magyarfutball.hu

Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 0 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2019
  2. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2019
  3. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2019
  4. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2019
  5. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2019
  6. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2019
  7. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2019
  8. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2019
  9. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2019
  10. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2019
  11. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2019
  12. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2019
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.03.31, 16:38
    Minden szektorjegy elfogyott! – ez a felirat virít a Várkerti Stadion pénztárainak ablakán. Akinek nincs érvényes belépője a 17 órakor kezdődő Kisvárda Master Good–Ferencváros mérkőzésre, annak nem érdemes elindulnia a stadionba, mert nem tud majd bejutni a nagy érdeklődéssel várt mérkőzésre. A kapukat 16 órakor nyitjuk, onnantól kezdve lehet elfoglalni a helyeket a stadionban.

    A találkozón egyébként Iványi Zoltán fújja majd a sípot, aki az őszi szezonban kétszer is vezetett Kisvárdán: a Mezőkövesd elleni 2–1-re elveszített találkozón és a Puskás Akadémia elleni 1–0-s győzelem alkalmával.

    http://kisvardafc.hu/hir/jegy-nelkul-nem-erdemes-elindulni/1451
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.03.31, 15:53 (szerk.: 2019.04.03, 11:32)
    Nem volt ez olyan szörnyű. Jobbulást, Miha! Frimpong extra klasszis, csak meg ne sérüljön. Nálam Isael ma érkezett meg. Két gólt érdemlő lövés, ragyogó mozdulatok. Pont akkor akadt meg a strím, amikor Petriak rúgatott egyet a nagyon rossz Szignyeviccsel. Mire sorsolnak nyáron, összeáll a csapat. Jó lenne olyan megállapodás a kis ukránról, hogy amíg nem esünk ki, maradhat. Azzal mindenki jól járna. (Kivéve a belgákat, akik az új árért vihetnék.) - Rég nem láttam ilyen dühös benzines kopaszt! Jó lenne szerdán elverni őket.

    A meccset inkább hagyjuk, de Isael már mutatott valami biztatót ma. De egyelőre ez még kevés. Remél Roli csak a szerdai meccs miatt pihent.

    A győzelemnek elképesztően örülök, de annak nem, hogy nincs mégsem felfelé mutató tendenciánk. A tolatás és a várda ellen sem játszottunk jól, nem igazán volt meg a ritmusa a játékunknak. Különösen ma. Iszonyú hibaszázalékkal játszottunk, támadásban és védekezésben is. Frimpin és Heisteren is elmehetett volna a meccs. Elől meg 10 passzból hetet elkúrunk, megint visszaestünk ebben. Annak örültem, hogy a végén nem bekkelni álltunk be, hanem a Sigér- Tocmac cserével felálltunk 4-1-4-1be, jobban is nézett ki a meccs, megvolta ka zicceek.

    Heister borzasztó volt, bár lehet, hogy nincs teljesen rendben. Kell egy balbekk. Minden beívelés életveszélyes, így kaptunk ki a benzinkutasoktól is!

    Pont a Tokmac-Sigér csere után adtuk fel a középpályát. Onnantól sokkal könnyebben mentek át rajta.

    De igazán nagy helyzetig nem jutottak, mi viszont tudtunk továbbra is támadni, csak Lanza hülyeségén múlt, hogy nem zártuk le a meccset.

    Egyébként egy összeszedett csapat volt ma a Várda. Úgy látszik, ellenünk mindig bizonyítani akarnak. Ezzel nincs is baj, csak egy megfelelően összeállított csapattal és egy jó taktikával sokkal magabiztosabban kellett volna nyerni.

    Felipe egy bravúrkapus, vannak ilyen meccsei és utána 3 meccsen minden lövés bemegy mellette.

    A gólban szerintem benne volt. Ha nem lábbal jön ki Geri beadására, hanem kézzel vetődik ki, simán az övé a labda.

    Azért azt nefeledjük el, hogy szerdán is lesz egy nagyon fontos meccsünk! Arra is kellett tartalékolni. Valószínű, ezért jött le Blazic is.

