magyarfutball.hu

Győri ETO FC - FC Atyrau 2 : 0 20:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Liga 2. selejtezőkör 2. mérkőzés
ground : Győr, ETO Park
referee : Jareci Sokol (Albánia)
attendance:
  1. etofc.hu: -
  2. fcatyrau.kz: -
  3. nb1.hu: 2.500
  4. nso.hu: 3.000
  5. Nemzeti Sport: 3.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2010.07.23, 10:53
    Pasulko Viktor: - Az első félidőt jól játszottuk le, szervezetten és fegyelmezetten. Az ellenfél nem tudott helyzeteket kialakítani. A második játékrészben aztán gyorsan gólt kaptunk, majd a középpálya hibájából rögtön még egyet.
    Ennek ellenére örülök, hogy így játszott a csapatom. Sok sikert kívánok az ETO-nak, ezen túl a Győrnek fogunk szurkolni!

    Pintér Attila: - Az első félidőből jól jöttünk ki, sok akciót fejeztünk be lövéssel, de kétszer-háromszor bravúrral védett a kapus. Mi irányítottuk a mérkőzést. A második játékrészt jól kezdtük, amit kértünk a játékosoktól, azt megpróbálták véghezvinni. A második gólunk egy fantasztikus találat volt, és ezután is több látványos támadást vezettünk.
    Sok sikert kívánok az Atyraunak, egy szimpatikus csapatot ismertünk meg bennük. Köszönjük a szurkolóinknak a biztatást, szükségünk volt rájuk.

    forrás:
    http://www.etofc.hu/index.php?op=news&sel=36&newsid=7866
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
     
  3. avatar: Ailton
    2010.07.22, 19:25
    Hihetetlen, de igaz, a győri futballklub, alig több mint száz éves fennállása alatt ma este kereken ötvenedik alkalommal méreti meg magát a nemzetközi színtéren. A zöld-fehérek eddigi legsikeresebb korszakának mindenképpen az 1964/65-es évad számít, akkor menetelt a legtovább, és volt a legeredményesebb a gárda. A legtöbb néző előtt is ekkor léphetet pályára az együttes, hiszen a Benfica elleni hazai BEK elődöntőn, a Népstadionban 70.000 voltak kíváncsiak Palotaiékra.

    Az eddigi 49 erőpróba alatt 22 győzelem, 7 döntetlen és 20 vereség született, a mérleg tehát pozitív. A 83 rúgott és 89 kapott góllal sincs ok a szégyenkezésre. Az európai porondon a legsikeresebb a nyolcgólos Győrfi, őt hét találattal Szaló követi, ötgólos: Varsányi, Stolcz, Hannich, négygólos: Keglovich, Korsós, Povázsai, Szentes, háromszor járt sikerrel: Hajszán, Szabó, és Kink, duplázott: Orbán, Somogyi, Magyar, Böőr, és persze az egyszer betalálok a névsora a leghosszabb: Palotai, Orosz, Nell, Kiss, Sebők, Pénzes, Póczik, Burcsa, Preszeller, Rubold, Jäkl, Pákolicz, Bajzát, Aleksidze, Nicorec, valamint az Atyaru elleni odavágón Pilibaitis és Bouguerra.

    Érthető módon, hazai pályán jóval magabiztosabban teljesített a keret, a 24 itthoni meccs több mint 60%-án örülhettek a győri szurkolók, 15 győzelem mellett, 4 döntetlen és csak 5 vereség sorakozik, 54-37-es gólaránnyal. Míg a 25 külhoni fordulóban, 7 győzelem, 3 döntetlen és 15 vereség a mérleg 29-52-es gólaránnyal.

    Mindenesetre a félszázadik nemzetközi találkozót győzelemmel illik ünnepelni!

    http://eto.hu/index.php?op=news&sel=35&newsid=7861
     
  4. avatar: AMiUtunk
    2010.07.22, 18:35 (szerk.: 2010.07.22, 18:36)
    A pályán elért 2-0 helyett 3-0-ról indul a találkozó. Amint az UEFA az alábbi hírében olvasható, a kazah csapat egyik játékosa jogosulatlanul lépett pályára.

    Győr, Budućnost Podgorica awarded default wins
    Published: Thursday 22 July 2010, 14.44CET

    The UEFA Control and Disciplinary Body has handed 3-0 default victories to Győri ETO FC and FK Budućnost Podgorica in their UEFA Europa League second qualifying round first-leg ties.

    Győri ETO FC and FK Budućnost Podgorica have been awarded default victories in their UEFA Europa League second qualifying round first-leg ties after their opponents fielded ineligible players last week.

    Győr's 2-0 away win against FK Atyrau and Budućnost Podgorica's 2-1 away defeat by FK Bakı on 15 July have both been converted into 3-0 victories because their respective opponents from Kazakhstan and Azerbaijan fielded a player who was suspended.

    The players concerned, Atyrau defender Gradimir Crnogorac and Bakı midfielder Joël Dieudonné Epallé, have now been handed two-match suspensions by the UEFA Control and Disciplinary Body, which awarded the default wins today. Both players will serve the first match of their bans when the UEFA Europa League second qualifying round ties conclude later today.

    Bakı have also been fined €3,000 for the improper conduct of their supporters during the first leg on 15 July. An appeal may be lodged against the decisions of the Control and Disciplinary Body within three days of each club being notified of the grounds for the decisions.

    Győr's home second leg against Atyrau in Hungary kicks off at 20.30CET, with Budućnost Podgorica's return match against Bakı in Montenegro beginning at 21.00.

    http://www.uefa.com/uefa/footballfirst/matchorganisation/disciplinary/news/newsid=1507076.html
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2010.07.10, 14:04 (szerk.: 2018.02.04, 20:06)
    kép
    kép