 (0-1; 1-1; 1-2)
  Putnok, 500 néző. V.:Alvaro Garcia Miquel

  Putnok: Roza – Sebők (Lenkey), Hanász, Nagy, Boczki, Madarász, Balogh, Gál, Mészáros (Darai), Sápi, Monyók(Zimányi). Edző: Koszta Péter.

  Budapest Honvéd: Tóth – Hajdú, Debreceni, Akassou, Rufino (Sadjo), Danilo, Moreira, Horváth, Alfi (Rouani), Cséke, Bojtor. Edző: Massimo Morales

  G.: Sápi (11-esből) ill. Danilo(3)

  Jók: az egész csapat, Madarász a mezőny legjobbja ill. Danilo, Tóth, Akkasou, Debreceni

  Koszta Péter: – Gratulálok a csapatomnak szerintem szenzációsan játszottunk, 11-est is hibáztunk. A hosszabbításban sajnos az erőfölény döntött, igazából már nem tudtunk sokat változtatni. Azt hiszem a helytálláshoz mindenkinek gartulálhatok.

  Massimo Morales: – Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk és ez be is igazolódott. Nagy csatára késztetett minket a Putnok. Játékunk alapján már a 90 perc során ki kellett volna harcolnunk a győzelmet, magunknak tettük nehézzé a továbbjutást.

  George F. Hamingway: – A Putnok negyszerűen játszott, a város büszke lehet rá. A Honvéd nem használta ki a helyzeteit, ezért csak nehezen, a hosszabbításban győzött. Gratulálok a Putnokiaknak is. A Honvédból Danilo és a kapus Tóth Iván volt jó, a hazai csapatból nekem nagyon tetszett a 8-as számú játékos (Gál Ferenc) játéka és az egész csapat hősiesen küzdött, és ez nagyszerű volt.

  Danilo: – A mai mérkőzésen ellenfelünk nagyon motiváltan játszott. Ki is egyenlítettek az első félidőben, amire már sajnos nem tudtuk válaszolni. Szerencsére a hosszabbításban mi bizonyultunk jobbnak. Győzni jöttünk Putnokra, és ez sikerült is. A lényeg, hogy továbbjutottunk!


  PVSE - Bp. Honvéd FC 1:3 (0:1)
  Putnok, 500 néző (60 kispesti)

  forrás:
  http://www.pvse.gportal.hu/gindex.php?pg=2829054&nid=5748538
  http://honvedfc.hu/?page=9&newsid=6770

  Eddig ez volt bent:
  250 (Putnok VSE - FTC II 1:3, 2009.10.24)