magyarfutball.hu

Debreceni Vasutas SC - FC BATE Borisov 1 : 0 20:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (4 szavazat)

játékvezető: 3.25 (4 szavazat)

hangulat: 4 (4 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: ingersheim
    2014.08.14, 23:06
    A mostani belépőket sajnos egyre jobban leszarják külalakban, megy a nagyüzemi nyomtatás. Mind nemzetközi kupa, válogatott és hazai bajnoki jegyek esetében. Régebben legalább erre is adtak, volt benne némi esztétika (szín, címer, zászló).
    Jelenleg szinte az összes egyforma, homogén. Kár érte.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2014.07.30, 12:22
    Remek eredmény. Jovanovics, Zsidai extrát hoztak, de az egész védelem átlagon felülit hozott magához képest.


    Szép volt, fiúk. A védelem zártsága miatt már az első félidőben látszott, hogy le lehet hozni gól nélkül, a kérdés az volt, a DVSC tud-e rúgni. Sidibe kezdettől fogva képtelen volt párharcokat nyerni, hihetetlen volt, ahogy a 2 méteres magasságához alig társult állóképesség. Az utolsó ziccerért nagy kár, de Bouadla sokat várt. Idegenben kell egy 0:0, és irány Európa!


    Volas, Sidibe, Seydi... Egyre megy. 1,90 mind, de olyan súlytalanok elől... És ebből kettőt tart a csapatban Kondás... Hihetetlen. Esküszöm Griffiths hatékonyabban szedte le a labdákat tavaly Pápán, mint a Loki támadók. Amúgy grat, de szerintem több volt a meccsben!


    Ez szép eredmény. Visszavágó nagyon nehéz lesz, gólt rúgni kell s akkor talán meglehet.
    A középső védőink most legalább nem hibáztak nagyot, Jovanovics meg talán az élete meccsét játszotta ma.
    Szép volt fiúk!


    Önmagához képest mindenki jó volt, még Bódi és Szakály is. A második félidőre sokat javult Varga és Zsidai is, ott lett megfogva a BATE. De a védelem is nagyon jó volt most, ezek szerint egy-egy meccsre még fel tudnak pörögni Mésziék. Sidibe hozott egy alapot, a tizit szépen bevágta. Volast nem éreztem annyira jónak, Seydit meg hagyjuk. Jovanovic tényleg nagyot játszott. Nova is állta a rohamokat, egy középre ütött labdánál volt bizonytalan talán. Korhut volt még gyengébb, nagyon sokszor középen ragadt és üresen maradt az oldala, Mészinek kellett kiváltania. A második félidőben őneki is sikerült jobban koncentrálnia. Mihelicet sajna annyira nem figyeltem, amíg a pályán volt nem csak ő volt gyenge hanem az egész középpálya is. Boudla nagyon fog kelleni a visszavágóra, szeme van a bepasszainak. Ha Kulcsár felépül akkor ők ketten nagyon jók lehetnek együtt.
    Az első félidő után hatalmasat javult az egész csapat, ez nem lehet véletlen, lehet Kondás itt tett valamit hozzá a győzelemhez.

    Szép volt fiúk!


    Régebben mindig volt a Lokinak egy stabil gólfelelőse (a régi Sidibe, Kouemaha, Rudolf, Kulabácsi) most szerintem csatárposzton vagytok a leggyengébbek. A visszavágó kemény lesz, de behúzható! Mutassátok meg a biszem-b@szomoknak!


    Varga elképesztőt robotol, de annyira bántóan rosszul bánik a labdával. Ezt lehetne gyakorolni, még ilyenkor is lehet fejlődni ebben.
    Coulibaly elvileg Volas ebben a csapatban. A középpálya is rendben van mögötte, mert elég jó zsugák tudják tolni a lasztikat. Viszont kéne előre egy társ. Sidibe mezőnyben azért nem annyira tud partner lenni. Kicsit két dudás egy csárdában érzés Volas és Sidibe a pályán.


