magyarfutball.hu

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Kisvárda-Master Good 1 : 0 18:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.05, 11:47 (szerk.: 2017.06.07, 13:33)
    Hát a helyszínen jó volt megélni ezt a feljutást. Kisebb csoda hogy ilyen háttérrel és ezzel a kerettel feljutott a Balmaz. Egyelőre még szoknom kell a gondolatot, hogy jövőre jön egy Fradi kétszer is smiley Mármint a Lokihoz és Balmazra is.

    Ami a meccset, a játékot illeti, kb. ez volt várható, azt tudni lehetett hogy itt nem fognak a szépségben meghalni, egy nagyon feszült, indulatokkal teli meccsre és nagyon taktikus játékra lehetett számítani. Így is lett. + NB2-ről és nem NB1-ről beszélünk, ez is fontos.

    Azt hiszem döntő volt, hogy az első félidőt a Balmaz megúszta kapott gól nélkül, akkor teljesen átadták a területet, feladták a támadást, tudtak szünetben váltani és a második félidőre már egy más Balmaz jött ki, sokkal többet tudták birtokolni a labdát, ahogy telt az idő már látszott, hogy meglesz ez.

    A végén meg fieszta. Örülök hogy feljutottak + megismertem egy tehetséges edzőt, Feczkót is. Õ szinte biztosan távozik, úgy hallottam hogy a mecs utána tv-ben is kitérő választ adott arra, hogy marad-e Balmazújvároson.

    Ismét jól beleszólt a politika a fociba....

    Simán feljuthattak volna Várdát, hiszen van pénz, ott a nagy hatalmú miniszter stb... ott volt a szitu a 80. percben ami szerintem tizi volt! Ha azt befújják és berúgják senki sem szólhatott volna egy szót sem! Nem lógott volna ki a lóláb! Nem tették...feljutott a Balmaz hatalmas gratula nekik!

    De ez a politika irányítja a focit duma ismét megbukott....

    Igen, ennek a Balmazújvárosnak az ereje az egységben rejlik, meg persze az edzőjükben. Jópár nagyobb költségvetésű, erősebb keretű csapat volt ebben az NB2-ben, nagy bravúr ez a feljutás. Rengeteg meccset hoztak le utolsó 10 percekben, pl. tegnap is a végén lőttek gólt, sokszor volt hogy bedarálták az ellenfelet fizikálisan és mentálisan is a végére.

    Ha átszállójegy is lesz az NBI-ben akkor is azt mondom, hogy elmondhatják majd, jártak az NBIben 2017/18-ban.

    Ami a politikai vetületet illeti, igen, ez így van, Tiba István egy FIDESZ-es országgyűlési képviselő, ő áll a csapat mögött. Van sok ilyen cspaat az NBI-ben, sőt szinte csak ilyen van, ne soroljuk hol ki hozza a pénzt.

    Nekem volt szerencsém vele beszélgetni elég sokat pár hete ( egyébként fogorvos eredetileg ), egy értelmes, művelt ember ami nem kis szó hazai fociberkekben mikor tulajdonosokról, szponzorokról stb. beszélünk. Ami nagyon pozitív és valaki lentebb is írta ezt, nem csinált ő semmi különöset csak azt amit kellene pl. a Lokinál is, vagyis normális "tulajdonosként" működött. Biztosította a hátteret, a feltételeket, kiválasztotta hozzá a megfelelő edzőt és az eredményt meg látjuk.

    Amúgy ő maga mondta, hogy soha nem szólna bele a szakmai munkába, konkrétan tudom, a kozármislenyi meccs előtt megkérdezte Feczkót, hogy a csapatot megzavarná-e ha ott ülne a lelátón ő is mert ha igen akkor nem jelenik meg azon a sorsdöntő meccsen.

    Nem akarom sem hozsannázni itt, sem semmi hasonló, csak azért írom le mert érzitek ti is a különbséget mondjuk ami vezetésünkhöz képest.

    Sikerült jegyhez jutni, így kimentünk, nagy élmény volt.
    Szerintem bőven teltház volt, csak itt lehet szabadon mozogni, állni, így a B napsütötte lelátója helyett sokan inkább a főtribün felső sorában álltak, illetve a büfénél is folyamatosan kígyózott a sor.
    Két dolog nem tetszett: a tőlünk kinyomuló ultrák elég nagyképűen viselkedtek, át akarták venni a szurkolás irányítását a helyi erőktől, amiből ők annyira nem kértek.
    A másik, hogy a csapat nem jött oda a B-hez nagyon sokáig, a főtribün előtt ünnepeltek, a túlsó sarokba is kimentek, és csak egy teljes pacsizós kör végén jutottak el hozzánk. Ez nekem fura volt.
    A szurkolótábor nagyon tetszett, jó kis színfolt lesznek az nb1-ben.
    Gratulálok!

    Sokmindenben tévedsz : A tőlünk kivonúló Ultrák meg lettek híva segítségnek , nem csak úgy maguktól mentek . Az is le lett beszélve , hogy néhány debreceni rímet átformálnak Balmazira és a Debreceniek vezérletével nyomják végig a meccset . Jó néhány újvárosi fiatal ember párhuzamosan szúrkol itt is , ott is .Ezek voltak a valamikori Balmazfrontosok . Õk próbálták ezt összehozni .Az ő vendégei voltak a Lokisták Abban a szektorban volt néhány Téglási-Hadházi -Nánási meg persze újvárosi , elsősorban fradista érzelmű fiatal ember is . Ezek a fiúk az egyesület álltal igen támogatott "jófiúk" / ingyen sör,ingyen jegy , ingyen túra,csak balhé meg bmlsz szidás ne legyen stb / Na ,nekik nem igazán tetszett az , hogy megjelent ott a SZUD . Ezt még a FB-re és a IG-ra ki is posztolták elég csúnya jelzésekkel . Ez meg a mi fiainknak nem tetszett . Még szerencse hogy tetlegesség nem lett belőle , hála a Lokista fiúknak , hogy nem űltek fel a provokációnak .

    Azt moindjuk nem értem , hogy neked mi tetszett azokban a bohócokban . Még hogy színfolt , na ne mán. Szerintem egynémelyik azt sem tudta milyen rendezvényen van . A dobosuk meg .......... És ha Lugosiék segíteni akartak teljes jószándékkal , még meg voltak sértődve .

    Hajrá Loki - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140