magyarfutball.hu

Putnok, Várady Béla Sportközpont

 1. 11 users were here.
 2. alias
  1. Állomás úti Sportpálya
 3. address
  3630 Putnok Puskás Ferenc út 6. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
   
 4. map, route
 5. capacity
  altogether : 3.000
  seats: ?
  stands: ?
 6. population
  Putnok: 6.634 (2012)
 7. home club
  1. Putnok FC
  dissolved / recently playing elsewhere
  1. Kolorcity Kazincbarcika SC (2018 - 2020)
 8. attendance record
  1.300
  Putnok FC - Diósgyőri VTK 1:4
  Magyar Kupa
  2016.11.30
 9. pitch size
  105m x 68m
 10. pitch type
  natural grass
 11. score board
  electronic
 12. floodlight
  yes
 13. running track
  yes (unknown type)
 14. year of surrender
 15. first match
 16. related matches
 17. help
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: bbsz
  2024.02.03, 23:31 (szerk.: 2024.02.03, 23:35)
  Labdarúgó NB II: Putnok VSE - Kazincbarcikai SC
  ...
  Szombaton komplexumunk névadóján - a létesítményt Várady Béla stadionra kereszteljük el és a ceremónián jelen lesz a névadó, aki térségünkben született
  ...
  Észak Magyarország, 2012. augusztus 25. (szombat)
  Interjú Várady Bélával, a Vasas egykori olimpiai ezüstérmes labdarúgójával
  ...
  Élete legszebb napjával ajándékozták meg
  Várady Béla Sportközpont. Szombattól már ez a felirat hirdeti a putnoki komplexumot.
  ...

  Észak Magyarország, 2012. augusztus 27. (hétfő)
   
 2. avatar: pirospont
  2018.04.10, 18:38 (szerk.: 2018.04.10, 18:39)
  Putnok FC: a kis DVTK lesz az első vendégük a felújított stadionban

  Putnok, Kazincbarcika – Bő egy év után hazatér otthonába a harmadosztályú putnoki labdarúgócsapat.

  Március elején írtunk arról, hogy bejárás volt a felújított putnoki futball stadionban és már csak kisebb megoldandó feladatok vannak hátra. Azt is jeleztük, hogy amennyiben ezeket elvégzik, bő egy év után hazaérhet az NB III-as labdarúgócsapat, amely ezen idő alatt, pályaválasztóként Mucsonyban játszotta összecsapásait.

  Knopp Richárd, a Putnok FC Kft. ügyvezetője lapunknak hétfőn elmondta: minden akadály elhárult, így a hétvégén, április 15-én, vasárnap 16 órától Koszta Péter vezetőedző gárdája már a Várady Béla Sportközpontban játszik, ellenfelük a Diósgyőri VTK tartalék együttese lesz.
  Valamikor nyáron

  A hivatalos átadót eredetileg március 24-én, szombaton tartották volna, ám ezen aktus elmaradt a rossz időjárási-, illetve pályakörülmények miatt. A helyiek – a stadion névadója miatt – az NB I-es Vasassal játszottak volna (a gömörszőlősi származású, 36-szoros válogatott, pályafutását 1970-ben Putnokon kezdő Várady Béla ugyanis bajnok, gólkirály, MNK-győztes, ezüstcipős volt a fővárosi piros-kékek színeiben), és a klubnál nem is tettek le arról a tervükről, hogy a budapestiek legyenek az ünnepélyes átadó vendégei. Knopp Richárd minderről úgy nyilatkozott, hogy pontos dátum egyelőre nincs, de az eseményt várhatóan a nyáron tartják meg.

  Jön a KBSC is

  Mivel Kazincbarcikán nincs NB II-es labdarúgó mérkőzés megrendezésére alkalmas pálya, a másodosztályú együttes a hazai összecsapásait Tiszaújvárosban rendezte. Eddig. A dolgok állása szerint ugyanis komoly esély van arra, hogy rövidesen (miután szükséges még egy biztonsági bejárás) a barcikaiak is Putnokra teszik át a székhelyüket, és április 22-én, vasárnap 17 órától már a Várady Béla Sportközpontban fogadják a Soproni VSE együttesét.

