magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Újpest FC 2 : 0 19:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  2. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  3. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  4. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  5. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  6. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  7. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  8. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  9. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  10. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  11. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  12. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 3.5 (2 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 0 (1)
  2. 1 : 1 (1)
  3. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.05.28, 13:17
    Ez a mai szép volt fiúk, de az egész éves lélektelen játék az szégyen sajnos és az annak eredménye negyedik hely is ...

    Na ez focimeccs volt végre. Kár, hogy Radó kihagyta a nagy ziccert, úgy még szebb lett volna.
    Nem volt jó ez a szezon, de ha szerdán nyerünk akkor azért nincs tragédia papíron. Igazolni viszont kell, mert bántóan hiányzik az ész a csapatból Gera nélkül.

    Azt hiszem mindent elmond a mai meccsről, hogy Hajnal a 88. percben az ellenfél térfelén becsúszva szerzett labdát...

    Én rühelem a dózsát keményen , de amit ma előadtak .... egy kicsit szánom őket . Akkora lagymatag fost adtak ki magukból , hogy azt el sem hittem . Legalább haraptak volna

    Na, most értem haza a dózsa verésről.
    1. Így kellett volna küzdeni még vagy 8-10 meccsen, nem lelketlenül, s akkor dobogón lennénk.
    2. Dibusz, Gera, Böde nélkül is tudtunk eredményesen játszani, végre - persze ehhez az kell, hogy ne Gerától, Bödétől várjuk a csodát, hanem mindegyik játékos küzdjön, ez ma megvolt.
    3. Kleininek ez szép búcsú volt, így kellett volna kezdettől fogva.
    4. ÉN ÖRÜLÖK HAJNAL JÁTÉKÁNAK ÉS GÓLJÁNAK. A sok nyavalygó akármit mond, Hajnal megérdemelte ezt, pláne ha nem hosszabbít és visszavonul.
    5. Kellemes meglepetés volt végre, hogy nem szurkoltak le minket a saját pályánkon, a majmok makogását szinte mindig elnyomtuk.
    6. Így hogy lemaradtunk a dobogóról, legalább szegény szarvasas is kapott valamit idén, mert a KUPÁT NEM ADJUK!
    7. Az mTVA szopja le magát, az edzői nyilatkozatok közben kapcsolta le a közvetítést, hazafelé néztem/hallgattam volna.

    Nem azt mondom, hogy lefociztuk őket, de Bognár-Hajnal-Gera "kreatív középpálya hiányában már sokkal jobban néztünk ki. Igaz, nem a Vidi volt az ellenfél ... smiley
    Egyszóval: Gratula mindenkinek!

    Makikat megverni mindig dicsőség. Jó volt a hozzáállás hajtottak végre, jó volt a szurkolás. A győzelmet nem kell megmagyarázni. A szerdai győzelmet követően bontunk egy pezsgőt. A két győzelem gyógyír lesz erre a borzalmas szezonra.

    Félelmetes, milyen lehúzó cikket közölt az nso a derbiről! :(
    Szerintem : jó hangulatú mérkőzésen, a tartalékos Ferencváros, leiskolázta a dózsát, + a jelenlegi tábor is az éves legjobbját hozta! Hála nekem! smiley Minden fronton jobbak voltunk, a kántálást is elnyomtuk! Hajnal, Varga és Radó, ma igazi Focisták voltak! Sajnálom, hogy Bandinak nem sikerült a gólszerzés, pedig nagyon akart! A Doll éltetést, meg hamar leállítottuk! Ezt a meccset a Fiúk nyerték és nem Ő! A Kupa megnyerése után megtapsolom, de éltetni nem fogom!

