magyarfutball.hu

Debreceni VSC - PFC Litex Lovech 2 : 0 19:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Liga rájátszás, 1. mérkőzés
referee : Trattou Leontios (Ciprus)
attendance:
  1. nb1.hu: 6.000
  2. nso.hu: 6.500
  3. pfclitex.com: 7.000
  4. dvsc.hu: 8.000
  5. Nemzeti Sport: 8.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2010.08.23, 13:28
    Herczeg András: Ezt a győzelmet Garamvölgyi Lajos emlékére ajánljuk (szerdán volt két éve, hogy elhunyt a Loki egykori szakvezetője – szerk.) Az első félidőben nagy iramot diktáltunk, rákényszerítettük az akaratunkat az ellenfélre, bár azt hozzá kell tenni, hogy az első nagy lehetőség előttük adódott. Sokat birtokoltuk a labdát, veszélyesek voltunk, és sikerült kétgólos vezetést szerezni. A második játékrészben a Liteksz megmutatta, hogy miért lett bolgár bajnok. Nem tudtuk már nyomás alatt tartani őket, kapusunk bravúrjaira is szükség volt ahhoz, hogy érintetlen maradjon a hálónk. Összességében egy jó hangulatú mérkőzés volt, gratulálok a csapatnak a győzelemhez, de nagyon nehéz visszavágó vár ránk.

    Petko Petkov: Először is szeretnék gratulálni a debreceni csapatnak. Ellenfelünk remekül kezdett, sokkal jobban futballozott, megmutatta, hogy erős csapat. A második félidőben megvoltak a lehetőségeink, de nem éltünk vele. Célunk az volt, hogy gólt rúgjunk, és ne veszítsük el a mérkőzést. Egyik sem valósult meg, így esélyeink jelentősen csökkentek a továbbjutást illetően.

    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?id=4317
     
  2. avatar: AMiUtunk
    2010.08.19, 21:43
    A Nemzeti Sport szerint a meccs a Sóstói Stadionban volt...
    Sóstói úti stadion is megtette volna. smiley

    kép

    http://tudositas.nso.hu/genpage_lr_11942.html
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2010.08.10, 16:28
    Érdekesség, hogy a DVSC kupaellenfele, a bolgár bajnoki címvédő Liteksz Lovecs is edzőt váltott a BL-kiesés után: csütörtökön menesztette vezetőedzőjét, Angel Cservenkovot. Utódjaként a Liteksz ifjúsági csapatának edzőjét, Petko Petkovot nevezték ki. A Liteksz 4–2-es összesítéssel búcsúzott a szlovák bajnok Zilinával szemben a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában.

    forrás:
    http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/az-eto-elleni-meccs-elott-edzot-valt-a-dinamo-2040320/
     
  4. avatar: Ailton
    2010.08.10, 15:10 (szerk.: 2010.08.10, 16:06)
    Megszületett a döntés, az UEFA engedélyt adott, hogy az augusztus 19-én rendezendő DVSC – Liteksz Lovecs Európa Liga play off mérkőzést Nyíregyházán játszhassuk le.

    A DVSC az elmúlt napokban minden követ megmozgatott, hogy a találkozót ne Budapesten, hanem a Szpari stadionjában rendezhessük meg. Az Európai Labdarúgó-szövetségtől péntek este még azt az értesítést kaptuk, hogy a Városi Stadion nem szerepel az UEFA által elfogadott létesítmények listáján. Tegnap a DVSC munkatársai kétszer is Nyíregyházán jártak, fotókat és adatokat gyűjtöttek, amihez a stadion üzemeltetői minden segítséget megadtak. A dokumentumokat klubunk továbbította az UEFA illetékesei felé, akik mindent rendben találtak, és végül megadták az engedélyt.

    - Imre Mátyás, az UEFA munkatársának közbenjárására megkaptuk az engedélyt, hogy a Lovecs elleni mérkőzést Nyíregyházán rendezhessük meg – tájékoztatta honlapunkat Szilágyi Sándor, a DVSC-TEVA cégvezetője. - Köszönettel tartozunk még Makray Balázsnak és Huszár Istvánnak is. A találkozóval kapcsolatban minden fontos információról (jegyértékesítés, árak) természetesen időben tájékoztatjuk majd szurkolóinkat.

    Mint ahogy Szilágyi Sándor is említette, Imre Mátyás nagyon sokat tett azért, hogy számunkra kedvező döntés szülessen. Az NB1.hu főszerkesztője egy ideje az UEFA svájci központjában dolgozik, és mindent megtett, hogy szurkolóinknak ne kelljen Budapestre utazniuk.

    - Örömmel tettem. Első számú feladatomnak érzem, hogy a magyar focinak ott segítsek, ahol tudok, klubtól függetlenül – mondta a dvsc.hu-nak Imre Mátyás.

    A mérkőzést tehát augusztus 19-én, 20 órakor rendezik Nyíregyházán, a Városi Stadionban.

    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?id=4256
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2010.08.07, 14:24
    A sajtóhírekkel ellentétben még nem dőlt el, hogy megrendezhetjük-e Nyíregyházán a Liteksz elleni találkozót.

    Bár a Nemzeti Sport online tényként közli, hogy a Liteksz Lovecs elleni EL-mérkőzés Nyíregyházán lesz, döntés még nem született.

    Szilágyi Sándor, a DVSC-TEVA cégvezetője honlapunknak elmondta: kedd délig eldől, hogy az UEFA áldását adja-e, hogy a találkozót a szabolcsi megyeszékhelyen rendezhessük meg.

    - A Nyíregyháza és az Európai Labdarúgó-szövetség illetékeseivel kell egyeztetni, a bolgár bajnok belegyezésére nincs szükség – tudtuk meg Szilágyi Sándortól. – A végleges döntés keddig megszületik, addig sok mindent kell még intézni, fontos feladatok várnak ránk.

    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=4240&source=/lapok/Default_hu.aspx
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2010.08.06, 17:05
    Mint ismert, együttesünk az Európa Liga play off fordulójában a bolgár bajnok Liteksz Lovecs együttesével mérkőzik meg a csoportkörért. Az első mérkőzést augusztus 19-én hazai pályán játsszuk.

    Korábban az Európai Labdarúgó-szövetség úgy rendelkezett: amennyiben a Loki továbbjut, a következő meccset a Puskásban vagy a Szusza-stadionban kell lejátszani.

    Klubunk ugyanakkor szeretné, ha a csapatnak és szurkolóinknak nem kellene Budapestre utaznia, ezért vezetőink megkezdték a tárgyalásokat a Nyíregyháza és az UEFA illetékeseivel, hogy a Liteksz elleni meccset a Városi Stadionban rendezhessük meg.

    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=4237&source=/lapok/Default_hu.aspx