magyarfutball.hu

Győri ETO FC - NK Dinamo Zagreb 0 : 2 21:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Liga rájátszás, 1. mérkőzés
ground : Győr, ETO Park
referee : Studer Stephan (Svájc)
attendance:
  1. etofc.hu: -
  2. nk-dinamo.hr: -
  3. Nemzeti Sport: 8.000
  4. nb1.hu: 8.500
  5. nso.hu: 8.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2010.08.23, 13:41
    Hallihodzic Vahid: Nagyon örülök a győzelemnek. Sokat dolgoztunk, hogy felkészítsük a csapatott, hiszen csak három napja vagyok velük. tudtuk, hogy egy jó csapattal állunk szembe, de azt gondolom, megszolgáltuk a győzelmet. Még nem biztos a továbbjutás, mivel a Győr egy nagyon jó Francia csapat ellen is győzni tudott.

    Pintér Attila: Tudtuk, hogy a Dinamo jó játékosokból áll, fel is tudtunk belőlük készülni, de az első félidőben két egyéni hibánkat könyörtelenül kihasználta ellenfelünk. Rendeztük sorainkat. Voltak nekünk is helyzeteink, amik kimaradtak. Összességében jó mérkőzést láthatott a közönség, amit elveszítettünk, de van egy visszavágó ahol mindent el fogunk követni a bravúrért.

    forrás:
    http://etofc.hu/index.php?op=news&sel=36&newsid=8043
     
  2. avatar: BZS1979
    2010.08.11, 15:55 (szerk.: 2010.08.11, 15:56)
    ETO: a meccs napján nem lesz jegy

    Győr, augusztus 11., 14.53 Biztonsági okokból döntött így a győri vezetés.

    A jövő csütörtöki Győri ETO FC - Dinamo Zagreb találkozóra biztonsági okokból a mérkőzés napján, és helyszínén nem lehet jegyet váltani. Tehát kizárólag elővételes vásárlásra van mód, amit ezúttal az interneten keresztül, de a város és a régió több pontján is megtehetnek szurkolóink
    Jegyek kaphatók az ETO Park, Szurkolói Boltjában, a Ziccer Sport Bartók Béla úti üzletében, a Tourinform Árpádi úti irodájában, a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben, valamint a Korvin úton a Meló Diák irodában.
    Nagymegyeren a Cimbora Sörözőben, Győrszentivánon a Váci Mihály úti Lottózóban, Győrújfalun a Tege büfében, Győrladaméron a Fortuna vendéglőben, Héderváron a Kont étteremben, Ikrényben a Real Pont élelmiszer boltban, Enesén a 3. félidő presszóban, Téten a Dominó Presszóban, Gönyűn az Anker étteremben, Öttevényen a Sportcsarnokban (703 346 339), a Rajka-Bezenye-Dunakiliti- Mosonmagyaróvár-Jánossomorja területén pedig a Rajkai Sportegyesület (303 348 516) árulja a belépőket!
    Telefonos jegyrendelésre a 204 805 071 mobiltelefonszámon van mód!
    A bérletek most is érvényes belépőül szolgálnak.

    http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=98090
     
  3. avatar: Bran
    2010.08.11, 03:26 (szerk.: 2018.02.04, 21:01)
    kép
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2010.08.10, 16:27
    2010-08-09
    Zajec a Siófok ellen megtekintette a Győri ETO csapatát vasárnap – úgy értékelt, hogy a zágrábiakat a BL selejtezőjében búcsúztató moldovai Sheriff erősebb Pintér Attila csapatánál –, és arra készült, hogy ma edzést vezényel csapatának.

    „Menesztés? Nem tudok semmi ilyesmiről. Megnéztem az El-meccsek előtt a Győrt, most pedig az edzésre készülök” – nyilatkozta a Vecernji Listnek Zajec.

    Ehhez képest hiába készült, mert az ügyvezető Zdravko Mamic délben bejelentette, hogy már nem ő a Dinamo trénere…

    „Vállalom a felelősséget a döntésért, de ez nem mehetett így tovább. Velimir Zajec már nem a Dinamo edzője, ezt egy hatórás tanácskozás után határoztuk el. Döntésünk egységes volt, új edzőt keresünk. Már a Koper elleni selejtezőn tisztán látszott, hogy baj van a csapattal, mostanra betelt a pohár. Még nem tudom, ki lesz az utód, nem szűkítettük a jelöltek listáját. Én álltam Zajec mellett, az én javaslatomra nevezték ki, de beismerem, hibáztam. Még nem beszéltünk vele, nem tudtuk elérni Magyarországon” – mondta az ügyvezető.

    A Győri ETO augusztus 19-én hazai pályán kezd a Dinamo Zagreb ellen az Európa-liga playoffkörében, a visszavágót augusztus 26-án a zágrábi Makszimirban rendezik.

    A Vecernji List információi szerint a Sibenikkel kitűnő munkát végző Branko Karacic lehet Zajec utódja, de elképzelhető az argentin Osvaldo Ardiles szerepvállalása is. A Dinamo edzéseit az utód kinevezéséig Sreten Cuk másodedző vezeti.

    forrás:
    http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/az-eto-elleni-meccs-elott-edzot-valt-a-dinamo-2040320/