magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Paksi FC 4 : 0 14:55

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2020
  2. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2020
  3. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2020
  4. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2020
  5. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2020
  6. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2020
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.8 (5 szavazat)

játékvezető: 3 (5 szavazat)

hangulat: 3.2 (5 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)
  2. 3 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.01.26, 12:24 (szerk.: 2020.01.28, 11:14)
    Gratulálok! Mondjuk az izgalom elmaradt, de annyira nem is bántam. Sokkal jobb csapat vagyunk és ez meg is mutatkozott. Magabiztos kezdés, csak így tovább.

    Otigba tanári módon játszott, Boli ma remek volt, Sigér gyönyörű gólpasszt adott. Jók voltak.

    Áh, azért a szerzett gólok után a második legszórakoztatóbb dolog a paksi Szabó-Poór páros fantasztikus alkalmatlansága volt. Borzalmas bajnokság ez.

    Elkezdtük az évet. Jó teljesítmény összességében. Lehet h még korai, de Sigi szerintem el fogja veszíteni a csatát Vécseivel vagy Lodicóval szemben. Jobbnak tűnnek nála, erősödtünk velük. Szép tavaszunk lesz smiley

    Ez van, amikor kipihenten erkezunk a meccsbe. Nagyon magas szinten futballoztunk. Lodico kurva jo.

    Amúgy nem cseszegetés.. de Iványi mit látott a kezezésnél?

    8000 néző. Mi lett volna,ha a csajok nem a románok ellen játszanak + női vízilabda is van

    Mi az az idény eleji forma? smiley smiley smiley
    Ennél nehezebbre számítottam, ebben a hidegben ez különösen jól esett. Külön öröm Kenny nagyszerű visszatérése, jó hogy végül betette Szergej.
    De eltévedni nem szabad, lesznek keményebb meccsek és számíthatunk arra, hogy megpróbálják megnehezíteni az utunkat, de jó lesz ez.

    Dibusz – Lovrencsics6, Blazic6, Otigba7, Civic7 – Haratin6, Sigér7 – Zubkov8, Isael,7 Tokmac7 – Boli7

    A Paksnál vehetjük úgy, hogy idényeleji a forma. Ha nálunk ez az idényeleji forma, akkor szép tavaszra számíthatunk. Nem hiszem, hogy a mennyeiben van még egy ilyen keret.

    Sima liba. Szerintem a mai legjobbak Boli, Zubi és Isa volt, de talán Toki volt az egyetlen, akitől ennél jóval több kell.

    Otigba és Civic se volt piskóta. De Sigér is nagyot ment. Apróka Böde mellett, és hányszor is szivatta?

    Tokmac határozottan jó volt,- rengeteg labdát szerzett. Plusz a két gólpassz. Jót tett neki a pihi, plusz edzőtábor. Már nem mindent maga akar megoldani. kezd csapatjátékos lenni.

    Remélem, a következő ősszel rárúgjuk Európára az ajtót EL-továbbjutással.

    Isael szögletei és oldalszabadjai amilyen szarok, annyira érzi azt a szöget jobb középrőlsmiley

    70. Perctől a seggükön vették a paksi legények a levegőt, tették ezt úgy, hogy szinte alig jöttek át a térfelünkre..

    Ez már bajnokság volt?

    Jól fickandozik ez a Gaston gyerek. Fizikailag Gorriarannál jóval gyengébb, de helyezkedésben és technikailag sztem megüti a szintjét.

    Szép volt fiúk, kiváló edzőmeccs és mellé 3 pont. A Báttya nagyon stabil volt, ennek külön örülök, de mindenki jó volt, Dibusz is lábbal kiváló volt. A meccs embere talán Boli. Egyetlen apró negatívum, hogy Roli helyzete kimaradt, de majd máskor:9

    Döbbenet az a fegyelem, ahogy játszunk. 4 gólos előnyben is.

    Sima meccs volt, helyenként gyönyörű játékkal, nagyon rendben volt, pláne szezonnyitóhoz képest. Dani miatt remélem bent marad a Paks, komoly harc lesz hátul is. Hajrá Fradi!!!

    Kenny többnyire levette Danit a pályáról. Ezzel együtt Daninak volt egy szép passza a paksi kis sráchoz, aki viszont nem egy Lodico.

    Komoly erőfeszítés nélkül sima győzelem, Otigba újra játszott 90 percet, Vécsei, Lodico pedig bemutatkozhatott. Csak így tovább!

    Ezeket akis testcseleket, Isa is meg latszolag Lodico is nem egy nagy csellel, csak ugyes labdakezelessel es fordulassal ugy elkuld embereket hihetetlen. Ilyeneket miért nem tanuljak meg a magyarok?

    A Paks elleni 4-0 nem igazán értékmérő. Sokkal inkább a labdaátlépős megoldások amiből látszik,hogy mindenki tudja a helyét, van kreativitás és csapatilag is egyben vagyunk. A néhány pontatlanságtól januárban tekintsünk el

    Nem egy súlycsoport. Nehéz lesz az osztályzás,mert a hihetetlenül indiszponált Roli kivételével mindenki átlagon felül játszott. A magyar játékosok felkészültségére jellemző Szabó János játéka.Válogatott játékosról beszélünk és még nem említettem Lenzsér és Gévay durva játékát. Dani? Valamikor sokat segített. Nem csodálkoznék, ha minden meccsen győztesek lennénk!

    Somalia, Bőle, Frimpong, Szignyevics, Dvali még keretben sem voltak...

