magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Kaposvári Rákóczi FC 5 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 3 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.03.15, 15:26 (szerk.: 2020.03.18, 14:24)
    Gratulálok a csapatnak a megérdemelt győzelemhez. Kicsit sajnáltam csóri Kapost, mentek, küzdöttek, de ...hajjjaj nagyon messze vannak tőlünk. Ettől függetlenül a meccset hozni kellett. Külön örülök a sok gólnak, Roli megérdemelte a gólokat. Szép volt fiúk!

    Az 5. gólnál Szigony adta a kulcspasszt is nem Vécsei.smiley De a lényeg, hogy talán életében először Toki képes volt passzolni..:p Kb. 3 gólt vett ma is el a csapattól az önzőségével.:(

    Kár, hogy nem lehettünk a helyszinen. Szép volt fiúk! Rolinak tíz perc is elég volt 2 gólhoz, persze a másodikhoz Toki is kellett.

    Szeretem az olyan meccseket, amikor Rebrov arcán sokszor látni az elégedettséget.

    Geri támadásban nem nyújtott maradandót és akkor nagyon enyhén fejeztem ki magamat.
    Gratula a csapatnak! Remélem, hogy ezzel a szép győzelemmel, kilábaltunk a gödörből! Roli két góljának nagyon örülök. A felcsút megérdemelne végre egy alapos verést.

    Tokmac ma is nagyon gyenge volt.
    A gólpassza ellenére.
    Nem az a baj, hogy nem megy, hanem az, hogy emellett öncélú és flegma.
    Nevetséges, hogy Roli nem kap mellette lehetőséget.

    Tegnapi hír. A Bozsik program leállása után már be is zártak pár sporttelepet, így edzeni sem lehet. Az ifibajnokság alsó osztályokban is lefújva, a felnőttek egyelőre meccset játszhatnak, ha van hol, de nem edzhetnek.

    Boli elég csinosan vette át az a labdát a gól előtt.

    Jó reggelt, így nézve a vidi X-ét 3 pont az előnyünk, 2 meccsel kevesebbet játszottunk és az a kettő a bajnokság leggyengébb csapatai közt vannak. Szóval nem törölni kell a bajnokságot, hanem végeredményt hirdetni , mi vagyunk a bajnokok ami a vírus nélkül is meg lett volna. A többi legyen a többiek gondja.

    ha jol alakul minden - az Olympia Tokioban mar az elso "oromunnepe" lesz a globalis sportvilagnak - szamunkra ha az mlsz is felno a feladathoz pedig a BL selejtezoket fogja hozni

    nehez 1-2 honap all elottunk de ha Nagyapaink 2 vilaghaboruban + Apaink 1diktaturban es a forradolom alatt a tereken es utcakon + 45 ev uldoztetest tuleltek akkor mi ezt a par honapot ki kell hogy birjuk a fotelban es a kanapen

    Vigyazatok egymasra - Ferencvaros Mindorokke

    Megkövetek mindenkit, Zubkov nemhogy pályára lépett, de két tanári beadása is gólt eredményezett. Nem mellesleg végig küzdött, s jól.

    Szigony is hogy szállt be. Gólpassz+kulcspassz, nem hibázott. Szóval takarogggyon.

    Egy ilyen meccsen mindig csak idő kérdése mikorra őrlődnek fel. Mindamellett elismerést érdemel az ellenfelünk, tisztességesen küzdöttek, de könnyűnek találtattak.

    Hát, az 5-ös még hízelgő volt a Kaposvárra nézve. Sokat köszönhettek a kapusuknak, még, ha a 3. gólban benne is volt. Úgy látszik, nekünk felállt fal ellen néha jobban megy!

    Az a helyzet, hogy amikor szerintetek tartottátok magatokat, az az okán volt, hogy mi nem voltunk elég élesek, de amit így 50-60%-on nyújtottunk, abba is belefáradtatok. Aztán a cseréink motiváltak voltak ők meg kivégeztek benneteket.

    Erről szól a foci - fárasztani, hibára késztetni az ellenfelet.
    Az is meglepő volt, hogy az MLSZ ellenőre a másik Disztl volt, a Péter.
    Ilyen is csak nálunk lehet!

    Kb. fél órán át tartották magukat, de klasszis különbség látszott akkor is. Részben azért is, mert a játékosaink motiváltabban játszottak, mint a ZTE ellen. Különösen annak örültem, hogy Zubkov "visszatért". Az edzői nyilatkozat mindezt szépíteni igyekszik.

    kép
    A csapat hatalmas fölényben volt a szombati, 50:13 tiszta játékidejű mérkőzésen, minden mutatóban. A mieink 90%-kal passzoltak, 73%-ban birtokolták a labdát, 6-szor annyiszor lőttek kapura, 3-szor annyiszor találták el, 8-szor annyi szögletet végeztek el.

