magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-TEVA 3 : 0 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 1 (1)
  2. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.12, 13:52 (szerk.: 2016.12.12, 13:56)
    Sajnálom, hogy ilyen kevesen voltunk, minden más rendben volt!


    Leet akkor én néztem másik meccset, de szerintem az első félidőben kifejezetten gyengén,erőtlenül játszottunk, a második félidő elején sem játszottunk túl jól, kb az utolsó 25 perc volt az ami tényleg tetszett!Az első félidőben sok helyzetet kialakítottunk, de azon kívül kapu előtt megint vicc volt amit műveltünk, sokszor meg ment a tötyi-lötyi passzolgatás!Sestak a szélen szerintem nem megoldás, Dilaverrel nagyon nem megy ott a szélen nekik!Hajnalnak elismerem vannak, nagyon szép labdái és jó lövései, de nem illik bele ebbe a gyors passzos focinkba!Böde ismét csak gyenge volt, de gondolom legközelebb megint kezdeni fog, nehogy véletlenül Sestak csatárt is játszhasson egyszer!Ramirez,Lamah(a kapu előtti töketlenkedéseit leszámítva) és talán Gera voltak a legjobbak!Na meg Radó, gyönyörű gólt lőtt ideje lenne már kezdenie!Azért még ez sem volt az a nézőcsalogató foci, de az MTK elleni után bőven jobb volt!A Vidi ellen szerintem kemény meccsünk lesz, ott a kapu előtt több tökösség kell majd!Hajrá Fradi!


    Most nem nehéz volt a levegűűű, hanem kurva hideg.


    Ha már egy család... Azért az aluljáróban ma is jött egy pártucat ember beszólogatni meg emberkedni egy kicsit. Aszondják: szkenneres bohócok, hát nem igaz, hogy nem bírtok ki 2-3 meccset, hogy üres legyen a stadion! Meg hasonlók. Csak verbális volt a dolog, de fura volt közelről tapasztalni ezt az ostobaságot.


    A regisztrációnál megint állt vagy 150 ember,lassan lesz 200.000 regisztráltunk,de a stadiont félig sem tudjuk megtölteni álltalában.
    A büfében megtanultak finom teát készíteni!
    A sas reptetése még nem az igazi,remélem majd egyre magasabbra repül.Az iskolás gyerekek Fradiindulója jó ötlet,de nem a székház fele fordulva,mikrofonok nélkül,mert igy konkrétan semmit nem lehetett hallani belőle!

    Az első félidőben nagyon lassú tempót diktáltunk,de így is voltak helyzeteink,csak nem mentek be.Javítani kéne a helyzetkihasználáson!Pintér jól oldotta meg a feladatát,volt néhány igen szép szerelése is.Leot vétek a védelemben elpazarolni,olyan labdákat képes adni,amilyet nem sokan a csapatban.
    Nagy Ádi lehetne egy kicsit bátrabb támadásban,a tehetsége meg lenne hozzá!Zoli végig futott roboltolt 36 évesen,respect!
    Ramireznek ma a cselei is ültek ,rengeteget futott jól passzolt,nálam Ő ma a meccs embere!Radó gólja káprázatos volt,alig várom a videót róla!Remélem szerdán a vidit is ütjük,hajrá Fradi!


    Azt azért megjegyezném, hogy 10 fok alatt nehéz megemelni az emberek seggét, és kijönni szurkolni. Sajnos ebben az évben a hazai rangadók nov végén,dec elején vannak, mert ha ezeket a meccseket augusztusban játszuk, akkor 10ezer feletti nézőszámok lettek volna. Az úttest ellen is max 15e nézőt várok, a tévések ellen max 7-8e-t...


    Az igazság az, hogy az első felesben, volt,hogy meleg volt a pite. Na meg amikor a Balogh végig száguldott a pályán, abban volt cucc,de elbénázták....
    Persze a Fradi lényegesen jobb volt!


    Radó góljánál, ha jól emlékszem, Ramírez harcossága eredményezte a labdaszerzést. Tetszett, hogy 2-0-nál ilyen vehemenciával támadta az ellenfélt. Grat neki is. A löket meg pazar volt.
    Jól van Bandi, ez férfi munka volt!


    Sziasztok!
    Tegnap az első félidőben megint nem voltak jók az utolsó passzok.
    Bár az MTK ellen se voltunk rosszak, de ott is hasonló volt a helyzet.
    Nekem kicsit úgy tűnik Lamah helyét nem igazán találja Doll és ez kihatással van a csapatjátékra. Valamint Seszták a szélen nem a legjobb. Ennek ellenére megvoltak a helyzeteink, de jól védekezett a Loki. Ramírez most is jó formában és azt csinált a bal szélen amit akart, a gólja is nagyon szép volt. Pintér is jól játszott, lesz harc a csapatba kerülésért hátul. Aztán jött Radó és megmutatta, hogy érdemes volt leigazolni, bár már a sérülése előtt is jól ment neki.
    A Stábot dícséri, hogy ilyen jó állapotban tudott beszálni, remélem megkapja a lehetőséget és akkor még egy fradi játékos lesz kint az EB-n. Ami meg a T-t illeti örülök, hogy végre van fő szponzor.
    Ez a pénz remélem a klubbnak folyik be.
    Bár ha a Luss kapja, akkor minimum az éves Luss pénz fele kéne, hogy legyen. így is jól járunk.
    Szerdán Vidi, remélem hasonlóan jó eredménnyel.
    Irány a 29!

    http://ulloi129.hu/2015/11/28/elo-a-dvsc-elleni-bajnokirol-4/