magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 1 : 6 17:15

   
   
Upload your own photos! »
  1. Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 2019
  2. Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 2019
  3. Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 2019
  4. Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 2019
  5. Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 2019
  6. Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 2019
  7. Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 2019
  8. Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 2019
  9. Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 2019
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (3 szavazat)

játékvezető: 3 (3 szavazat)

hangulat: 3.67 (3 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.12.21, 13:53
    Az MLSz adatbankja szerint nem Civic, hanem Tokmac kapta a lapot a 46. percben.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.11.11, 10:22
    Hajrá Loki - Drukkerkocsma
    A FRADI a CSSZKA Moszkva ellen játszva is 4 pontos!

    nállunk meg igen bazdmeg ennyit számít Tőzsér, Bódi hiánya. ennyi.

    Remélem a védőink ebben a hónapban nem kapnak fizut, mert az csak a munkáért járna..

    Ez egészen hihetetlen. Havalakinek nem megy a foci, játsszon csak ellenünk, majd mi felhozzuk.Még a béna is gólt rúg és élete formáját mutatva és megtáltosodik.

    Teljes összeomlás,kész KO hazai pályán!

    Egy szétesett csapat,akiknek semmi tartása,

    de még önbecsülésen sincs.

    Szényenteljes produkció hazai pályán,

    de nagyon.

    Ezek azt sem érdemlik,hogy a néző

    a meccsükre kümenjen és jegyet vegyen.

    Lassan el kell gondookozni,hogy

    a kiesők között milyen sorrend lenne a

    kedvükre. Vagy mihez kellene kezdeni

    a kiesés elkerülés érdekében.

    Bandinak a felkészítés sikeressége is

    eléggé véleményes.

    Ettől sokkal jobb taktikát illene össze dobni

    ha egy Fradi ellen eredményt szeretne

    a hazai csapat elérni.

    Ez egy nagy égő csapat,edzőnek egyaránt!

    Kár bandizni, Szatmáriból vagy Ferencziből a világon senki nem csinálna soha épkézláb védőt. Igazolni meg nálunk nem szokás...

    Azért csatárok lettek igazolva. Talán védőt sem ártott volna.

    HB akkor menjen ha ő akar.

    Ha valaki valóban ellene játszik mint ahogy erről régebben szó volt, bassza ki januárban.

    Ha kell, a fél csapatot bassza ki.

    De jó, hogy nem láttam a meccset.

    Nem beszél itt félre senki. Jobb csapat a Fradi - ehhez gratulálok, nem firtatom, hogy hogy jött ez létre, mert már jópár éve égetik a pénz a Fradiban és volt hogy az elköltött pénzért nem jött semmi. Most jön, külön figyelemre méltó, hogy a csoportkörösöknél kötelező visszaesés sincs.

    Most úgy tűnik, hogy ez egy jó csapat - csak kár hogy a háromnegyede nem magyar. A Loki más úton jár, lehet jókor jött ez a pofon.

    No, akkor a pletyka! Azért van feszültség a csapaton belül, mert néhány játékos megelégelte Bogdanovics pályaedzői tevékenységét, ami szerintük Bücs Zsolt után nulla. Ez az oka az erős visszaesésnek.

    Bandinak ma le kellene mondania. Nem azért, mert ő a felelős, hanem pont ellenkezőleg: ne adja a nevét ehhez, bárki is kéri erre, bármi is van a háttérben.

    Ezt sajnos én is hallom innen-onnan, mármint Bogdanovicot. Sajnálom mert játékosként nagy kedvencem volt. Mondjuk, hogy rajta ennyi múlna...nem tudom, lehetséges.

    Az biztos, hogy Bücs nagyon sokat hozzátett amíg itt volt, volt olyan játékos aki ki is emelte egy elejtett mondatában, pl. Balogh Norbi, hogy mennyit kapott tőle szakmailag. De nem lehetett itt tartani Zsoltit, a családja Pesten van, megunta a kétlaki életet. Bááár... gondolom lett volna az a pénz, ha megfizetjük, de ez a vezetőség nem erről híres.

    Szegény Kosickit sajnálom, beállt, és kapott rendesen gólokat. Bár szerintem nem miatta ment el a meccs. Sajnos más okok miatt jutott idáig a csapat, és innen valahogy fel kellene állni, mert ez a mai nem volt a Lokihoz méltó szint! kíváncsi leszek, hogy ezután mennyien fognak kimenni a következő hazai meccsre! A jó játékot kellene "levédeni" nem a Loki név használatát!

