magyarfutball.hu

  1. 2012.09.29, 18:46 - Budapest, Budapesti Építők SC
    Népligeti sporttelepén ünnepelte péntek este megalakulásának 90. évfordulóját a Budapesti Építők SC
    http://www.epitoksc.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=31&Itemid=30
  2. A Népligetben található Hotel újra megnyílt SportHostel formájában, melyet ezennel mindenki szíves figyelmébe ajánlunk. A szállás ideális hely a sportoló csoportoknak, egyéni utazóknak és mindenkinek, aki csendes és / vagy sportos környezetben szeretne megszállni, kedvező áron!

    Ahogy a neve is mutatja, a Hostel eredetileg a sportolók számára épült, akik a különböző testedzési lehetőségeket kihasználva, a hotelben meg is szállhattak. A szobák kialakítása adott, edzőtáborozók és osztálykirándulók elszállásolására is megfelelő.

    A második emeleten található 9 szoba (1-2 ágyas) fél éves periódusokban kiadó havi fix bérleti díjért (30e-50e Ft) főiskolásoknak, egyetemistáknak.

    Jelentkezését és a témában felmerülő kérdéseket a sporthotelnepliget@gmail.com e-mail címre, illetve a +36 1 235 0173-as telefonszámon várjuk.
  3. 1941 június:
    Ünnepélyes keretek között bonyolították le a Ferencváros-Erdély válogatott revánsmérkőzést. Mint ismeretes, ősszel a Ferencváros 6:2 arányban kikapott Erdély válogatottjától. A revánsmérkőzést Pünkösdvasárnap gyönyörű napsütéses időben a népligeti diákstadionban rendezték, tizenkétezer néző előtt.
    http://www.huszadikszazad.hu/cikk/a-labdarugas-sok-szepseget-csillogtattak-a-ferencvaros-erdely-merkozesen

    1942. augusztus
    A népligeti diákstadionban rendezték meg a leventék országos atlétikai bajnokságait, amelyen szokatlanul nagyszámú versenyző indult.
    http://mvh.dev.nava.hu/watch.php?id=4755


    1948 június
    Úttörők fogadalomtétele
    http://mvh.dev.nava.hu/watch.php?id=6589