    Amikor ránk rohantak 1vs.4 -ben az meleg volt, nem tudom mi lett volna ha kapunk egy dugót.

    Engem ez a meccs nem igazán érdekelt a három ponton túl. Isaelre voltam csak kíváncsi. Ő szép folyamatosan egyre jobb teljesítményt nyújt. Ez örömteli. Vajon mikor volt utoljára olyan, amikor egy játékosunk egy meccsen 2 nagy bombát is eresztett 16-on kívülről, amiből mind a 2 kaput talált? Szerintem éveket kellene visszamenni. Amúgy meg készülünk a vidi meccsre. Levettük a gázt a második félidőben teljesen. szerintem nagyon helyesen. Bízom benne, hogy a loki megizzasztja a vidit ma, aztán frissebben léphetünk pályára ellenük hét közben.

    Nekem ez egy gyenge játék volt. Persze a 3 pont a legfontosabb, de ezzel a játékkal kevesek leszünk a nemzetköziben. Ember előnyben húzzák az időt, és tulajdonképpen a mérkőzés nagy részében alibiztek. Szerintem feszkó van a játékosok között is. Ha Lanza mellett Roli van, simán lepasszolja.

    Gondoltam, hogy nehéz lesz, de azért a kiállítás után jobb játékot vártam volna. Megvan a három pont, Gorriarannak nem szabadna elszállni magától, Isael és Haratin egyre jobb.

    Mondanam, hogy ilyen idegenbeli 1-as gyozelmeken mulik a bajnoksag, de akkor is bant ez a fos, amit produkaltunk. Nem is mondanam, hogy nem voltak tamadasaink, de iszonyat impotensek voltunk elol, hatul meg Heistert csak az nem verte meg, aki nem akarta. Na m1, most jojjon egy mol pontvesztes.

    Az mennyire sokatmondó jelenet volt mikor Petriak - jogosan - hisztizett Lanza önzőzésénél, de ahelyett, hogy az olaszt baszta volna le, mint valami durcás kisfiú nézett ki "apára", hogy "most nézd meg micsinált!!!!"... smiley

    Szörnyű volt, a kiállítás után meg szégyenletes, Fradihoz méltatlan játékot nyújtottunk, viszont nyertünk idegenben és ez a legfontosabb. Idegenben az elmúlt pár bajnokság végén ez nagyon kevésszer sikerült, szóval ezek a tárgya meccsek hozzák a bajnokságot, amihez ma is közelebb kerültünk.
    Blazic újabb izom sérülése meg tovább erősít bennem bizonyos kételyeket a háttérstábot illetően.

    Nagyon nem értek most veled egyet. Egyáltalán nem volt szörnyű. Nem volt a játékunk tele idegesítő hibákkal. Az ellenfél totál feladta a támadást, minden erejével védekezett. Ez a Kisvárda egyáltalán nem rossz játékosokból áll, idegenben voltunk, szerintem ez teljesen jó volt így.

    Azért annyira nem volt rossz. Rengeteget rughattunk volna, legalább 2-3 gólt, ami totál taccsra tette volna meccset. Így volt némi izgalom, hogy a borzasztóan bizonytalan Dibusz és Heistef összehoz-e valamit Várdának vagy sem. Az utóbbi lett, így megérdemelt sikert arattunk egy nálunk gyengébb csapat ellen.

    Nem gondoltam volna,hogy Lovrencsics lesz a húzóember jobb bekkben.
    Ha meglesz a bajnoki cim ,akkor már az eddigiek alapján is sokat köszönhetünk neki.

    Rebrov " elégedett vagyok a három ponttal " remélem ez azt tükrözi a játékkal viszont NEM ! mert az megint halovány volt , megint nem sikerült egy újabb góllal lezárni a meccset ! én azt gondolom hasonló teljesítménnyel nem lehetnek vérmes reményeik a " nemzetköziben " ,mert az ilyen teljesítmény oda édes kevés

    Kérem, hogy a szabályok avatott ismerői mondjanak véleményt az alábbi két esetről:
    Tegnap a meccsünkön a vége felé Petrjak hatalmasat esett, és eldőlt a várdai játékos. Orvosi stábunk a vállát fájlaló ukránt a pályán ellátta, de Iványi (a szabályok alapján?) Petrjakot leküldte a pályáról.
    Ugyanez Sóstón:
    Stopira fejbőre felszakadt, orvosi stáb bejön, turbán a fejre, Stopira a pályán maradhat, (a szabályok alapján?)

