magyarfutball.hu

WKW ETO FC Győr - Nyíregyháza Spartacus FC 3 : 1 19:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.09.25, 11:53 (szerk.: 2019.09.25, 11:54)
    ...A 75. percben mindkét asszisztensedzőt leküldte a játékvezető kispadincidens miatt, sajnos a pályán is elszabadultak az indulatok, ami rányomta bélyegét a hátralévő játékrészre.

    Horror sérülést okozott a Szpari támadója Gulyás a 93.percben. Szimcso kb. egy évre kidőlt.

    Gulyás Máté szándéka nehéz félreértelmezni, páros lábbal méterekről szállt bele a győriek támadójába, akit végül mentőnek kellett elvinnie az ETO Stadionból. A WKW ETO FC Győr gólerős támadója olyan súlyos keresztszalag szakadást szenvedett, hogy 8-12 hónap kihagyás vár rá. Érthetetlen és durva szabálytalanság, nincsenek rá szavak...

    https://www.eto.hu/hirek/11815/szep-gyozelem--sulyos-veszteseg/
    Elszabadultak az indultak a szerdai ETO FC Győr – Nyíregyháza Spartacus mérkőzés hajrájában. A 76. percben Makra Zsolt és Purguly Árpád asszisztensedzők szólalkoztak össze, a játékvezető pedig mindkettejüknek piros lapot adott. A 94. percben aztán Gulyás Máté kaszálta el Szimcso Viktort, amiért kiállította a játékvezető.

    A győri játékos komolyan megsérült, a Szpari védője még aznap este telefonon elnézést kért tőle. A lefújás után aztán a győriek kapusedzője Sebők Zsolt és a Spartacus vezetőedzője, Zoran Spisljak is piros lapot kapott.

    - Ezek a jelenetek nem a futballpályára valók, ebben egyetértettünk az ETO ügyvezetőjével, akivel ma megbeszéltük a történteket. A két klub között eddig jó volt a kapcsolat, és szeretnénk ha ez a jövőben is így maradna. Mind a játékosokat, mind a vezetőket érik provokáló megjegyzések a találkozókon, de ezekre nem szabad így reagálni. Várjuk a szövetség döntését a kiállítások ügyében, és egyúttal belső vizsgálatot is indítunk a történtek miatt – mondta Kozák Attila ügyvezető.

    http://nyiregyhazaspartacus.hu/hir/elszabadult-indulatok/2805