    Az InStat-index TOP5 a következő: 1. Marcel Heister (341), 2. Tokmac (337), 3. Isael (331), 4. Sigér (328), 5. Miha Blazic (308).

    Az xG arány 2.39-0.16 volt, ez is azt mutatja, hogy nagy fölényben voltunk, s azt is, hogy jó arányban használtuk ki a helyzeteinket. A kapura tartó lövések minőségére utaló xcG mutató 0.03 volt Dibusznál. míg a kaposvári Slakta Balázsnál 3.36.

    Ahogy ezen a “szabásmintán is látszik”, nagyon fent játszottunk, szinte egész meccsen, főleg bal oldalon (itt Vachtler volt Heister párja) próbáltuk sokszor támadásba hozni a szélsőhátvédünket. Marcel kevéssel előrébb játszott, mint a másik oldalon Zubkov – gyakorlatilag Tokmackal és Isaellel egy vonalban volt ő is.

    Ami a többi csapatszintű mutatót illeti: a PPDA 4.47 (a szezon legjobbja), a hosszú labdák aránya pedig 6.1% (2020 legalacsonyabb értéke). Rengeteg támadást vezettünk (45+4 vs 9+1). A beadásaink is jó arányban voltak sikeresek (22/9, 41% – a szezonátlag 30%). A DVTK elleni hazai, emlékezetes(en egyoldalú) meccsünk óta nem volt ilyen kevés védekezőpárharcra szükségünk (39), ahogy az igen kevés vendégpassz miatt szerzett labdából is kevesebb volt (24). Mindössze 13 labdát adtunk el a saját térfelünkön, 3-at a saját védekező harmadunkban. Rengeteg, 24 labdát szereztünk a támadóharmadban. A védekezőpárharcok alacsony száma (ezek 67%-át nyertük meg) miatt tűnhet egyeseknek alacsonynak a megnyert párharcok aránya (52.3%-47.7%).

    Az adatok megerősítik, amit a TV-k előtt ülve is láthattunk: a csapat a borzasztó körülmények közt szórakoztató játékot nyújtott, néhány remek teljesítménnyel és nagyon profin állt bele a harcba a meglehetősen szerény képességű, csak magyarokkal felálló Rákóczi ellen.

    https://ulloi129.hu/2020/03/14/elo-a-kaposvar-elleni-bajnokirol-4/
    https://ulloi129.hu/2020/03/16/igy-teljesitettunk-a-kaposvar-ellen-3/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.03.11, 20:47 (szerk.: 2020.03.11, 20:48)
    A Magyar Labdarúgó Szövetség a kormány mai rendkívüli döntését követően csütörtöktől visszavonásig az összes magyarországi labdarúgó-mérkőzés zártkapus megrendezését rendelte el. A helyszínen nem, de a televízióban követhetőek lesznek a mérkőzések.

    A korlátozás azt jelenti, hogy a szűk körű rendezőgárda mellett kizárólag a játékosok és a stábtagok lehetnek jelen, az M4 Sport és az m4sport.hu ugyanakkor továbbra is műsorára tűzi a mérkőzéseket. Az MLSZ szerdán délután levélben részletesen tájékoztatta a klubokat, hogy az egészség megőrzése érdekében milyen feltételekkel kell megrendezni a professzionális és amatőrmérkőzéseket.

    A szövetség emellett határozatlan ideig felfüggesztette grassroots-programjainak (OTP Bank Bozsik-program, Fair Play Cup, szociális programok) rendezvényeit, tornáit és fesztiváljait.

    2020.03.11
    https://szovetseg.mlsz.hu/hir/zart-kapusak-a-magyarorszagi-merkozesek

    KÖZLEMÉNY
    Az FTC-nek az emberek egészsége az első, így visszavonásig zárt kapuk mögött játssza le hazai mérkőzéseit.

    A koronavírus-fertőzés elleni védekezés érdekében rendkívüli jogrendet hirdetett, veszélyhelyzet elrendeléséről döntött szerdai ülésén a kormány.

    A Magyar Labdarúgó Szövetség előírásának is megfelelve a Ferencvárosi Torna Club ezért zárt kapuk mögött játssza le hazai bajnoki találkozóit. A döntés visszavonásig érvényes.

    A hatósági előírásokat a Ferencvárosi Torna Club maximálisan betartja, mert az FTC-nek az emberi élet és egészség az első. Az intézkedés már a hét végi, Kaposvár elleni hazai találkozót is érinti, amelyet tehát már nézők nélkül játszunk le.

    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/kozlemeny