  ÉM-MI

  Forrás: http://www.boon.hu/putnok-fc-a-kis-dvtk-lesz-az-elso-vendeguk-a-felujitott-stadionban/3824020
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2017.03.29, 13:14
  Új lelátó, villanyvilágítás a putnoki sportközpontban

  Putnok – Kétszázhatvanötmillió forintos beruházás kezdődött el a putnoki Várady Béla Sport­központban.

  Néhány hónapon belül NB II-es, de akár élvonalbeli futballmérkőzések rendezésére is alkalmas lesz a putnoki stadion. A létesítmény felújításának újabb szakasza néhány nappal ezelőtt indult el, az előttünk álló hónapokban a legnagyobb volumenű fejlesztést hatják végre a Várady Béla Sportközpontban. A klubház már megfelel a mai kor követelményeinek, rövidesen azonban a pálya állapotára, a lelátókra, a villanyvilágításra, az illemhelyekre és a büfékre sem lesz panaszuk a hazai és a vendégszurkolóknak.

  – A beruházás egyik legfontosabb szegmense a küzdőteret érinti, amelyet nagyobb méretűre bővítenek, dréncsövekkel és automata locsolóberendezéssel látnak el – mondta el érdeklődésünkre Tamás Barnabás, Putnok polgármestere. – A kapuk könnyedén cserélhetőek lesznek, és védő-labdafogó hálóval is el lesz látva a pálya. Ugyancsak lényeges, hogy a vasút felőli, déli lelátórész teljes egészében megújul. Nyolcszáz ülőhelyet alakítanak ki ezen az oldalon, amely végig fedett lesz, tehát a drukkerek rossz időben sem fognak megázni.

  Tamás Barnabás hozzátette: a jelenlegi elavult beléptetési rendszeren is változtatni fognak Putnokon. Közvetítésre alkalmas sajtóhelyeket alakítanak ki, de a VIP-vendégek kiszolgálásán is javítani fog a megkezdett fejlesztés. Teljesen el fogják különíteni a hazai és a vendégdrukkereket, utóbbiak számára külön illemhelyeket és büfét is kialakítanak. Kijavítják a rossz állapotban lévő kerítéseket, valamint a parkolóhelyek számát is megnövelik stadionon belül és azon kívül is.

  – Nagyon örülök, hogy már megkezdődött a munka, amely előreláthatólag augusztusban be is fejeződik – folytatta Putnok polgármestere. – Már szedik fel a pályát, ötvencentis talajcsere történik ezekben a hetekben. A dréncsőrendszernek köszönhetően az esővíz sem vész kárba, a locsolásnál újra tudjuk majd hasznosítani. A bontásra ítélt lelátórésznél is dolgoznak, majd kezdik a villanyvilágítás kiépítését is. A város életében ez egy nagyon fontos, kiemelt beruházás, amely elismerése, visszacsatolása annak a sportbarát szemléletnek, amit hosszú évek óta folytatunk Putnokon.

  ÉM-ME

  Addig albérletben
  A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a stadionfelújítási tartalék keretéből biztosított 265 millió forintot a putnoki létesítmény fejlesztésére. Az NB III-as erre a néhány hónapra kénytelen albérletbe vonulni, a felnőttmérkőzéseket a tavaszi idényben a mucsonyi pályán rendezi meg a PVSE.

  – Az utánpótlásközpontunkban is rengeteg még a teendő, ezért várható volt, hogy az MLSZ nem hagyja jóvá, hogy ott bonyolítsuk le a hazai meccseinket – reagált Tamás Barnabás. – Kerítéseket, lelátókat, védőhálókat, illemhelyeket kell építeni, párhuzamosan mindkét helyszínen gőzerővel dolgoznak. Ez most egy néhány hónapos, átmeneti időszak, ősztől azonban minden visszaáll a régi kerékvágásba, méghozzá sokkal jobb körülmények között.

