magyarfutball.hu

Szekszárdi UFC - Ferencvárosi TC II 1 : 4 14:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Szekszárdi UFC - Ferencvárosi TC II 2020
  2. Szekszárdi UFC - Ferencvárosi TC II 2020
  3. Szekszárdi UFC - Ferencvárosi TC II 2020
  4. Szekszárdi UFC - Ferencvárosi TC II 2020
  5. Szekszárdi UFC - Ferencvárosi TC II 2020
  6. Szekszárdi UFC - Ferencvárosi TC II 2020
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: megyesi_mate
    2020.11.06, 20:57 (szerk.: 2022.02.27, 12:21)
    Máté Csaba: Hiába szerezte meg az első félidőben a vezetést a hazai csapat, ez nem törte le a srácokat. Ezúttal is megmutattuk, hogy mekkora tartás van bennünk. A második félidőben főleg kontrákból voltunk veszélyesek, hiszen az ellenfél próbált nyomás alatt tartani minket, de egy ilyen ellenakcióból meglőttük a harmadik gólunkat is, ami azt hiszem végleg lezárta a találkozót. Kétségtelen, hogy a fiúk ma is megérdemlik a dicséretet, hiszen egy rendkívül fiatal csapatról van szó, akik hátrányban játszva sem inogtak meg, hanem mentek előre és hajtottak, hogy megszerezzék a három pontot.

    Forrás: www.fradi.hu/labdarugas/nb-iii/hirek/hatranybol-felallva-gyoztunk-szekszardon
    Dienes Pál: Nem tudtuk felvenni a Fradi ritmusát.

    Forrás: www.teol.hu/sport/helyi-sport/mate-csaba-egyik-szeme-sirt-vasarnap-delutan-2851882/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.29, 14:16
    Az NBIII 14. fordulójában tartalékcsapatunk a szobrok és pocsék hamburgerek városába, Szekszárdra látogatott. A szebb időket is megélt stadionban mintegy 30-40, többségében környékbeli fradista tisztelte meg a csapatot jelenlétével.

    Rögtön az első percben kiderült, hogy még NBIII-as szinten is kérdéses minőségű mérkőzésre van kilátás, a levélborította talaj ugyanis félelmetesen göröngyös, komolyan vehető futball gyakorlására teljességgel alkalmatlan volt – ilyen ez a tolnai módi. Kellett is kis idő a csapatnak az akklimatizálódáshoz, talán ennek is köszönhető, hogy a vezetést a hazaiak szerezték meg a 9. percben. A válasz gyorsan jött, Nicoló Mazzonetto beadásából Redzic lőtt a félüres kapuba 5 percre rá – ekkorra azért már világossá vált, hogy a játékosaink az ellenfélnél jelentősen technikásabbak, a Szekszárd egyetlen reménye pedig az maradt, hogy talán szabálytalanságokkal megtörhetik majd csapatunk lendületét. A 24. percben végül egy pontrúgásból szereztük meg a vezetést, egy tűpontosan betekert szögletet a zavarba ejtően egyedül maradt Iyinbor fejelt be a kapuba, neki ez sorozatban második gólja volt a bajnokságban. Bár az első félidőben sem panaszkodhattunk a helyzetek számát illetően, a másodikban egy fokozattal feljebb kapcsoltunk. Ennek az 57. percben lett meg az eredménye, amikor is Gera remek pörgetését követően Redzicnek egy kis küzdelem árán már csak a kapus mellett kellett elpasszolnia a labdát, hogy meglője elmúlt 3 meccsét tekintve 4. gólját és átvegye a vezetést a házi góllövőlistán. Ezer és egy kihagyott ziccert követően végül Alessio Mazzonetto törte meg utoljára a jeget, amikor Redzic hagyta rá a labdát, ő pedig ütemtelenül kilőtte a jobb alsót.

    Bár a lehetőségek számában talán nem volt nagy a fölényünk, a 100%-os ziccerek tekintetében mégis jócskán a Szekszárd fölé nőttünk, én magam a góljaink mellett 5 ilyen helyzetet számláltam. Redzic továbbra is remek formában van, ezúttal nem múlott sokon a megérdemelt mesterhármasa, vékony testalkata ellenére nagyszerűen tartotta a labdát és szlalomozott többször át a hazai játékosokon. Bár Gerának is adódtak nagy helyzetei, sajnos a rendszerinti gólja nem jött, cserébe remek mezőnymunkát végzett, váltója, az idén már másodjára nevet változtató Dejan Georgijev ezúttal sem állt messze a várva várt újabb találatától. Mindkét Mazzonetto a jobbak közé tartozott, Szabó mindössze 15 percet kapott, de élt a lehetőséggel. A védelemből Iyinbor emelkedett ki, Csontos hiba nélkül hozta le a meccset, előttük viszont Csonka sajnos várakozásokon alul teljesített, Katona és Ramadan pedig ezúttal sem voltak keretben.

    Az Iváncsa döntetlenjével immár pontelőnnyel vezetjük a tabellát, emellett miénk holtversenyben a második legtöbb lőtt és legkevesebb kapott gól. Jövőhét vasárnap az ESMTK-t fogadjuk a Népligetben, utána Gyónra utazunk.

    Kinemugrál - via: https://ulloi129.hu/2020/10/19/szekszardi-gyozelmunkkel-alltunk-a-tabella-elere/