magyarfutball.hu

Szigetszentmiklósi TK - Paksi FC II 0 : 3* 14:00 * elmaradt

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: Sanyi-Hungaria
    2017.03.06, 12:11 (szerk.: 2017.03.06, 12:40)
    Megérkezett a határozat

    Ahogy arról egy hete beszámoltunk, elmaradt az NB III. Közép csoport 2016/2017 19. fordulójára kiírt SZTK - PAKSI FC II. mérkőzés. A meccset Diósdon játszottuk volna le, amely ősszel az SZTK otthona volt, azonban a pálya hitelesítése erre a szezonra nem történt meg. Így játékosaink hiáby melegítettek be, a találkozó elmaradt.

    Az MLSZ Versenybizottsága hétfői (02. 27.) ülésén tárgyalta az ügyet, és azt a határozatot hozta, hogy a mérkőzést három-nullával nekünk, tehát a PAKSI FC II-nek ítéli. Az így kapott három ponttal csapatunk a tabella 5. helyére lépett fel 34 ponttal, és gólkülönbségünk plusz négyre módosult.

    Forrás: http://paksifc.hu/news.php?extend.6937.15
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.02.21, 16:10
    Vasárnap elmaradt a Szigetszentmiklósi TK–Paks II mérkőzés a labdarúgó NB III Középcsoportjában. A Nemzeti Sport Online megtudta, hogy a találkozót azért nem rendezték meg, mert a meccs helyszínéül szolgáló diósdi pálya már nincs hitelesítve harmadosztályú bajnokik megrendezésére, a szigetszentmiklósiak pedig nem találtak más helyszínt.

    Mint ismeretes, stadionjának felújítása miatt a Szigetszentmiklósi TK az NB III-as bajnokságban Diósdon játssza hazai meccseit, de a diósdi pályának 2016. november 30-án lejárt a hitelesítése, amelyet egyelőre nem újítottak meg. Az SZTK emiatt Diósdon nem játszhatta le a Paks II elleni hazai mérkőzését vasárnap, és az NSO úgy tudja, hogy a klub nem talált másik helyszínt sem, így elmaradt a találkozó.
    A mérkőzés sorsáról az MLSZ versenybizottsága dönt majd, a bajnokság versenyszabályzata alapján pedig borítékolható, hogy a vétlen csapat kapja meg a három pontot.

    http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-iii-elmaradt-a-meccs-mert-nem-talaltak-palyat-2553609

    Szurkolóink előtt is ismert, hogy ebben a bajnokságban a Magyar Labdarúgó Szövetség azon törekvése, hogy minél rövidebb legyen a szünet – amivel teljesen egyet is értünk – sajnos az időjárás miatt nem jött be ezúttal.

    A diósdi pálya füves talaja olyan mértékben átfagyott, hogy a tulajdonos diósdi Önkormányzat nem engedélyezte, hogy használatba vegyük.
    Amennyiben a kijelölt kezdési időpontban a játékvezető is úgy dönt, akkor a diósdi műfüves pályán kerül(het) megrendezésre a mérkőzés.
    Igen ám, csak, hogy ehhez mindkét csapat vezetőinek a hozzájárulása szükséges.
    Mi játszanánk! Hogy Pakson ezt hogy gondolják, majd vasárnap 13 óra körül már tudni fogjuk, amelyről azonnal tájékoztatjuk szurkolóinkat.

    http://sztkfutball.hu/2017/02/vasarnap-folytatjuk-vagy-nem/