    Novakovics magabiztos volt, most valahogy a Máté-Mészáros párosban sem éreztem a nagy hiba lehetőségét. Jovanovics egyértelműen a meccs embere, Korhut halványabb volt a múltkorinál. Varga javult, bár eladott labdái még mindig voltak. Zsidai beállítása jó húzás volt, remekül játszott ő is. Szakály kicsit lassú volt, a lövése beakadhatott volna. Bódinak le kell higgadnia, Mihelicnek meggyógyulnia, Selimnek pedig kezdenie. Sidibe elöl továbbra is súlytalan, de a gólt nem kell magyarázni. Volasnak szintén javulnia kell, Kulcsár visszatérhetne lassan.

    Az első 15 perc meredek volt, viszont utána, ahogy folyamatosan enyhült a nyomás, érezhető volt, hogy lesz ez még jobb is. A második félidő pedig egészen jó volt, azért sokat sejtet, hogy a végén 1-0-nál is a BATE térfelén pattogott többet a labda, és a Lokinak volt helyzete.

    Nem tudom otthon mit produkálnak a fehéroroszok, de ha ezt a védekezést sikerül lehozni így, és esetleg kontrából betalálni, akkor eldőlt a párharc, már megvan az EL-csoportkör. smile A Zsidai-Varga páros játéka lehet a kulcs a következő meccsen is, a kreatív támadó középpályások (Mihelic, Szakály, Bouadla) bármikor képesek egy villanásra. Másrészről a Máté-Mészáros páros tehermentesítve lesz a megerősített középpálya által.


    Amúgy szerintem a mai meccsen azért nem volt hátrány a Máté-Mészáros páros, mert az esetek többségében a BATE sem csinált mást, csak tolta be a labdákat a kapu elé magasan. Ha valamit meg tudnak oldani, akkor az a statikus játék magas labdákkal. Egyetlen olyan játékos volt a fehéroroszoknál, aki földön is ügyesnek tűnt, gyors volt és agresszív, az viszont a jobb bekk volt. A többiek elég statikus játékot játszottak. Ez ellen jó a Máté-Mészi páros, mert kemények.


    Szép volt srácok!

    Fel lehetett fedezni a motiváció és a fegyelmezettség nyomait is!

    Egy jól szervezett védelemmel túl lehet bukdácsolni a BATE-n, de nagyon nehéz lesz. ha otthon is úgy kezdik, mint itt, csak pontosabban, nagyon könnyen a levesben találjuk magunkat, szóval nagy munka vár a csapatra. A csapatvédekezés még mindig múltszázadeleji szinten van, jó, mi egy amolyan "kreatív" támadó csapat lennénk, de alkalmanként szükség van arra, hogy rendesen felálljunk és levédekezzük az ellent.

    Ami a játékosokat illeti... Jovát nem volt rossz húzás leigazolni. Seydi pedig... ha tíz évvel ezelőtt valami normális edző kezelésbe veszi és beleolt némi dinamikát, akár még focista is lehetett volna belőle. Viszont az NB1-re tölteléknek szerintem lassan megfelel. Sidibe okosan homorított a büntetőterületen belül.

    Na mindegy, elég volt az okoskodásból, jó munkát a melegben! Várom a visszavágót, jó lenne valamelyik csoportkörben végezni.


    tényleg jó volt a Loki, gratula. És tényleg jó volt Jovanovics is, de azért, ha visszanézzük, az elején kétszer is mellette mentek el, és abból lett helyzet. Seydi tényleg nehezen vette fel a ritmust, de ő legalább helyzetbe került többször is (ellentétben Volasszal), jó persze addigra azért már a kinyílt a Bate, az is igaz...


