magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2018
  2. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2018
  3. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2018
  4. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2018
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.6 (5 szavazat)

játékvezető: 2.6 (5 szavazat)

hangulat: 2.4 (5 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.25, 19:24 (szerk.: 2018.11.28, 21:25)
    A mai mérkőzés katasztrófa volt főleg a Petriak,Lanzafame,Varga hármas volt k.rva gyenge ..

    A mezőny legjobbja az ellenfél kapusa volt, meg a kapufa és csak utánuk Frimpong.
    Amennyiben a középpályánk is összeáll, mint a védelmünk, akkor a támadási hatékonyságunk is sokkal jobb lesz!

    Ez egy nagyon sima meccs volt, 50%-os energia ráfordítással!

    Az első félidő ok volt de a második? Pár hónappal ezelőtt már ment ilyenkor a k.va gyenge.

    Húúha, de nagyon megkönnyebbült szagot érzek, hogy lealáztuk a várdát itthon két szögletgóllal. Mondjuk a tökutolsó elleni szopás után nem csodálom.. Ha itt sem nyerünk, nem biztos hogy töretlen lett volna a bizalom a vezetőség részéről.

    Nem semmi volt a mai taktika,hogy a 2 belsővédő szerzi majd a gólt,erre senki nem számitott.

    Lovrencsicsnek talán egy jó beadására emlékszem,Varga ritka gyenge volt, Lanzának nem ment ma igazán, viszont Frimpong magasan a legjobb volt a mezőnyben.

    Tavaszig lehet imádni Rebrovot. Semmi változás nincs a játékban a csapatnál. Nincs csatársor, Lanzának nem fekszik ez a stílus. Hiába az edzői elképzelés a játékra, ha a játékosok nem tudják megvalósítani, mert nem az a posztjuk. Ebben az esetben nem a játékosokban van a hiba. A begyűjtött 3 pont sem tudja ezt elfedni.

    A csatárainkat leszámítva az első félidő nekem rendben volt. A másodikban azt láttam, amit Dollnál se szerettem látni. Mintha várnánk a meccs végét..

    Van 5 gyors szélsőnk (Moutari, Varga, Bőle, Petya és Lovre), abból 5 nem tud beadni, 3 formán kívül van, 1 sérült, 1 meg nem a helyén játszik. Ebből kettő is elég lenne. Még visszasírjuk Jennert a végén..

    Ez a formànkìvüliség meg hülyeség, akkor nem jàtszanànak a vàlogatottakban is.
    Lovre Varga tökéletesen megértik egymàst és a Heister Petriak duó is erôs.

    nálam ma Leandro és Sigér volt a 2 leggyengébb láncszem (állandóan elpattant tőlük a labda, csapattárshoz meg 2m-nél messzebb már megoldhatatlan feladat volt odapasszolni a labdát)
    Gorriarán szintén gyenge volt de ezt ráirom a meccshiány számlájára..
    ..2-ik félidő b*zizás..utolsó 15 perc ( a cserék után) emlékeztetett egy kis focira..
    ha ivelgetnénk befelé a labdákat nem látom miért Lanzafame az egy szem csatárunk mikor jól láthatóan ezekkel a labdákkal kb. 0%-ban képes bármit is kezdeni..

    Sajnos ez már ismét a tavalyi gyáva, alibi, ötlettelen akármi volt. Úgy tűnik ezzel az edzővel se leszünk előrébb.

    Spirovski nagyon hiányzott. Leo indításaiban volt valami elképzelés, de ott pedig a kivitelezés volt jóval gyengébb a megszokottnál. Talán egy jó mélységi labdéja sem volt.

    Milyen taktika az, amiben a középcsatárunk egész meccsen egyetlen használható labdát se kap? Egy Kisvárda ellen, hazai pályán...

    A 2. félidőben csak a cserék után ,mutattunk némi focira emlékeztető dolgokat. Matias és Böde jöhetett volna előbb !Sok munka lesz még a csapattal Mester !

    Nem tudom mi a probléma Matiassal... Egész jól játszott ma szvsz.

    Lovre első félidei játéka nagyon tetszett, jó pár gólt rúgathatott volna. A lövése a végén pedig szenzációs volt.

    Volt egy jelenet, amikor Sigérrel ketten előttünk a balszélen kavartak. Már épp ment a poénkodás, hogy ezek ketten egyszerre hogyafaszbakerültek ide?!?!
    "Figyelj, Lovre most adja a gólpabazmegkapufaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!"
    Ez volt a Lanza-fejes.

    Én nem azt vettem észre, hogy rosszul játszunk, szinte senki nincs formában, hanem azt, hogy mintha mindenkin póráz, sebességhatároló rendszer lenne. Többször az volt az érzésem, hogy a játékosok nem próbálkoznak a kreatív játékkal, és visszafogják magukat a sebességben, nem kontráznak akkor sem ha lehetne. Ez lenne a játékban az extra, amiért meccsre megy az ember. Domesztikált játékot játszunk, a szép játék ebben a játékrendben ki van irtva. Lovrencsicsnél is kétszer láttam, hogy lehetett volna olyan megindulása -egy esetben két bamba játékos között -, hogy ha kicsit ravasz és megcsinálja, akkor percekig éljenzi a közönség. Ehelyett csinált egy oldalpasszt és maradt az unalom.