    Arcpirító vereség volt. Egyébként furcsa módon a 0-2 ellenére én az első félidőt egyáltalán nem éltem meg gázosnak, sőt. Nem játszottunk rosszul, akkor még volt lendület, akarás és voltak jó megmozdulásaink, pl. Adeniji kifejezetten tetszett az első félidőben, de a Fradi nagyon profin lehozta a félidőt, két helyzetből két gól, mi is többször odakerültünk a kapujuk elé, de nem tudtunk élni vele.

    A szépítés után felcsillant a remény, amikor az összeomlás bekövetkezett az a harmadik Fradi gól volt. Ott láthatóan elvesztette a hitét a csapat, már csak gépiesen mentünk előre és jött az összeomlás. ez a Fradi meg túl jó csapat ahhoz hogy ezt ne érezze meg és volt pár olyan egyéniség a pályán, elsősorban Isael és Tocmac, akik ezt kíméletlenül kihasználták.

    A védelem előbbi két emberrel sajnos nem tudott mit kezdeni sem gyorsaság, sem dinamika terén.

    Természetesen jobb csapat a Fradi, ráadásul most találtak egy normális edzőt is, de így összeesni fejben, ez akkor sem elfogadható.

    A harmadik gól Ferenczié. Amit ott csinált, az elfogadhatatlanaz a kislányos, nyámnyila hozzáállás, amil Lovrencsicset megcsodálta!

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=31751301a5f22f3773b49ab4d55f267f
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2019.11.11, 10:12 (szerk.: 2019.11.13, 13:11)
    (ZÖLD-)FEHÉR BALETT!!! smiley smiley smiley
    Kifejezetten jó meccsen, okos játékkal, szép megoldásokkal, 3:1-nél se leállva arattuk a Rebrov éra egyik, ha nem a legnagyobb bajnoki győzelmét.
    Herczeg tanulva a MOL meccsből meg akart minket hajtani, ezért nyílt, jó iramú meccs alakult ki, tudatosan játszottunk, nekünk voltak nagyobb helyzeteink, a lokinak a több, de most kihasználtuk őket.

    Kicsit azt hittük 2:0-nál, hogy már megvan, bent maradtunk a szünetben, de aztán megráztuk magunkat, nagyszerű megoldásokkal vertük agyon a saját iramába elfáradó Lokit és nem álltunk le 3:1-nél sem Ez utóbbiak a csütörtöki meccs után mindenképpen az edzői és az edzésmunka dicséretei.

    Fantasztikus győzelem!
    SZÉP VOLT SZERGEJ!
    SZÉP VOLT FIÚK!
    CSODÁLATOS FERENCVÁROS!!!

    Jó játékkal nyert a Fradi,de ha pl.Zubkov jobb formában lenne még nagyobb lehetett volna a különbség.Nagyon sok rossz és pontatlan labdát adott társainak,valahogyan elvesztette kezdeti lendületét,formáját.Ideje a pihenő alatt visszaszerezni.

    Telhetetlen vagyok, kicsit sajnáltam, hogy a 7-ket nem rúgtuk meg. Régóta vártam már, hogy törlesszünk a 6-osért amit ha jól emlékszem Lipcseiék kaptak.

    Mintha átlendültünk volna a holtponton egy ideje. Fényesen bevált az a koncepció amit a klub felépített idén: minden posztra kettő, közel azonos képességű játékos, és ezáltal rotálás ezerrel. Nincsenek bérelt helyek, tényleg mindig az játszik aki a legjobb állapotban van de ez tök mindegy mert a rendszerbe bárki beilleszthető, nem lesz minőségi romlás.
    Emlékezhetünk tavaly a kotonra, akinek kb. volt egy erős kezdője, aztán az tolta végig az őszt. Le is eresztettek mint a paraszt gatya.
    Írta valaki a héten, hogy szintet léptünk. Ez immár nem kérdés. Elég megnézni az őszi eredményeinket. Szenzációs!

    Nem rotálunk. Ennyi egészséges játékosunk van, nemhogy kettő minden posztra..