    Ha a sérülést okozó szabálytalanságért sárgát adtak, az ellátott játékos maradhat a pályán. Ha nem volt sárga lap, le kell mennie.

    Isaelen tegnap latszott az extra. Abszolut ketlabas, a rosszabb labaval eresztett meg egy olyat, amit nem sok kapus szedett volna ki. Jo cselek, passzok, labdaszerzesek. Remelem, jonnek hamarosan a golok is. De nem tulsulyos kicsit?

    Dajka László nagyon kúltúráltan nyilatkozott. Gratulálok csapatuk játékához, mivel láttam neten a meccset. Nehezen törtük fel a szervezett védelmet, egy kihagyás után sikerült. Nincs bíró szidás, köpködés, mégis megnehezítették a dolgunkat. Gratulálok mindkét csapatnak, és bízom, hogy év végén felkerül a harmadik csillagunk.

    Szerintem észrevétlenül levezette most a meccset. A lapok jogosak voltak, pedig most nem favágó stílusban játszott a várda.

    Szigony nagyon nagy kedvencem lett, ilyen csatár kellett ahhoz, hogy az NB1-es dominancián kívül, nyáron is legyen esélyünk a nemzetközi meccseken.

    Isael Szerintem szimplán zömökebb testalkatú. Alacsony, tömzsi játékos. Elég sokat melózott, és lassú sem volt. Inkább azt látom rajta, hogy felesleges sprintekbe, szólókba ritkán ment bele, ebből következtetek arra, hogy lehet még lemaradása. Azért azt ne felejtsük el, hogy nem egy fegyelmezett mezőnymunkákról híres bajnokságból jött, fel kell vennie a Rebrov által megkövetelt kötelező mozgásokat. Emlékezzünk vissza az őszi hajrára, sokan kondi problémákat láttak a csapaton, aztán most mindenki megy mint a golyó.

    Toki viszont továbbra sem érzi a játékunkat. Nem hibázgat, de keveset vállal. Isael egyre jobb, de bízok benne, hogy több van benne (bár nálam továbbra sem tűnik szélsőnek).

    Rui 2-t, Tőzsér 1-t, Amadou 1-t vágott tegnap. Nem csak nézővel, de játékossal is mi etetjük ezt a bohócligát Bmb1!

    Mekkor arca lett ennek a várdai kapusnak az elmúlt fél év alatt. Mosolyog, fetreng és egyedül fel sem hajlandó kelni a földről smiley

    kibaszott jó bravúrkapus, ugyanakkor egy könnyelmű fasz és anno a brazil ligában is emiatt került mind lejjebb és lejjebb. A potyakirály...
    Malinauskas 2! Qrva nagy mákja, hogy egy ilyen fos csapatban kell védenie és mindig akad dolga! Ugyanakkor tegnap is az ilyen meg olyan védései után előadta magát nem egy alkalommal a fasz! Aztán jött ismét egy védés, majd tőlünk a szöglet és a Lanza fölé! Qrva nagy mákja volt, hogy nem lett gól, mert ismét a pózörködésének, a faszkodásának köszönhette volna ezt a gólt. Aztán még Dénes baszogatják itt páran... Ez a Felipe pár meccs után olyan szépen lenne tőlünk elzavarva a picsába, hogy azt "öröm lenne nézni"!

    kép
    Az 54:45-nyi tiszta játékidejű meccsen a legtöbb mutató a mi fölényünket jelzi. 61%-ban nálunk volt a labda, kétszer annyiszor lőttünk kapura és 7-szer annyiszor találtuk el. Jóval több szögletet is végeztünk el. A mieink 88.6%-kal, a hazaiak 84.7%-kal passzoltak. Ami érdekes, hogy – legalábbis Iványi Zoltán szerint – a mieink jóval többet szabálytalankodtak, 21-et a 12-vel szemben.

