magyarfutball.hu

Paksi FC II - HR-Rent Kozármisleny FC 1 : 4 13:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: Golyó
    2015.11.08, 17:48
    Online közvetítés

    Paks II – HR-Rent Kozármisleny 1-4 (0-3)
    NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés
    Paks, 100 néző
    Vezette: Gaál Gy. (Sebestyén L., Zorinácz Á.)
    HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Kiss M., Fellai, Lantos, Kocsis – Nagy E., Kovács T. – Beke, Kirchner, Nagy K. – Wittrédi
    Vezetőedző: Németh Zsolt
    1. perc: Ismét futballidő van itt Pakson. Húszonöt jókedélyű misleny szurkoló és kb. ötven paksi előtt fújta meg a sípot Gaál Gyöngyi. Csapatunk fehér-kék-fehér szerelésben játszik, a hazaiak tiszta zöldben.
    4. perc Kirchner juttatja csapatunkat az első szögletéhez, beadását lehúzza a kapus.
    6. perc: Wittrédi jobboldali szabadrúgását az első védő fejeli ki. A bedobásból Kiss Márton cselezgetéséig, majd Fellai szép becsúszsáig jutunk.
    8. perc: Nagy Erik indította remekül Wittrédit, aki picit lendületet vesztve inkább cselezni kényszerült. A lövést végül Csoknyai kapus rendezte. A Paks is rendszeresen eljut a kapunkig. Fellai, Helesfay, Lantos magabiztosan gátol, Kiss Márton hibázgat picit többet a kelleténél.
    17. perc: Wittrédi és Nagy Krisztián passzolgatása után utóbbi cselezte végig magát a 16-os előtt, majd üresbe kerülve lőtte el a labdát. A kapus védte.
    20. perc: Kirchner próbálta indítani a támadást a saját védekező harmadunkban, próbálkozása után végül Nagy Erik tudott beindulni, majd a már üresben futó középpályásunknak passzolta vissza. Kirchner végigloholt a bal oldalon, és a közben megérkező, és mögé kerülő Wittrédinek adott gólpasszt. Wittrédi a 16-oson belülről, annak bal oldaláról rúgta meg az ellenfél kapufáját. Ja, és onnan befelé pattant! 0-1
    22. perc: A paksi Bor 23m-es szabadrúgása pont Helesfay orra előtt pattant le, de némi meglepődés után hárította a helyzetet.
    23. perc: Nagy Krisztián játszotta üresre magát, és jó lövését a 16-oson belülről lábbal védte Csoknyai.
    28. perc: Kirchner fantasztikus! Labdát szerzett a félpályánál, majd ha már így alakult, a kapusig vezette, és a lába mellett begurította a rövid oldalra. 2-0 ide!
    30. perc: Nagy Krisztián arcába mutatta fel a sárgalapot a játékvezető, mivel előbbi felrúgta a paksiak középpályását.
    33. perc: Bor fejesét jegyezhetjük fel a hazaiak oldalán, egy szöglet után követte el, és csak annyira ment fölé, hogy Helesfay megerőltethesse magát.
    34. perc: Beke kapott labdát egy készséges hazai védőtől, passz helyet a lövést választotta, a kapus védte. Aztán még Kirchner is vedte a bátorságot, hogy ballal lőjjön kapura. Végül is elment odáig.
    38. perc: Wittrédit engedte előre előzékenyen Asztalos, majd a 16-os sarkán újra az asszisztálást választotta. Középpályásunk ekkor már az ötösön járt, és érezhetően kicsi valószínűséggel adták a passz lehetőségét. Végül néhány védő megbolondítása után a kapus még bele tudott érni a lövésbe.
    40. perc: Németh Zsolt hívta ki magához a játékvezetőt, aki szívesen érkezett. Szóbeli egyelőre döntetlennel végződött.