    Csodálatos FERENCVÁROS ! Köszönjük ezt a szép estét. Nagyszerű győzelem szép gólok. Vargának a kezdőbe a helye. Isaval jól érzik egymást és van még egy másik jó kapusunk is. Azért a 6-1 -et nem sokan találták volna el smiley

    Jó volt hallgatni Herceg-től ezt a meccs összefoglalót.... Mentünk előre.... Kaptunk egyet.... Megvoltak a helyzeteink.... Kaptunk egyet.....

    Isael,Gróf- 8
    többiek- 7
    Zubi- 4

    Töki is 8... két gólra általában 8-ast adnak, max ha tényleg abszolút semmi mást nem csinált...

    A végén is önző volt.Roli triplázhatott volna...

    Na ja, de ő akart triplázni. Rohadt mérges voltam rá, hogy lehet valaki ennyire önző, főleg hogy ő már kapott egy gólpasszt Vargától.

    Nehez kiemelni barkit is. Grof remek volt, Lovre vegre visszatert, Haratin kezd tanar lenni, a Varga, Tokmag, Isael harmas remekul mukodott, Bole jol szallt be.

    Hűha, ez simán lehetett volna 7-1 is ide.
    Azon tökre csodálkoztam hogy még sosem lőttünk nekik hatot.
    Viszont a '99-es 6-1-ért végre bosszút álltunk.

    Én fél éve fikáztam ezt az Izaurát, mert képességei töredéket tudta csak megmutatni. Viszont amit az elmúlt pár hét/ hónap alatt mutatott a pályán, azért elismerés és tisztelet jár neki.
    A legtechnikásabb játékos a teljes magyar mezőnyben és mostmàr ezt többszőr be is bizonyította.
    Hajrá Izaura, csak így tovább!

    Csendben azért jegyezzük meg, hogy Bandi nagyon naivan állította fel a csapatát erre a meccsre. Pedig jó edzőnek tartom, de akkora területeket hagytak nekünk, hogy benne volt a sok kapott gól. Ez persze semmit nem von le a mi érdemünkből.

    Ellenunk szinte mindig igy jatszanak. Aggressziven, kockaztatva. Ez a stilus jo arra hogy kisebb tudaskulonbseget kiegyenlitsen, es egy ovatos csapatot megroppantson azzal hogy nem tudjak a labdat megtartani.

    A rizikoja hogy ha a jatek kulonbseg tullep egy hatart, akkor osszeomlik a jatek, ld anno nekik a Torino ellen. Meg most ellenunk smiley

    Ez nagyon jol esett a lelkemnek. A kondanak sokkal tartozunk, most kicsit torlesztettunk

    Szerintem azzal számolt, hogy fáradtak leszünk. Tévedett.

    3:1-ig bármi benne volt a meccsben, de szerintem ha kiegyenlitenek akkor is simán nyerjük a meccset.
    Azért a lelkemnek bevallom jót tett egy ilyen meccs.

    7 fradista góllal 6-1, nem rossz

    Olyan érzésem volt az egész meccsen, mintha a Debrecen a nemzetközi kupában játszott volna egy külföldi sztárcsapat ellen. A Fradi nyugodtan, ötletesen, és most többnyire pontosan passzolta ki a pulykakast, ha kellett nagyon gyorsak, lendületesek voltak, mindig megvolt a tempóelőnyük, és nagyon könnyen lőtték a góljaikat.

    Nyilvánosan bocsánatot kérek Ihmatenko-tól, mert az utóbbi meccseken igazolja, hogy nem azért hozták ide mert jó paprikás krumplit tud főzni, hanem mert focizni is tud. Az elején fikáztam, de beismerem tévedtem. A csapat meg megmutatta hogyan kell két fronton helytállni, iszonyat profin játszott ma is mindenki. Giga Respct mindenkinek, Rebrovnak, játékosoknak, a tábornak.

