magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2 : 1 17:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2020
  2. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2020
  3. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2020
  4. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2020
  5. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2020
  6. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2020
  7. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2020
  8. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2020
  9. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2020
  10. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2020
  11. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2020
  12. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2020
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.33 (3 szavazat)

játékvezető: 2.67 (3 szavazat)

hangulat: 3.33 (3 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.05, 17:24 (szerk.: 2020.10.08, 21:09)
    Akik kint voltak, azoktól kérdezném, hogy mi volt az a poén a Capotól és röhögés a Tábortól a "3..2..1.. FRADI !" szólamra? Normál esetben ez többször is megy egymás után, de itt csak egyszer ment. Mondjuk baszott hangosra sikerült az biztos smiley

    Az elsoknel barcelonaba meg juventusba kellett eljuttatni a hangot, majd az emlitett kesobbi alkalomnal 'Kisvardara, megis csak oda megyunk jovoheten. '

    Voltak hülye fújásai, de volt mikor meg lett tapsolva, például amikor a paraszt kapusuknak kiosztotta a sárgát, mert kétszer is előre dobta a végén a szabadrúgás előtt a labdát smiley

    Az annyira tipikus magyar foci jelenet volt..
    93.percben 2-1es egesnel kepes osszeszedni a hatranyban levo csapat kapusa egy sargat mert nem tudja elvegezni a szabadrugast nornalisan...

    Akkor meg, de nálunk a nem lest befújja, náluk két méteres lest elenged, máig nem értem, amikor előttünk Heister beforgatta a védőt és mehetett volna be a tizenhatosra a puflák felrúgta, hogy az hogy nem lett sárga. Laidounit meg annyit rugdosták ezen a meccsen, mint mást egy bajnokságban. Elmarad pár sárga...

    Leszámítva Baturinát, nagyon kilóg a csapatból sajnos, egyenlőre Szignye cipőjét sem köthetné be, aki helyébe szánták posztja és testfelépítése alapján. Ne legyen igazam, de szerintem nem nálunk fog ő kiteljesedni. Tudom, még nagyon fiatal, stb.. de én nem csak a kihagyott ajtó ablak helyzetei miatt érzem így, a levegőben is és összjátékban is teljesen súlytalan. Vagy csak ennyire lámpalázas lett volna? Egyébként én inkább Ramadant próbálgatnám, benne inkább érzem az Erőt smiley

    Értékelés
    MINDEN ABSZOLÚT FASZA!!!
    Kibaszott jók vagyunk
    A szeretet légköre lengedez a stadionunk körül.
    A kis srácok fantasztikusak voltak.Van utánpótlás szurkolásban is.
    A csapat ,az edzői stáb,a vezetőség,tökéletes harmóniában,kéz a kézben,halad egy csodaszép úton
    Rocco!Most kimaradt,de fel a fejjel,legközelebb,amikor lehet,hogy sokkal fontosabb lesz,bemegy majd.
    Isaelt elkapta a BL láz,Laidouni,főleg a 2. félidőben elképsztően nagyot focizott.Ők ketten 9-est,a többiek 8-ast kapnak tőlem.

    Egyébként én Baturinával teljesen elégedett vagyok. Nála biztos, hogy görcs van, nem tudásbeli probléma. És nagyon rendben van a helyzetbe kerüléseinek száma. Meglepően gyors is. Én egyelőre kellemeset csalódtam. Jönni fognak a gólok, ha kap még lehetőséget.

    Seggfejek. Ennyi játékkal a sebességét is illett volna megfigyelnie a firkásznak, mert sokan oda sem értek volna egyes labdákra.

    Szerintem egyebkent az ures kapus helyzet volt a nehezebb, arra gyorsabban kellett volna reagalni. Jo nagy faszsag 3-ast adni neki

    Amúgy qrva jó volt a meccs elején a csapat éltetése.

    Első félidőben tiszta ideg voltam , második félidőben nyugodtam meg

    Tipikus olyan meccs, ahol esélye nem volt az ellenfelnek, de barmikor bemakolhattak volna egy golt. De szerencsere mar nagyon magabiztosan hozzuk az ilyen meccseket.

