magyarfutball.hu

S.P. La Fiorita - Debreceni VSC-TEVA 0 : 5 20:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
 1. 0 : 2 (1)
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 1. mérkőzés
ground : Serravalle, Stadio Olimpico
referee : Frischer Juri (Észtország)
attendance:
 1. dvsc.hu: 400
 2. Nemzeti Sport: 500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: BZS1979
  2016.09.22, 16:42
   
 2. avatar: ingersheim
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2016.07.01, 12:04
  Kondás Elemér: A két csapat között volt ennyi különbség, viszont ezt a pályán is mindig meg kellett mutatni. A fiúk nagyon jól futballoztak, elégedett vagyok a teljesítményükkel, hozzáállásukkal, az utolsó percben is mentek, mert szerettek volna még gólt szerezni. A cserék is hozzátettek a játékhoz. Szép akciókat sikerült vezetnünk, volt például olyan, amit gyakoroltunk a héten, és abból szereztük gólt. Még maradt is a csapatban néhány találat. Az ellenfélnek volt egy-két kontrája, ami veszélyesnek bizonyult, ezekre figyelni kell a jövőben. Radosevicnek egyetlen alkalommal akadt dolga, akkor bravúrra volt szüksége. Az ilyen mérkőzésen előfordul, hogy csak egyszer kell védeni, a kapus azonban ragyogóan megoldotta. A végén vigyázni kellett, hogy nehogy megsérüljön valaki, mert az ellenfél túlment az egészséges agresszivitás határán. Az eredmény önmagáért beszél, mindenkivel elégedett vagyok.

  https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/meg-maradt-a-csapatban-nehany-gol
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2016.06.20, 13:18
  El: San Marinóba utazunk!

  Az SP La Fiorita lesz a DVSC-TEVA ellenfele az Európa-ligában!

  A svájci Nyonban megtartották az Európa-liga első selejtezőkörének sorsolását. A csoportbeosztások után már tudni lehetett, hogy a DVSC-TEVA ellenfele a szlovén Gorica, a bosnyák Radnik Bijeljina, a grúz Samdtredia, a San Marinó-i SP La Fiorita és a macedón FK Sileks közül kerül ki.

  A sorsolás úgy hozta, hogy a San Marinó-i Sp La Fiorita együttesével mérkőzünk meg a továbbjutásért. Az első mérkőzést június 30-án rendezik San Marinóban, a visszavágóra egy héttel később kerül sor a Nagyerdei Stadionban.

  https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/el-san-marinoba-utazunk