  2017.03.29
  http://www.boon.hu/uj-lelato-villanyvilagitas-a-putnoki-sportkozpontban/3426685
   
 4. avatar: pirospont
  2012.05.15, 11:54 (szerk.: 2012.05.15, 11:54)
  Szekrényesi Szabolcs, az NB III-as Putnok VSE szakosztályvezetője: – Pályánk jelenleg nem alkalmas NB II-es mérkőzések lebonyolítására, ám a munkálatok elkezdődtek, bízunk benne, hogy mire indul a másodosztályú bajnokság, minden rendben lesz. Azonban biztosítékot kértek tőlünk, egy NB II-es licenccel rendelkező pályát, megállapodást a tulajdonosával. Mi Kazincbarcikát jelöltük meg, ahol a sporttelep tulajdonosa az MTK; a fővárosiakkal sikerült hamar megegyeznünk. Várjuk a testület számunkra pozitív döntését.

  forrás: boon.hu
   
 5. avatar: magyarfutball.hu
  2012.05.04, 11:40
  A TAO pályázaton nyert pénzből folyik az építkezés a PVSE pályáján. Nézői mosdók és a játékteret a nézőtértől elválasztó kerítés kiépítésére kerül sor. A későbbiekben automata öntözőberendezés is telepítésre kerül.

  forrás és képek:
  http://pvse.gportal.hu/gindex.php?pg=2829054&nid=6191296
   
 6. avatar: Girgily
  2010.10.21, 20:45
   
 7. avatar: AMiUtunk
  2010.10.21, 20:15
  Kiegészítés: a nézőcsúcsot hozó meccs apropója a Magar Kupa 4. fordulója volt.
   
 8. avatar: magyarfutball.hu
  2010.10.21, 12:36 (szerk.: 2010.10.21, 12:36)
  Új nézőcsúcs:
  PVSE-Budapest Honvéd 1-3 (0-1; 1-1; 1-2)
  Putnok, 500 néző. V.:Alvaro Garcia Miquel

  Putnok: Roza – Sebők (Lenkey), Hanász, Nagy, Boczki, Madarász, Balogh, Gál, Mészáros (Darai), Sápi, Monyók(Zimányi). Edző: Koszta Péter.

  Budapest Honvéd: Tóth – Hajdú, Debreceni, Akassou, Rufino (Sadjo), Danilo, Moreira, Horváth, Alfi (Rouani), Cséke, Bojtor. Edző: Massimo Morales

  G.: Sápi (11-esből) ill. Danilo(3)

  Jók: az egész csapat, Madarász a mezőny legjobbja ill. Danilo, Tóth, Akkasou, Debreceni

  Koszta Péter: – Gratulálok a csapatomnak szerintem szenzációsan játszottunk, 11-est is hibáztunk. A hosszabbításban sajnos az erőfölény döntött, igazából már nem tudtunk sokat változtatni. Azt hiszem a helytálláshoz mindenkinek gartulálhatok.

  Massimo Morales: – Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk és ez be is igazolódott. Nagy csatára késztetett minket a Putnok. Játékunk alapján már a 90 perc során ki kellett volna harcolnunk a győzelmet, magunknak tettük nehézzé a továbbjutást.

  George F. Hamingway: – A Putnok negyszerűen játszott, a város büszke lehet rá. A Honvéd nem használta ki a helyzeteit, ezért csak nehezen, a hosszabbításban győzött. Gratulálok a Putnokiaknak is. A Honvédból Danilo és a kapus Tóth Iván volt jó, a hazai csapatból nekem nagyon tetszett a 8-as számú játékos (Gál Ferenc) játéka és az egész csapat hősiesen küzdött, és ez nagyszerű volt.

  Danilo: – A mai mérkőzésen ellenfelünk nagyon motiváltan játszott. Ki is egyenlítettek az első félidőben, amire már sajnos nem tudtuk válaszolni. Szerencsére a hosszabbításban mi bizonyultunk jobbnak. Győzni jöttünk Putnokra, és ez sikerült is. A lényeg, hogy továbbjutottunk!


  PVSE - Bp. Honvéd FC 1:3 (0:1)
  Putnok, 500 néző (60 kispesti)

  forrás:
  http://www.pvse.gportal.hu/gindex.php?pg=2829054&nid=5748538
  http://honvedfc.hu/?page=9&newsid=6770

  Eddig ez volt bent:
  250 (Putnok VSE - FTC II 1:3, 2009.10.24)