    Az mondjuk most is látszik már, hogy a 6 igazolásunkból 4 biztosan beválik, Maknak is jó esélye van erre, Baturinának pedig ideje. Hajnal Tomiék ismét nagyot menteksmiley

    Mak a képességei alapján szinte biztos, hogy be tud válni, vele kapcsolatban az a kérdés, mennyire fogják elfogadni. Ahogy lejjebb írtam, ma szerintem ez még belefért, de le kéne zárni ezt a történetet.

    Mak mozgásán, labdaérintésein látszik, hogy nagyon képzett játékos. Roko gyerek még, de a legjobb helyen tanulhat, remélem él is ezzel a lehetőséggel, és ha nem is ebben a szezonban, de később nagy segítség lehet.

    Nekem csak azért van hiányérzetem, mert a gólt megint az ötösről kaptuk, fejesből. Jó lenne ott határozottabbnak lenni, hogy az ötösön belül a kapus legyen az úr.

    Kicsit kellemetlenül éreztem magam a ria ria hungária rigmus alatt.

    Persze, értem én az üzenetet. És nem volt túlzó, csak nekem ez nem jön be. Én nem vagyok annak a híve, hogy bármelyik zöld fehér mezben kifutó játékosunk egy kicsit is kellemetlenül érezze magát a pályán a saját szurkolótábora előtt. Tudja ő magától is, hogy le kell valamit itt tenni az asztalra. De teljesen feleslegesen nehezítjük a dolgát. Igen, 1-2 ilyen rigmussal is feleslegesen. Nem hiszem, hogy el kellene magyarázni neki, hogy éppen Magyarországon, magyar csapatban játszik, magyar szurkolók előtt.

    A tábor sokszor szókimondó,én így szeretem.Most finom volt,de érthető.Reméljük ennyi.

    Véleményem szerint ez kultúrált volt. A tábor tudatta Roberttel hogy hova érkezett. Voltak ott durvább rigmusok is de Ádám leállította.
    Ha te ezt máshogy érzékelted, akkor ez van.
    Más az ítélőképességünk.
    Hajrá Fradi!

    A szoros eredmény ellenére a második félidőben osztálykülönbség volt a két csapat között.

    Még a GREEN KIDS is jól tolta, le a kalappal!!

    az a pillanat kurva nagy volt, amikor az egész oldallelátó beszállt a "mi vagyunk a Ferencváros"-ukba vastaps közepette

    Ez a Hornyák gyerek talán még a reményteli edzők közé tartozik, de ma nem volt teljesen őszinte. Udvariasan gratulált, elismerte győzelmünk jogosságát, de nem értette csapata játékát. De értette. Csak nem mondta ki, hogy óriási minőségbeli különbség van a 2 csapat között. Megfojtottuk őket, mert a középpályán elképesztő különbség volt a javunkra. Ez nem rövidzárlat. Erő és tudásfölény a javunkra.

    Egyelőre nagyon visszaüt az nb1-es csapatoknak, hogy nemzetközi tempóban játszunk.

    En nekem az tunt fel leginkabb, hogy futasban mennyit fejlodtunk tavaly ota. Mintha tobben lennenk a palyan, mint az ellenfel. Rengeteg a sprint, mindehova odaer valaki.

    Ezért szar ez a magyar bajnokság, hogy a dobogóért küzdő puskásnak talán nem volt összesen 100 passza a meccsen, mert játszottunk 2 hónapig nemzetközi meccseket és kicsit megszoktuk a tempót, a futást, az intenzitást. És innentől kezdve a felcsút valóban falusi csapatnak tűnt.