    Az InStat-index top 5-be négy játékosunk került a meccsen, a legjobb Dvali lett (313), őt Petrjak (292), Lovrencsics (287) követi, majd Felipe következik (286) – a sort Marcel Heister zárja (275).

    A csapat 4-3-3-at játszott. Haratin szokott helyén, a védelem előtt helyezkedett, a támadóhármas mögött pedig Nando és Sigér játszott. Isael és Petrjak támadásban szabadon mozgott Szignyevics mögött.

    Óvatosan játszottunk a meccsen, elég keveset támadva, főleg az első félidőben: ekkor hat támadást vezettünk, míg a másodikban 15-öt (13 hagyományos támadás mellett 2 kontrát) – a Kisvárdánál ez az eloszlás 6+2, ill. 11+1. Ekkor nem is alakítottunk ki komolyabb helyzeteket, az első félidő xG értéke nálunk 0.19 (Szignevics 19. perces helyzete volt 0.1), míg az ellenfélnél 0.77 volt (Kravcsenko két helyezete 0.15, ill. 0.1, Tsoukalas ziccere 0.44). A második félidőben szinte csak nekünk voltak lehetőségeink, ezt mutatja az összesített 2.15-0.82 xG arány (a második félidő: 1.92-0.05). A legnagyobb ziccer Lanza előtt adódott a 72. percben (0.71), ezt Szignyevics gólja (0.59) és Gorriaran meccs végi lehetősége követi (0.21).

    Ahogy rendesen a betömörülő csapatok ellen, úgy a Kisvárda ellen is viszonylag sok beadásunk volt (22), ezek átlagon felüli arányban (36.4%) voltak pontosak. A nyolc szöglet komoly veszélyt nem jelentett, közülük csak 2 vezetett lövésig – Varga pontrúgásai hiányoznak. A passzok 14.3%-a ment hátra, 51%-a oldalra, míg a hosszú átadások aránya 8% volt. Érdekesség, hogy a fejpárbajok nagy részét elvesztettük, a mieink 8-at nyertek a várdai 20-szal szemben.

    Dibusznak egyet kellett védenie (0.02 xcG), Ility ívelt oldalsó szabadrúgása nem okozott neki gondot a 13. percben, Felipének sokkal többször kellett nyújtózkodnia (1.5 xcG). Lanzafame első félidei pörgetése 0.39, Isael két távoli lövése 0.04 és 0.06, Szigony gólja 0.69, Lanza második félidei ziccere 0.12, Petrjak 16 méteres lövése 0.04, míg Nando meccs végi lehetősége 0.18 volt.

    A Kisvárda nagyon mélyen állt be védekezni, Ilityben bíztak a kontráknál, arra, hogy mennyire, két jellemző adat: 2016 nyara óta nem hagyott minket ennyit passzolni senki, sem ami a labdabirtoklásonkénti átlagos passzszámot illeti (6.49, a Haladás ellen volt ennél magasabb érték három éve), sem ami a PPDA-számot – passz per védekező akció – illeti (22.27, a Gyirmót elleni idegenbeli meccsen volt ennél magasabb érték). A passzaink 14.5%-a volt hosszú.

    Dibusz kapujára egy lövés érkezett (0.02 xCG), ez nem állította komoly feladat elé. Négyszer kellett kijönnie a kapujából, 23 passzából (közte 5 hosszú labdájából) mind pontos volt. 21-szer adtuk neki haza a labdát.

    Lovrencsics 72 akciójának 61%-a volt sikeres. Egy lövése volt (0.01) és 1 gólpassza. 76%-kal passzolt, 10 beadásából 4, 2 cseléből 2 volt pontos. 13 párharcból 5-öt nyert meg, 7-et vesztett el. 3 átadást lopott le, 7-szer vesztette el és 5-ször szerezte vissza a labdát (négyszer az ellenfél térfelén). 2 lövést készített elő (xA 1.3).