    Most kezdjük végre megérteni, hogy miért olyanok a nyugati jó bajnokságok jó csapatai! Mert a hazai "szakma" azt szajkózza és persze itt is ment, hogy elfáradunk a kettős menetelésbe... Na, de aki sportolt valaha is, én nem tudom másnál ez nem úgy volt, mint amit én éreztem? Hogy minél nagyobb volt a terhelés, utána eszméletlen könnyebben tudtam futni, s semmi fáradságot nem éreztem... Ezt nem értettem eddig, hogy ez, hogy lehet, hogy egy ilyen kimerítő meccs után - ha megfelelő a regenerálódás - akkor egyre erősebben kellene kijönnünk belőle. Most én ezt éreztem végre... Hogy sokkal dinamikusabbak voltunk és bírtuk, mint a Moszkva ellen is órásit javultunk erőnlétbe! Lehet ezért... Kíváncsi leszek az Espanol meccsre itthon, az lesz az értékmérő, hogy tényleg bírjuk e végig, akkor tényleg fejlődtünk és szintet léptünk! Így is persze.smiley Csak ez lenne a nagy lépés, azt hiszem...

    Nálam a meccs egyik legjobb jelenete volt, amikor a gól előtt Lovre átveszi a labdát, hirtelen más sebességbe kapcsol, lefutja a védőt, bead és gól. Tudta, hogy meg tudja csinálni, a debreceninek meg esélyt nem adott.

    Mol ellen a meccs végén már lépni alig bírtak a játékosok.
    Rebrov azt mondta a Kövesd ellen a szünetben rossz volt nézni a játékosokat olyan fáradtak voltak.
    Ma meg a cserepadra ifistát is kellett ültetni annyira elfogytunk.
    Szóval a kettős terhelés nagyon is megnehezíti a dolgunkat.
    Ehhez képest ez az eredmény csodálatos.

    Nem figyeltem konkrétan rá, de Csontos hogy szállt be közel 6 percre?

    Kevésszer jött ki rá a játék. Nem tűnt egyébként túl feszültnek! smiley

    Egyszer volt egy csúnya labdavesztése amiből indult a na Konda, de nem lett belőle gólt.
    Nagyon nem lógott ki lefelé.

    Isael esettanulmány. Fellőtt labdáknál, ahogy pozíciót fog, ráragad a labda, fosnak tőle. Ajjh, ma párszor az embernek mosolygott a lelke, voltak olyan alakítások!

    A szünetben befutott a Fővárosi Artistaképző Intézet Bohóctanoda raktárából a selejtes krumpliorr szállítmány és Isael a 70. perc környékén elkezdte osztogatni a nebulóknak.

    Amikor 4-5 taszigálták, estek-keltek körülötte a vonalnál és nem tudták még bottal sem piszkálni a labdát, azon percekig röhögtem.

    Nem elrúgdalni a p...ba, labdatartás, labdabirtoklás, labda nélküli mozgás. Így nem húzzuk magunkra az egyébként egyénileg jobb játékosokat az EL-ben. Ezt egyre jobb tempóban játsszuk, egyre kevesebb hibával. Loki általában csak nyomozta a labdát, pedig próbáltak letámadni.

    Gratulálok a csapatan a nagyszerű győzelemhez! Voltak hibák és nagyszerű megmozdulások. Mindenkinek jár a dicséret, de ki kell emelnem: Varga Rolit, Isaelt és Tokmacot. Frimpong védőmunkája is tetszett csak kár hogy ennyire sérülékeny. Ha mondanom kéne valakit, akinek a játéka nem tetszett, akkor Zubkovot mondanám. Hetek óta nem játszik jól... Ráférne a cserepad szerény véleményem szerint.

    Látszik most már miért kellett Rebrovnak Ihnatenko, olyan oldalváltásokat csinál, amit Szpiró nem, ő inkább a rövid passzokat nyomta, no és igazán kemény gyerek, ahogy a CSKA ellen is látszott, csak azok a fránya eladott kulcslabda lenne kevesebb.

    Osztálykülönbség! Lukács és Toki góljait szögből láttam. Fantasztikusak voltak! Szépítés után kicsit féltem, magunkra húzzuk őket. Aztán jött a henger. Félő, hogy ezután még kevesebben akarnak majd kinyílni ellenünk. Köszi az élményt, srácok!

    Danilo nem érdemel savazást. Darabosnak, labdaügyetlennek tűnik sokszor. De rengeteg támadást akaszt meg, mindig megjátszható. És nem tudom ez rebrovi kérés-e, de amolyan barca módi figyelhető labdatartáskor: mindig megvárják a srácok, hogy a támadó mozduljon, közel engedik magukhoz és csak akkor teszik tovább. Ez 90 percen át komolyan öli az energiakészleteket az ellenfélből. Kint meg tépjük a hajunkat. Danilo ebben is nagyon jó. Még a végén beválik!