    Fasza volt a hangulat. Amit kiemelnek:
    - Isael megerkezett vegre. Meg az elso golja elott is gyenge volt, de aztan felszabadult, nagyon orulok, hogy vegre attort nala a gat. Oriasi minoseg van elol, Zubi, Toki, Isa, Uzuni mind kurva jok; es eleg ha csak ketten nyujtanak extrat 1-1 meccsen (legalabb is itthon).
    - Haratin-Laidouni kettos nagyon meggyozo volt. Mar korabban is ereztem, de ma ki is jott a francia sracbol. Iszonyat energiaval jatszott, mindenhol ott volt, parharc eros es nem ugyetlen. Siginek nagyon fel van adva a lecke. Sominak is, mert sztem a mennyeiben ket vkp.-val fogunk jatszani.
    - Dvali magabiztos volt, mondjuk nem volt probara teve komolyabban, de azert latszik, hogy a mennyeiben teljesen hasznalhato, ami a rotalas miatt fontos lesz.
    - Baturinat ne bantsuk, jol kerult helyzetbe, nekem tetszik a stilusa. Nem finomkodik, kapura tor es rakurja. A videok alapjan is ezt lattam, kell az ilyen stilus is a csapatba sztem. Legkozelebb be is veri

    Laidouni elképesztő teljesítményt nyújtott,főleg a 2. félidőben.Kalap megemel és a levegőbe dobál.Olyan szinten uralta a kp-t,hogy öröm volt nézni.Olyan 4 belső kp-unk van,amiről álmodoztam,régóta.

    Laidouniból mintha 2 lett volna. Mindenhol ott volt. Kíváncsi leszek hány labdát szerzett éss hány szabadrúgást kaptunk róla.
    Nem volt gyenge pont a csapatban. Erőt demonstráltunk.

    az 100%, hogy többször rúgták fel, mint amennyit mi összesen szabálytalankodtunk.

    Azért a spori kioszthatott volna még pár lapot, legalább kettő, de inkább 3 olyan szitu volt, amikor járt volna egyértelműen. Megkockáztatom, egy olyan felfogású bíróval, mint aki a Molde elleni idegenbelit vezette, nem is maradtak volna teljes létszámban a pályán ilyen szabálytalanságokkal. Hazajöttünk, látszik, megszoktuk a többségében korrekt és következetes bíráskodást, itt megint megy az ámokfutás...
    De a győzelem megvan és csak ez a fontos, jó volt megint kinn lenni smiley

    Alsó hangon 2, de inkább 3 gól különbség volt a két csapat között.
    Kár érte, de látszott, hogy a minőségbeli különbség előbb-utóbb ki fog jönni és fordítunk. Isa pörgetése zseniális volt.
    Annyira kezd elszürkülni ez az NB1, hogy már nem nagyon van kit utálni a játékosok közül, Iszlait is csak rutinból rühellem már.

    De ma csillag született. Ez a Nagy Zsolt egy igazi türhő gyökér, hogy baszta volna anyját fél rió!
    Rá aztán több szempontból is igaz a régi ritmus: válogatott szégyene.

    kép
    Az InStat adatok alapján 58:05 tiszta játékidejű meccsen nagy fölényben voltunk a labdabirtoklásban (InStat 71%-29%, Wyscout 72.8%-27.2%), a mieink 88%-kal, a vendégek 73%-kal passzoltak. Többet lőttünk kapura és jóval többször találtuk el azt. Mi mindössze hatszor, a vendégek 20-szor szabálytalankodtak. Érdemes megjegyezni, hogy az InStat MLSZ adatbankba felvitt adataiból hiányzik a mezőny egyik legjobbja, Laidouni, aki ellen egyedül 9-szer szabálytalankodott a Felcsút.

    Így az InStat-rangsorban sincs benne, ahol első Zubkov (324), második Isael (323), harmadik Blazic (301), negyedik Knezevic (277), ötödik pedig Dvali (276).

    Ha áttérünk a Wyscout-adataira, azt látjuk, hogy a meccsen amolyan 4-2-4-et játszottunk, Haratin és Laidouni volt a Zubkov, Isael, Tokmac, Uzuni négyes mögött. 97 labdavesztésünk volt, ezekből mindössze 21 a saját térfélen (a vendégeknél ez 103/53). 84 labdát szereztünk, 19-et a támadóharmadban (a vendégeknél ez 52 és 4, még a paksi adatoknál is gyengébbek). Sokkal többet támadtunk (35+2, ill. 11+8). A védekezőpárharcok 65.5%-át nyertük meg (Felcsút: 62%), a támadópárharcok 38%-át (34.5%). A meccstempónk átlagos volt (16.7 passz/perc), kevés volt a hosszú passzunk (7.4%) és a PPDA-értékünk rendkívül jó volt (5.6 passz per védekező akció). A mieink 47 passzt csíptek meg, a vendégek 67-et, azaz mi az ellenfél-passzok 19%-át szereztük meg, a vendégek pedig a mi átadásaink 9%-át lopták le.

