magyarfutball.hu

Debreceni VSC-TEVA - Győri ETO FC 5 : 0 18:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
 1. 4 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: fgymat
  2023.05.10, 09:47
  Továbbra sem kaptak pénzt a Győri ETO labdarúgói. A pénteki nap egyébként azzal telt Győrben, hogy megoldják, miként lehetne hozzáférni a Kalmár Zsoltért kapott csaknem negyvenmillió forinthoz. Az ügyvezető igazgató összeállított egy fizetési listát, amelyet a vagyonfelügyelő „diszkriminatívnak” talált, ezért nincs utalás - a milliók egyelőre az ETO számláján pihennek. További gond, hogy a profi keret tagjainak nagy része nem utazik el a DVSC-Teva elleni bajnokira. A játékosok korábban megbeszélték egymás között, hogy a licenc nélküli csapat tagjai a hazai meccsen búcsúznak el a közönségtől és
  a klubtól, így majd a Németh Zoltán és Jäkl Antal vezette NB III-as csapat szerepel, míg a harmadosztályban egy ifistákból és az utazó csapatból kimaradtakból összeállított vegyes csapat mérkőzik. „Mondhatjuk azt is, hatalmas lehetőséget kaptak az élettől a játékosaink - mondta Németh Zoltán, s merthogy az NB III-as csapat játszik, ezért nem az NB I-es gárda éléről távozó Miriuta László, hanem ő irányít a kispadról.

  Nemzeti Sport
  2015.05.30
   
 2. avatar: fgymat
  2015.05.31, 18:48
  Ahogy azt várni lehetett, a győriek az NB III-as keret tagjaival utaztak el a cívisvárosba, ahová már a csapat vezetőedzője, Vasile Miriuta sem kísérte el az övéit.
  Az edzői feladatokat a gárda technikai vezetője, Tokody Tibor látja el a mai napon.


  http://www.onlajnok.com/match/index/date/2015-05-31/id/145499