    Blazic 32 perc alatt 33 akciót mutatott be, ezek 85%-a volt sikeres, 93%-kal passzolt, 3 párharcából 2-t elvesztett, 1 semleges kimenetelű volt. 3-szor adta el a labdát, 5-ször szerezte vissza.

    Dvali 110 akciójának 80%-a volt sikeres. 89%-kal passzolt, 15 párharcból 6-ot nyert meg, hetet vesztett el. 3 átadást lopott le, 9-szer vesztette el és szerezte vissza a labdát.

    Heister 99 akciójának 59%-a volt sikeres. Egy lövése volt (0.03). 80%-kal passzolt, 7 beadásából 2 volt jó, míg 22 párharcából 4-et nyert meg és 8-at vesztett el. 10 átadást lopott le, 10-szer vesztette el, 8-szor szerezte vissza a labdát.

    Haratin 75 akciójának 91%-a volt sikeres. 95%-kal passzolt, hosszú labdái 89%-ban voltak pontosak (8/9). 7 párharcból 4-et nyert meg, 2-t vesztett el. Mind a három fejpárbaját megnyerte. Eközben három átadást lopott le, 2-szer vesztette el a labdát, 8-szor szerezte vissza.

    Sigér 46 akciójának 57%-a volt jó 76 perc alatt. 86%-kal passzolt, 8 párharcból 1-et nyert meg, 5-öt vesztett el. 1 átadást lopott le, 5-ször vesztette el, 3-szor szerezte vissza a labdát. 1 lövést készített elő (0.02 xA).

    Gorriaran 87 akciójának 76%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.21 xG), 90%-kal passzolt, 4 cseléből 3 volt jó. 15-ből 9 párharcot nyert, 5-öt vesztett el. 1 átadást lopott le, 5-ször vesztette el, 4-szer szerezte vissza a labdát. 2 lövést készített elő (0.05 xA)

    Isael 66 akciójának 61%-a volt sikeres, 3-szor lőtt, melyből kétszer találta el a kaput (0.1 xG). 93%-kal passzolt, 5 cseléből 4 jó volt. 21 párharcából 9-et nyert, 8-at vesztett el. 4 átadást lopott le, 7-szer vesztette el és szerezte vissza a labdát. 1 lövést készített elő (0.08 xA) és 1 jó beadása volt.

    Szignyevics 63 perc alatt 39 akciójának 21%-a volt sikeres, szerencsére ennek egyike az egy lövéséből született gól (0.7). 83%-kal passzolt, 19 párharcból 1-et nyert meg , 14-et vesztett el, 9-szer vesztette el a labdát (közte 5 szabálytalansággal).

    Petrjak 54 akciójának 61%-a volt sikeres, egy lövése volt (0.08), 83%-kal passzolt, 3 cseléből mind jó volt, 15 párharcból 9-et nyert meg, 4-et vesztett el. 3 átadást csípett el, 5-ször adta el, 3-szor szerezte vissza a labdát. 2 lövést készített elő (0.14 xA).

    A sérüléséből visszatért Frimpong 62 perc alatti 49 akciójának 82%-a volt sikeres. 90%-kal passzolt, 5 párharcból 1-et nyert, 2-t vesztett el. 4-szer vesztette el és 3-szor szerezte visssza a labdát.

    A 32 percet játszó Lanzafame 22 akciójának 41%-a volt sikeres. 3 lövéséből 1 talált kaput – egy pedig kapufa lett (1.03 xG). 40%-kal passzolt, 7 párharcából 4-et nyert, 2-t vesztett el. 1 átadást lopott le és 5-ször vesztette el a labdát. 1 lövést készített elő (0.21 xA).

    Tokmac 19 percre szállt be, 12 akciójának 58%-a volt sikeres. 86%-kal passzolt, 4 párharcából 1-et nyert meg. 2-szer szerezte vissza a labdát. 1 lövést készített elő (0.14 xA)

    https://ulloi129.hu/2019/03/30/elo-a-kisvarda-elleni-bajnokirol-3/
    https://ulloi129.hu/2019/04/02/igy-teljesitettunk-a-kisvarda-ellen-3/