    Rado siman hozta Gyuri szintjet, ot kellett volna "eroltetni" egesz tavasszal, tudom tudom serult is volt de van nekunk cstarunk csak jatszatni kell oket

    Borzasztóan játszott,ha ő tökösebb és Varga kicsit okosabb,akkor 4-5 is lehetett volna közte...

    nem tudom mit vársz egy olyan játékostól akinek az önbizalmát porig rombolták, most játszott először 1 meccsen végig a saját posztján, bőven elmegy cserecsatárnak ,mellesleg egy gyorsabb centerrel sokkal tempósabb játékot lehetsz játszani, mikor láttál Bödével centerben olyt, hogy két ember között kiugrik egy indításra és lefutja a védőket. 3-4 meccs és belövi a ziccereket, remélem marad és végre centerben számít rá Doll.

    Szerintem ez volt az első meccs az új stadionban, amikor nem szurkolt le minket egy 200 főnél nagyobb vendégtábor. Jó hangulat volt.

    Ez egy kifejezetten jó hangulatú derbi volt, melyre a jelen helyzetünkben egyáltalán nem számítottam.

    Amikor eleresztették azt a sok színes lufit, az felejthetetlen volt.

    Polkorrekt módon lila is volt benne. Mindenre figyeltek.

    jó, persze, az embernek óhatatlanul megy le az igényszintje. De én most max hatezer, dühös, karbatett kézzel ülő emberre számítottam. Ahhoz képest elment.

    Radó jó volt. Sokkal mozgékonyabbak voltunk így. Azon lehet vitatkozni, hogy centerben, vagy a center mögött jobb-e. Szerencsére a szezonban először, Doll kénytelen volt középen játszatni kezdőként, (mint ahogy Dilaver is kényszerűségből játszott a saját posztján...) meg is lett az eredménye.
    Summa summarum, Doll egy fasz.

    Baszott jó meccs volt, le a kalappal! Persze, nyilván el lehetett volna végezni azokat a szögleteket jobban is, Radó helyezkedhetett volna kicsit okosabban is középen, lőhetett volna akár egy gólt is, de attól még rettentően tudok örülni, bár kicsit fura volt - de ezért köszönet a csapatnak -, hogy szokásomtól teljesen eltérve egy pillanatig sem izgultam igazán azon, hogy esetleg a Dózsa gólt szerez.

    Ma jó volt a védelem, voltak szép szereléseink, a középpályánkra sem lehet panasz, s bár Andristól picit többet vártam, de ezt ma elnézem neki, hisz' azért neki is voltak szép megmozdulásai, és a legjobb, hogy ma végre mindenki hajtott, mintha nem lenne holnap és okosan is játszottunk helyenként, szépen hozogattuk ki hátul a labdákat, sőt, Ádámnak is voltak szép védései.
    Szóval minél több ilyen meccset, nem bánnám, ha szerdán viszont látnám ezt a hozzáállást.

    Rolandot, Gergőt ma is csak dicsérni tudom, jó lenne, az előbbit külön imádom, példaértékű a küzdeni akarása és ma is mesteri módon vágta be a labdát a kapuba, s azért azt sem feledem, hogy milyen szép labdát kapott Kornél remek lefordulása után valamikor, a meccs vége felé. Kornélban is nagyon bízom, ma sem lógott ki lefelé a mezőnyből, örülök, hogy kapott játéklehetőséget.

    Jó, a hangulat azért bőven kifogásolható volt, mert ma még a makik is szarok voltak szurkolás ügyileg, de legalább nem hangzott fel túl gyakran AZ a bizonyos rigmus. A 10000 néző meg természetesen szégyen, de ez gondolom egy ideig sokkal több nem lesz. Nagy kár. Persze, ezt meccs közben az ember észre sem veszi, de ez a mai produkció talán több embert érdemelt volna.

    Én azt mondom, soha rosszabb meccset, és - bár talán ezt csak az öröm mondatja velem - ezzel a hozzáállással akár 2 körnél többet is mehetünk Európában. Ez ugyan nagyban függ a sorsolástól, de hadd legyen pár pozitív pillanatom.

    Egy a lényeg, hajrá, Fradi! Szerdán ugyanitt, ugyanekkor, ugyanígy!

    Meg azért hozzátenném, hogy Kleini is egész korrekt teljesítményt nyújtott ma.

    http://ulloi129.hu/2017/05/27/elo-a-dozsa-elleni-bajnokirol-6/