magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Újpest FC 2 : 1 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 0 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.09.11, 11:19
    Hát, ez nagyon vegyesbazár volt. Azt hittem rövidpasszos-labdatartós játék lesz, de bizony sokszor íveltük be – veszélyesen is – a védelem mögé a labdát. Ez jó volt, nem is számítottak rá. Tőzsét kulcsjátékos lesz ebben, ez nem vitás, bitang jó kulcspasszokat meg indításokat adott. Filip a támadásoknál jól kapcsolódott be, Holman meg az első félidőben nagyon élt. A másodikban sajnos indokolt volt a cseréje Szakállyal együtt, aki nem sokat mutatott. Horváth becserélésénél a fejemet fogtam, (no nem Takácsot sajnáltam, szerintem Castillion többet tud a pályán - de ott valami nem stimmelhet ennél a srácnál, hogy ennyire hanyagolja minden edző) de végül rámcáfolt - a semmiből rúgott gólt, bántó volt, hogy mennyire nem érkeztek segíteni a második hullámban a középpályások, vagy mennyire gyámoltalanul kocogtak a védők mellett.

    Ami katasztrófa volt, a védelem a második félidőben különösen, és a középpályán... nem értem, hogy juthattak el ennyiszer a kapu elé. Amíg ment a szekér, jól támadtunk le az ellenfél térfelén is, de amikor megborultunk, 30 percig nagyon gyengén védekeztünk.

    Bobko egy-két megmozdulása sokat ígért.


    Egész jó meccs volt, végre normális szurkolótáborokkal. Jól nyomták az újpestiek is.

    Pozitívumok: a kapusunk nagyon jó. Tőzsér szerintem nagyon nagy fogás. Filip úgy szállt be, mintha mindig itt játszott volna - ő stabil alapember lesz. Bobko - nagyon ígéretes. Már vannak jelei egy jó Lokinak - csökkent az előrevágott labdák száma, több a rövidpassz, vannak helycserék stb. Ez nézhető játék lesz. Viszont - erőnléti gondjai vannak több játékosnak.

    Tetszett, hogy Pontes a lefújást követően kihívta a pályára az egész kispadot - orvosi stábbal együtt, plusz szólt Mészárosnak, hogy körbe kell menni a nézők előtt.


    A győzelemnek lehet örülni igazából, ez már nagyon kellett a csapatnak, a közönségnek és Pontesnek is. Maga a meccs, hát az Újpest bőven megérdemelte volna a döntetlent, az egész második félidőben fölényben voltak, rengeteget futottak, igazából ami aggasztó, hogy egyértelmű erőnléti problémák láthatóak a csapatnál, ezért sem nagyon tudtunk támadni a szünet után már.

    Mindegy, a lényeg hogy a doki belőtte mikor már amúgy senki nem gondolta hogy még belövi mert nem is jó felé vitte el a labdát, ki is sodródott, Balajczát is meglepte hogy egyáltalán még onnan kapura lövi, hát még hogy ígysmiley

    Az új igazolások közül egyértelműen Tőzsér viszi a prímet, meglepően jól szállt be rögtön első meccsén, nagyon meglátszik, hogy jobb helyeken játszott évekig. Holmannal ők veszélyesek lesznek támadásban a jövőben, Tőzsérnek baromi jó labdái és megoldásai voltak néha.

    Filip tetszett még, bár mérsékelten Tőzsérhez képest, de ő sem lesz rossz azt gondolom.

    Völgyi viszont nem fogja pótolni Korhutot, nagyon lassú, sokszor választ rossz megoldást, csomószor megverte Andric a szélen.


    Elmondhatjuk, hogy már 35 percig bìrjuk a portugál focit, a fejlődés megkérdőjelezhetetlen. A második félidőben nagyon rosszul jött Filip lekönyöklése, a sérülése után lett bizonytalan a védelmünk, hiába tudott 10 perc ápolás után visszajönni.

    Pozitívumok:

    Győztünk!
    Az újak jó játéka.
    Egyértelmű fejlődés a játékunkban
    Negatívumok:

    Gyenge erőnlét.
    Takácsot hamarabb lecseréltem volna, szemmel láthatóan nem bír futni.
    türelmetlen szurkolók.
    Sok sérült.


    Egyértelmű fejlődés? Mihez képest?

    A Kondás-éra legnézhetetlenebb találkozóit idézte a tegnapi, a második félidőben csak kóvályogtunk a pályán.

    Lehet, hogy labdatartásra játszunk, de a labdát csak a saját kapunk előtt tudjuk megtartani, három passznál többet nem tudunk bemutatni, letámadásból egyszer sem szereztünk labdát, beadásunk nem volt, Pontes óta pedig egyetlen olyan gólunk sem, amit értelmes támadás előzőtt volna meg.

    Hajrá Loki - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140