    Érdemes figyelni azt is, mennyire jól megy már az adogatás hátul, még nyomás alatt is, ami a labdakihozatalaink alapja. Hazai viszonylatban kiemelkedő szinten csináljuk, rizikósabb passzokat is bevállalva, és ez igaz a Dibuszt pótló Grófra, a nyáron érkezett Ihnatenkóra vagy az általában csere Frimpongra is. Pedig hányszor kaptunk szívbajt korábban, mikor Rebrov elkezdte ezt erőltetni.

    Bőle gólja nagyon szép volt aki focizott az tudja, nagyon tetszett!

    Mestermunka! Maga alól rúgta. A legnehezebb!

    Persze, de nem levonva Bőle érdemeiből: azért ezt a biztos fölényben próbálja meg a csatár, necces hogy 0:0 -nál megpróbálta volna - ezért is jó, ha beindul a gólgyártás, jönnek a gyöngyszemek, Töki utsó gólja is milyen "csúnyán lecsúszott" smiley)))

    A mai meccs is azt mutatta, amit a barcelonai vendégjáték óta többször is leírtam: a legjobb csatárunk a Priska-Boli-Szignye trióból voltaképp lsael. smiley A leghatékonyabb támadóalakzatnak pedig épp a ma látott Isael-Varga-Tokmac-Zubkov négyest látom. (Persze Gorriaran nálam még így is tükörsima kezdő lenne - őt sajnálom legjobban az utóbbi évek távozói közül)

    Ez így van a jelek szerint.
    Én úgy látom, hogy a legtöbbször a kapu felé mozgó tükörszélsőket sokkal jobban meg tudja játszani egy olyan támadó, aki érti a játékot és tud is játszani.
    Isael kb azt játsza ott mint Lanzafame. Ma fejelt egy szép gólt is, vagyis előrefelé is van veszély, nem csak másodszándékra játszik.

    kép
    A mindössze 48:09 tiszta játékidejű meccsen minden tekintetben a DVSC fölé nőttünk, majd kétszer annyit próbálkoztunk gólszerzéssel (17-9), másfélszer annyiszor találtuk el (11-7) a kaput. Kétharmadrészt nálunk volt a labda és sokkal pontosabban is passzoltunk (86.2%-78.9%), a párharcokat is meggyőző fölénnyel nyertük (77-60).

    Ami az InStat-indexet illeti, a meccs TOP5-be természetesen csak fradista került, Tokmac (395), Isael (374), Varga (348), Lovrencsics (335) és Gróf (298) sorrendben. Az első négy Feczesinnel (351) kiegészülve adja a forduló legjobbjait is.

    A mieink támadásban 4-2-4-es, védekezésben 4-2-3-1-es formációban játszottak. Bár a támadásaink száma nem volt kiemelkedő (27+2 vs. 24+1), az igen, hogy ezek 37%-ából lövésig jutottunk (ez a legmagasabb érték a szezonban, az átlag 20%). A támadó párharcainkat is remek arányban (52.5%) nyertük, ez jóval magasabb a szezon átlagánál (41.5%) és a második legmagasabb érték a máltai vendégjátékunk után (52.7).

    Az xG aránya sem meglepő ezek után, 2.41-0.92, 8 lövés volt a mi részünkről 0.1-es xG felett, a másik oldalon 4. Ami az xcG-t illeti, ott az arány 4.24 (1.19+3.05) – 1.62 volt. Herczeg András kiemelte, hogy sokkal gyorsabban játszottunk, ezt mutatják a passz/perc mutatók is (17.72-14.79), ennél gyorsabban legutoljára bajnokin a MOL 4-1-es legyőzésekor (17.89) járattuk a labdát.

    Folyamatos letámadásra ezúttal nem volt szükség, ezért némileg az átlag alatti volt a PPDA érték (10.65 ill. 9.14), de a két félidő első harmadát mindkétszer megnyomtuk (6 ill. 3.4). Azt hogy hosszú idő után végre sok kidolgozott helyzetünk volt és nem kellett csak átlövésekre támaszkodni, mutatja azt is, hogy az átlagos lövési távolság (16.5m) most volt a legalacsonyabb a Valletta 3-1-es legyőzése óta (15.2m). Kevesebbszer vesztettük el (96-100) és jóval többször szereztük vissza a labdát, mint az ellenfelünk (88-75).