    A második félidőben a stabilitás volt a legfontosabb, az első félidőben ennek megágyaztunk két olyan góllal, amit nem a szél hordott össze, és nem is pár játékos improvizációjának köszönhettünk. Rebrov nálam jelesre vizsgázott tegnap, mert lehet, hogy nem hengereltünk, tartottuk a zsugát percekig a felező vonalon, elképzelés nélkül tologatva azt, de volt éle a csapatnak. 3-4 komoly helyzet, plusz 2 kapufa, 2 gól, és az ellenfélnek talán egy helyzetecskéje volt, kapuralövése talán nem is. Én erre vevő vagyok, mert ezzel sokkal sikeresebbek lehetünk nemzetközi szinten is, mint a magyar tiki-takával.

    Érdemes megnézni a 2. gólt! Három játékosunkat ölelik át hátulról. Most tekintsünk el attól, hogy ellenünk ezt befújták Felcsúton és Szombathelyen is, de amikor Dajka azt mondja "sokat gyakoroltuk a pontrúgások elleni védekezés", vajon erre gondolt?

    Ilyen gyenge csapat ellen nem tudom mikor játszottunk, ezekhez képest még a Szeged is jó volt. Példaként említeném a 16-os számú jobbhátvédüket, na az valami fenomenálisan gyenge játékos, én nagyon jól mulattam rajta.

    A győzelem ellenére nagyon gyenge produkció volt ez. Ha nem tudnám, hogy Doll elment azt hinném még mindig ő ül a padon... Lassan azt mondom, hogy a csapatot kell lecserélni. Ma pl. ez a Matias gyerek is kapott egy negyedórát, de ahelyett, hogy kiköpte volna a tüdőjét szép kényelmesen sétálgatott hátul, vigyázott nehogy felérjen egy támadáshoz... Az a meglátásom, hogy a légiósaink félgőzzel játszanak. Olyan játékosok kellenek, akik átérzik hogy hol játszanak.

    Klasszikus született! "Kemény volt a pálya"...smileyDDDDDDDDDDDDDDDD

    A 7és félezer szurkolò meg nem is rossz igy nov. végén.Persze a szurkolò a pénzéért kiszolgàlàst az pedig most(se) jött össze de ami késik nem múlik....

    Előre játékban főleg van mit fejlődni. Továbbra sincs igazán jó irányító kp és center. Az argentin beállt, de megint nem csinált semmi értékelhető, pedig most több ideje volt, nem 10 perc. Ha lenne benne spiritusz, az már kijött volna még akkor is, ha kevés lehetőséget kapott. Sokszor sokan elmondták, hogy külföldi csak olyan kell, aki itt az nb1-ben iemelkedik, és stabil kezdő a Fradiban. A többit el kell küldeni. Jelenleg használható külföldi: Blazic, Frimpong, Spiro, Lanza, Petrjak, Heister. Gorrieran már határeset, csereként jó lehet, ha sok a sérült/eltiltott akkor kezdőként. Mindenképpen igazolni kell télen - de csak olyant, aki tényleg jobb a mostani keretben a posztján játszóknál - irányítót, csatárt, és egy jobb bekket, mert Lovre a nemzetközi porondon inkább előrébb jó, Botka nem az a szint. nem beszélve arról, ha sérülések jönnek közbe, akkor nincs pótlás pillanatnyilag a poszton. Persze az említetteken túl bármelyik posztra igazolhatnánk még olyat, aki kiemelkedne a mezőnyből. De csak olyat!

    kép
    Az 52:55 tiszta játékidejű meccsen 66%-ban mi birtokoltuk a labdát, sokat, 625-öt passzoltunk, 87.5%-os pontossággal, míg a vendégek 311-szer, 79.5%-kal. 20 kapura lövésünkből hét talált kaput, míg az InStat szerint a Kisvárda nem próbálkozott egyszer sem (a Wyscout kísérletként tartja számon Sassa 66. percbéli vállalását). Tizenegy szögletünkből két gólt szereztünk, ez a szögletek általánosan 3%-os konverziós arányánál hatszor jobb (18%). A párharcok 54%-át, 91-et megnyertük.

    A meccs legjobbja az InStat szerint Lovrencsics Gergő volt (325), őt Frimpong (322), Blazic (290), Sigér (272) és Leó (259) követi.

    A várható gólérték meglehetősen jól követte az eredményt (1.77-0.02). A legnagyobb helyzet Blazic gólja volt (0.55), őt Petrjak (86., 0.23), Lanzafame (6., 0.16 ill. 41., 0.14), Petrjak (73., 0.13), majd Frimpong gólja (21., 0.11) és Nando helyzete (29., 0.11) követi. A védések nehézségi fokát mutató xCG (várható kapott gólok) mutató Felipénél 1.34 volt.

    A meccsen egy kontra sem volt, mi 37, a vendégek 19 hagyományos támadást vezettek. Mint már említettük, a szögleteket remekül végeztük el, 18%-ukból gól lett, 91%-uk lövéshez vezetett. A visszaálló Kisvárda ellen rengeteg beadásunk volt, 37, melyből 12 pontos volt (32.5%).

    A meccsen egy kontra sem volt, mi 37, a vendégek 19 hagyományos támadást vezettek. Mint már említettük, a szögleteket remekül végeztük el, 18%-ukból gól lett, 91%-uk lövéshez vezetett. A visszaálló Kisvárda ellen rengeteg beadásunk volt, 37, melyből 12 pontos volt (32.5%).

    https://ulloi129.hu/2018/11/24/elo-a-kisvarda-elleni-bajnokirol-2/
    https://ulloi129.hu/2018/11/27/igy-teljesitettunk-a-kisvarda-ellen-2/