    Az xG-arány 1.31-0.62 volt, de itt minden bizonyára valamilyen technikai gondja volt a Wyscoutnak. Baturina üres kapus helyzetének xG-értéke 0.04 volt (Isael első gólja 0.2, a második 0.51). Az xcG már reálisabb: ez Dibusznál 0.22 (a gól 0.15), Tóthnál 1.54 (az első gól 0.28, a második 0.83).

    Dibusz 2 lövésből (0.22 xcG) 1 gólt kapott, 33 passzából 29 volt sikeres. 28-szor adtuk haza a labdát.

    Lovrencsics 77 akciójának 71%-a volt sikeres. 80%-kal passzolt, 16 párharcból 10-et nyert. 13 labdavesztése, 16 labdaszerzése volt, 6 passzlopása. 6 beadásának harmada talált embert.

    Blazic 136 akciójának 82%-a volt sikeres. 87%-kal passzolt (122/106, hosszú labdák ebből 16/6). 8 párharcból 5-öt nyert. 14 labdát adott el, 8-at szerzett vissza, 7 passzt lopott le.

    Dvali 139 akciójának 91%-a volt sikeres. 96%-kal passzolt, 6 párharcból csak 2-t nyert viszont- 6 labdavesztése, 3 labdaszerzése és 3 passzlopása volt.

    Heister 90 akciójának 74%-a volt sikeres, 81%-kal passzolt, 18 párharcból 13-at nyert, 9 labdát vesztett, 11-et szerzett vissza, 6 passzt lopott. 9 beadásából egy sem volt jó.

    Haratin 107 akciójának 91%-a volt jó, 97%-kal passzolt (93/90), 9 párharcból 5-öt nyert meg. 3 labdát vesztett, 15 labdát szerzett, 3 passzt lopott le.

    Laidouni 138 akciójának 73%-a volt sikeres, 90%-kal passzolt (84/76). 8 cseléből 6 volt jó, 9-szer szabálytalankodtak ellene, 41 párharcból (!) 23-at nyert meg. 13 labdát vesztett, 13-at szerzett vissza, 11 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.17 xA).

    Zubkov 65 akciójának 62%-a volt sikeres. 3 lövéséből 1 talált kaput (0.2 xG), 92%-kal passzolt (36/33). 19 párharcból 4-et nyert.

    Isael 86 percet volt a pályán, 59 akciójának 39%-a volt sikeres. 2 lövésből (0.71 xG) 2 gólt szerzett. 58%-kal passzolt, 22 párharcból 10-et nyert.

    Tokmac 76 percet kapott, 53 akciójának 68%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.06 xG) és egy gólpasszt adott (ezen kívül még egy lövést készített elő, 0.23 xA). 85%-kal passzolt, 15 párharcból 7-et nyert.

    Uzuni 76 percet kapott, 61 akciójának 61%-a volt sikeres. 4 lövéséből 2 talált kaput (0.21 xG), egy gólpasszt adott (0.51 xA). 87%-kal passzolt, 15 párharcból 7-et nyert.

    Baturina 19 percet kapott, 18 akciójának 11%-a volt sikeres (2). 2 lövéséből 1 talált kaput (0.13 xG). 2 passza pontatlan volt, 9 párharcából 1-et nyert és 1 passzt lopott.

    Mak szintén 19 percet kapott, 7 akciójából 14% (1). 1 jó passza volt, 3 párharcát elvesztette.

    Sigér 10 percet kapott, 7 akciójából 14%, 1 volt sikeres. 2 passza pontatlan, 3 párharcból 1-et nyert, 1 passzt lopott.

    https://ulloi129.hu/2020/10/04/elo-a-felcsut-elleni-bajnokirol-13/
    https://ulloi129.hu/2020/10/07/igy-teljesitettunk-a-felcsut-ellen-12/