    Elképesztő, hogy mindenki Seydit hibáztatja, a riporterrel az élen!!
    Könyörgöm, nézze már vissza bármelyik okos, hogy a ziccert nem Seydi bénázta el, hanem Bouadla. Hamarabb kellett volna passzolni, amikor vègül ràszánta magát, akkor már ott volt a védő, ezért már csak Seydi mögé tudta küldeni a passzt, erre Seydinek vissza kellett lépni a labdáért, eddigre viszont már megèrkezett a többi védő is. Innentől már kénytelen volt cselezni, hiszen több védő is állt előtte.
    a megfelelő megoldás az lett volna, hogy Seydi elé tegye a passzt, így már csak a kapussal állt volna szemben. Ha azt kihagyja, akkor lehetne szidni.


    Gratula, egy paraszthajszálnyit közelebb vagyunk a BATE-hoz mint 2 éve. Bár szerintem nem a Loki erősödött, hanem a Bate gyengült legalább egy Hlebbel. Ez a Seidy katasztrófa, néztem a mozgását, csak akadályozta a labda. Mit láttak benne. Nincs egy épkézláb csatára a Lokinak.

    forrás:
    http://forum.nb1.hu/viewtopic.php?id=132101&p=1
    http://www.csakfoci.hu/node/171201?page=2
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2014.07.30, 11:09
    Aljakszandr Jermakovics: Jól éreztük magunkat az elmúlt két napban Debrecenben, minden tetszett nekünk, kivéve a meccs eredménye. Amire számítottunk, azt kaptuk ellenfelünktől. Színvonalas, jó iramú meccset játszottunk. nagyon sajnáljuk, hogy nem használtuk ki a lehetőségeinket. A visszavágóig van időnk, hogy átgondoljuk, mi az, amit jobban tudnánk csinálni céljaink elérése érdekében, meg kell oldanunk azokat a feladatokat, amiket most nem sikerült. Hazai pályán is ugyanolyan nehéz meccsre számítok, mint ami itt volt, de vannak rejtett lehetőségeink, amit igyekszünk kihasználni. A továbbjutást illetően valamennyire csökkentek az esélyeink, de ha a Debrecen hazai pályán tudott nyerni, ugyanez nekünk is sikerülhet, így optimistán várjuk a visszavágót. Reméljük, otthon telt ház előtt léphetünk pályára.


    Kondás Elemér: A BATE-tól azt kaptuk, amit vártunk, bebizonyosodott, hogy egy kiváló csapat. Küzdelmes, jó ritmusú meccset láthatott a közönség. Az elején voltak gondjaink, nem jól osztottuk el a területeket, de utána rendeztük a sorainkat. Szerencsére sikerült gólt szereznünk, és a végén növelhettük volna az előnyünket, de ők is sokat tartózkodtak a kapunk előtt. Jól játszottak a srácok, jól védekeztünk, kontrákat tudtunk vezetni, csak pontosabban kellett volna befejezni a támadásokat. Biztos vagyok benne, nagyon nehéz mérkőzés vár ránk Boriszovban is.

    forrás:
    https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/a-visszavago-is-nehez-lesz
     
  4. avatar: jabka
    2014.07.30, 10:13
    Jó iramú, változatos, küzdelmes mérkőzés volt, viszonylag kevés helyzettel. A Debrecen jól megszervezte védekezését, Novakovics a kapuban magabiztos volt, elől viszont a 11-esen kívül csak viszonylag kevés helyzetet sikerült kialakítania a magyar bajnoknak, így egy nagyobb különbségű győzelem nem lett volna reális eredmény! Véleményem szerint a DVSC egygólos előnye kevés lesz a boriszovi visszavágóra, bár ne lenne igazam!
     
  5. avatar: NNS
    2014.07.29, 22:15
    Jovanović nagyon jól játszik, nálam a meccs embere. De az egész csapat elég szolidan tólja, gratulálok!
     
  6. avatar: ThomeeDVTK
    2014.07.23, 08:17
    Nem tűnik lehetetlennek, a Boriszov csak idegenbeli góllal ment tovább. Volasnak kicsit meg kell találnia a formáját, és meglesz!
     
  7. avatar: NNS
    2014.07.22, 22:29
    Vissza lehet vágni a 2012-es szerencsétlen kiesésért. Hajrá!