    Ez az öt ember simán bent tartaná a Kaposvárt

    A 60. perctől kb levegőt se kaptak, ezért volt a sok szabálytalanság, én nem láttam szándékos durvaságot, szerencsére véletlenül sem hozták össze sérülést.

    Ez a tamado negyes jol nez ki nagyon. Nekem meg Haratin tetszett ma nagyon, kurva sokszor jol helyezkedett es szerelt, kivancsi leszek a statjaira. Jot fog tenni neki is, h jottek vetelytarsak.

    Lodiconak azert Nagy mas az elso erintese mint Siginek, talan Isa utan a legjobb az egesz keretben, van benne fantazia.

    Sajnaltam, h Roli nem rugta be a helyzetet, mert gyonyoruen vette at.

    Szép volt fiúk! Amúgy nekem tetszett ez a 14:55 kezdés. Ma volt az egyik legmagasabb gyerek arány a meccsen. Nem véletlen,hogy Angliában is a legtöbb meccs ekkor kezdődik.

    Nem 100-on pörögve is nagyon sima meccs volt. Ennél kb. csak nehezebb meccsünk lehet.
    Daninak pedig járt a taps, kijött a Táborhoz és valakinek odaadta a mezét, megtapsolta a közönséget smiley))

    Most olvasom, hogy több mint 8000-en voltunk kinn a stadionban, az baromi jó nézőszám!

    Igen, ezen én is csodálkoztam. Főleg a kapu mögött nem számítottam ennyi szurkolóra ilyen hidegben.

    Bode nem volt rossz , sot. Kulon orultem Otigba magabiztos jatekanak .A meglepo szamomra azert az volt, hogy a hajaszalnyi lesrol indulo Bodet nem ertuk utol.Amugy minden tiszteletem az altalam varatlanul magasnak itelt nezoszamrol.

    A Paks szívja meg, szerintem a legjobban az emelesz magyarosítási kísérletét, mert ők ugye nem alkalmaznak külföldit, ami szép dolog, elvileg, de most, hogy minden épkézláb magyar fodballista aranyat ér, ők nem nagyon rúgnak labdába a megszerzésüknél...

    És ha a világtalan bíró látta volna a kezezést a tizenhatoson belül... 5 sima lett volna.

    Az nem kezezés volt, 2méterről rárúgott labda. A 2. gólunk előtti kiváló előnyszabályt érzékelted.? Kiválóan vezette., 9.esre.

    nem volt leszorítva és nem 2 méterről rábikázott labda volt, ez adható, vagy inkább 11-es volt

    Isael varázslatos dolgokat csinált. Amúgy 7-szer szabálytalankodtak ellene.

    A meccs legszebb jelenete azonban Boli gólja Sigi löbölt asszisztjával.

    Nekem Isael gólja jött be nagyon. A paksi kapus pedig jól helyezkedett, aztán behúzódott középre. Amikor rájött, hogy elb@cta, már hiába lepkézett... Szép gól volt na!

    kép
    A majd 56 perc tiszta játékidejű találkozón minden kategóriában ellenfelünk fölé nőttünk, rengeteget és gyorsan passzoltunk (18.3 passz/perc), 2015 óta ennél többet csak egyszer, még 2016-ban, szintén a Paks ellen passzoltunk. A párharcokat is nagy fölénnyel nyertünk (a paksiaknál Böde azonban párharcai felét megnyerte), háromszor annyit lőttünk és 8-szor annyiszor találtuk el a kaput, mint ellenfelünk. Mi összesen csak eggyel többet szabálytalankodtunk, mint ahányszor Isael ellen szabálytalankodtak a vendégek. Remek adat, hogy a vendég térfélen ugyanannyi labdát szereztünk, mint amennyit a sajáton, ebből Isael (6) és Tokmac (5) is alaposan kivette a részét.

    Az InStat-index rangsorában természetesen csak fradista volt a TOP5-ben: Zubkov (348), Sigér (332), Civic (320), Isael (306), Lovrencsics (303) a sorrend, ezzel az első három a TOP4-be került a teljes fordulóban is, a második helyen Szécsi Márk került be közéjük (344-es értékkel).

    Az xG arány 1.54-0.23, az xcG arány 2.98-0.03. Ez azt mutatja, hogy támadóink remek lövőformát mutattak. A támadások aránya is mutatja, micsoda fölényben voltunk (43+4)-(13+3). Osztermájer Gábor és Böde Dani is kiemelte, hogy csapatuk gyáva volt. Ezt az a döbbenetes adat mutatja legjobban, hogy a letámadást mérő PPDA-mutató (passz per védekező akció) az első félidőben 5.9-118 volt. Azaz mi átlagosan 5.9 paksi passz után próbáltunk labdát szerezni, addig a vendégeknél 118 fradista (átlagos) passzt hagytak.

    A teljes adatsort átböngészve kiderülhet minden fradistának, hogy nagyon biztató volt a teljesítmény, s ahogy Rebrov is elmondta, minden elvárást teljesítettek a srácok. De az is biztos, annak ellenére, hogy igaz a mondás, “mindenki annyit focizik, amennyit hagynak neki”, hogy ennél könnyebb ellenfelünk nem nagyon lesz tavasszal.

    https://ulloi129.hu/2020/01/25/elo-a-paks-elleni-bajnokirol-15/
    https://ulloi129.hu/2020/01/27/igy-teljesitettunk-a-paks-ellen-13/