    Gróf 7 lövést kapott a kapujára (1.62 xcG), egy gólt kapott, a hat védéséből 3 volt reflexvédés. 12 rövid passza pontos volt, 11 hosszú labdájából 5 (45%), ez összesen 74%. 17-szer adtuk haza neki a labdát.

    Lovrencsics 68 akciójának 75%-a volt sikeres, 1 gólpassza (0.33 xA) és 1 lövése volt. 89%-kal passzolt, 11 párharcából 6-ot nyert meg, 7-szer vesztette el a labdát, 7-szer szerezte vissza, 6 passzt lopott le. 15 előre passzából 14, a támadóharmadba érkező 7 labdájából 6 pontos volt.

    Blazic 89 akciójának 76%-a volt sikeres, 82%-kal passzolt, 14 párharcból 9-et nyert meg. 12-szer vesztette el (ebből 9 indítás) és 14-szer szerezte meg a labdát, 2 passzlopás mellett.

    Frimpong 85 akciójának 85%-a sikeres volt. 1 helyzete volt (0.29 xG), 96%-kal passzolt, 22 párharcából 16-ot, 8 fejpárbajából 6-ot nyert meg. 6-szor vesztette el a labdát, 14-szer szerezte azt vissza, 5 passzt lopott le.

    Civic 86 percet volt a pályán, 50 akciójának 76%-a volt sikeres. 84%-kal passzolt, 12 párharcból 7-et nyert meg, 4 labdavesztés mellett 5-ször szerezte azt vissza, 5 passzt lopott le.

    Haratin 84 akciójából 85% volt sikeres, 89%-kal passzolt, 8 párharcból 5-öt nyert. 7 labdavesztés mellett 8-szor szerezte azt vissza, 2 passzt lopott. 1 lövést készített elő.

    Ignyatenko 89 akciójának 82%-a sikeres volt. 2 lövése volt (0.13 xG). 89%-kal passzolt, 7 párharcból 5-öt nyert meg. 10-szer adta el, 9-szer szerezte vissza a labdát, 4 passzt lopott le.

    Zubkov 72 percet kapott, 49 akciójának 49%-a volt sikeres, 1 lövése volt. 74%-kal passzolt, 20 párharcából 8-at nyert meg. 1 lövést készített elő (0.15 xA).

    Tokmac 70 akciójának 63%-a sikerült, 2 gólt szerzett 5 lövésből (4 találta el a kaput, 0.48 xG). 78%-kal passzolt, mind a 4 csele sikeres volt, 16 párharcból 8-at nyert. 7-szer vesztette el és szerezte vissza a labdát támadó létére. 4 lövést készített elő, közte egy gólpasszt Varga Rolinak (0.76 xA).

    Isael 80 percet játszott, 59 akciójának 51%-a volt sikerres, 1 gólja és egy asszisztja volt, 5 lövésből (0.55 xG) és 3 előkészített lövésből (0.49 xA). 74%-kal passzolt, 26 párharcból 12-t nyert meg, 4 csel mellett. Volt egy második asszisztja is.

    Varga 49 akciójának 71%-a volt sikeres. 2 lövésből (0.89 xG) két gólja volt, 1 gólpassz mellett (0.21 xA). 79%-kal passzolt, 5 cseléből 4 volt sikeres, 10 párharcból 6-ot nyert.

    Bőle 21 percet kapott, 14 akciójának 86%-a sikeres volt. 1 lövéséből gól lett (0.06 xG). 90%-kal passzolt, 3 cseléből és 3 párharcából 2-2 volt sikeres, 2 labdavesztés mellett 3-szor szerezte azt vissza, 1 passzlopás mellett.

    Boli 13 percet volt pályán, 6 akciója volt, 2 jó passza, 2 elvesztett párharca, 1 labdavesztése és 1 labdaszerzése.

    Csontos 7 percet kapott bajnoki bemutatkozásakor, 9 akcióban vett részt, mind a 9 sikeres volt. 8-szor passzolt, mindannyiszor jól és az egy darab párharcát is megnyerte.

    https://ulloi129.hu/2019/11/10/elo-a-debrecen-elleni-bajnokirol-6/
    https://ulloi129.hu/2019/11/12/igy-teljesitettunk-a-debrecen-ellen-10/