    42. perc: Háromnál tartunk! Kiss Márton vállalta fel és találta meg a rést. 25-ről lőtte ki a hosszút, igaz, egy védő is beleért. Szép lövés volt! 0-3
    Vége a félidőnek. Sima mérkőzésnek tűnik. A Paks ugyan eljut a 16-osunkig, de igazán veszélyt nem jelentenek. A mieink viszont annál inkább hozzák a megszokott formájukat. Helyzetek, jó befejezések, vezetés! Kirchner, Fellai remek, Wittrédi egyszerűen Wittrédi. Hajrá Misleny!
    46. perc: Itt a második. Mi nem cseréltünk, a paksiak egyet.
    47. perc: Fellai blokkolta Bort, a játékvezető talán túl érzékenyen sárgával jutalmazta. A blokkolást Nagy Eriket is elérte, így meg tudta akadályozni, hogy az ellenfél a sportszerűen kirúgott labdát visszaadja.
    49. perc: Paksi támadás, beadás balról, Helesfay feje fölött elszáll, de arra csak a fű zöld.
    52. perc: Wittrédi passz a bal oldalon, Kovács Tamás egyből gyönyörűen indította Nagy Krisztiánt, aki addig vezette, amíg kell, majd begurítását Kirchner jobbal passzolta be a kapu előteréből. Szépségdíjas találat! 0-4
    54. perc: Piros felkiáltások a hazai szektorban, a játékvezető marad a sárgánál. Kocsis rúgta fel látványosan és feleslegesen a paksi játékost.
    56. perc: Wittrédi játszik le egy védőt, Bekének adja tovább, aki pörget, harcol, továbbmegy, lő, majd visszafut. Jó lövés volt, mellé ment.
    60. perc: Wittrédi jön le, Tóth Dániel megy be. Szép volt, Witya!
    70. perc: Az eseményekhez szoktatott érzékszerveink picit megpihentek az elmúlt 10 percben. A labda csorog, a fiúk küzdenek, a levelek hullanak, a szurkolóik tapsolnak. Főleg, hogy Beke érkezik feléjük, és ő is tapsol. Nagy egyetértés van. A csere következtében Gránicz Patrik ízlelheti meg a paksi gyepet.
    72. perc: Most Osztermájer is kihívta a játékvezetőt. A vendég kispad felől féltékeny pillantások indultak el…
    74. perc: Cserélünk. Fantasztikus Kirchner le, Legendás Lauer be.
    75. perc: Paksi szabadrúgás 25 méterről, Fellai gyomra rezgett bele.
    76. perc: Tóth Dániel sarkáról pördült volna be, ha a hazai védő nem rúgja ki a gólvonalról. A bejátszás Gránicz lábáról érkezett egy jobb oldali elfutás végén.
    79. perc: Fellai a kezdőkörből indít, a labda pontosan érkezik Nagy Krisztián elé, aki visszahúz, majd kapura lő. Szöglet lesz belőle. Ennyiben maradunk.
    82. perc: Paksi szöglet után Helesfay szokásos “Jó!” felkiáltásából indul a kontra, amelynek végén Lauer lövése pattan ki szögletre a másik oldalon.
    88. perc: Szépített Hahn! Fellai hagyta magát átjátszani, lemaradt, a paksi támadó pedig kapusig gyalogolt, és a hosszúba passzolt. 1-4
    90. perc: Nagy Krisztián szabadrúgását védte Csoknyai. Egy ellentámadásból a paksi Péter vezethette rá egyedül, de Helesfay lábbal és bravúrral védett.
    Gaál Gyöngyi lefújta a meccset. A második félidőben kevesebb jött ki a csapatból. Voltak helyzetek, a végére talán el is fáradtunk, de a három pontot biztosan visszük haza, és újabb mérkőzésen mutattuk meg, hogy jó úton járunk. Hajrá Misleny!


    Forrás: http://kozarmislenyfc.hu/online-kozvetites-paksrol.html