magyarfutball.hu

Pécsi Mecsek FC - Gyirmót SE 2 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.01.03, 19:54 (szerk.: 2021.01.03, 20:03)
    Labdarúgó NB II., Nyugati csoport, 20. forduló, Pécs, Újmecsekalja, 1500 néző. V.: Solymosi P. (Takács G., Kiss I. B.) PMFC: Hegedűs - Regedei, Stark, Sütő, Szamosi - Berdó, Pintér, Kvekveskiri (Lantos, 86. p.) - Lovrencsics (Szabó B., 70. p.), Gyánó, Nagy O. (Cseri, 65. p.). Vezetőedző: Várhidi Péter.

    https://web.archive.org/web/20100407062630/http://www.pmfc.hu/portal/index.php
    BOTRÁNYOS VÉGJÁTÉK - VERESÉG PÉCSETT

    PÉCS - GYIRMÓT 2-1 (0-1)
    Pécs, 1000 néző
    Vezette: Solymosi Péter - Takács Gábor - Kiss I. Balázs

    Pécs: Hegedüs – Regedei, Stark, Sütő, Szamosi -Irakliy, Pintér, Berdó. – Lovrencsics, Gyánó, Nagy Olivér. Vezetőedző: Várhidi Péter
    Gyirmót: Boros - Kiss, Kozmér, Böjte, Szabó - Lajtos, Polyák, Baumgartner, Nagy - Laki, Csermelyi. Vezetőedző: Kiprich József.

    Csere
    Pécs: Nagy helyett Cseri 64.p.; Lovrencsics helyett Szabó 70.p.; Irakliy helyett Lantos 86.p.
    Gyirmót: Laki helyett Csermelyi 67.p.; Nagy helyett Varga 79.p.

    Sárga lap
    Pécs: Pintér 45.p.
    Gyirmót: Pirka, 12.p; Baumgartner 79.p.; Böjte 88.p.

    Kiállítás: Laki 90.p., Tóth 90; Sütő 92.p.
    Góllövő: Gyánó 51p.p, Sütő 89.p. ill. Laki 30.p.

    https://web.archive.org/web/20100406165302/http://www.gyirmotse.hu/gyirmotse/
     
  2. avatar: bbsz
    2021.01.03, 19:14 (szerk.: 2021.01.03, 19:24)
    A kiállítások meccsén végül a Pécs győzött
    A bíró három játékost és két edzőt küldött le a pályáról


    PÉCSI MFC - GYIRMÓT SE 2-1 (0-1)
    A mérkőzés osztályzata: 4
    Pécs, 1500 néző. Vezette: Solymosi (7) (Takács G., Kiss I B)
    PMFC: Hegedűs L. 6 - Regedei 6, Stark 6, Sütő 6-2=4, Szamosi 6 - Berdó 6, Pintér A. 6, Kvekveskiri 6 (Lantos 86.) - Lovrencsics G. 5 (Szabó B. -, 70.), Gyánó 6, Nagy O. 5 (Cseri -, 65.) Vezetőedző: Várhidi Péter
    GYIRMÓT: Boros T. 6 - Pirka 6, Kozmér 6, Böjte 6, Szabó Cs. 6 - Lajtos 5, Kiss Zs. 5, Baumgartner 5, Nagy L. 6 (Varga L. -, 80.) - Tóth N. 6-2=4, Laki B. 6-2=4 (Csermelyi -, 68.) Vezetőedző: Kiprich József
    Gólszerző: Laki B. (0-1) a 30., Gyánó (1-1) a 51., Sütő (2-1) a 88. percben
    Kiálltva: Sütő (Boros megtámadásáért) a 93., ill. Laki B. (a játékvezető megsértéséért, a kispadról) a 90., Tóth N. (sportszerűtlen viselkedésért) a 90. percben

    Ötödikből harmadik lett - azaz a Pécs közelebb „merészkedett” az első helyezett Gyirmóthoz, miután a Nyugati csoport rangadójának titulált, fordulatos összecsapásán 2-1-re nyert. A feljutásért zajló versenyfutás továbbra is többszereplős: a pécsiek mellett állva maradtak a siófokiak is, hiszen hazai pályán könnyedén győztek.

    A Gyirmót pécsi erőpróbája az előzetes várakozások szerint alakult: az iramra nem lehetett panasz, igaz, a szereplők a kelleténél idegesebben vetették magukat a küzdelembe.
    Az első fél órában a hazaiak irányították a játékot, ám ahogy az ilyenkor lenni szokott, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, és a Gyirmót vezetést szerzett. A PMFC labdarúgói annyira megzavarodtak ettől, hogy tálcán kínálták a lehetőségeket a vendégeknek, akik ha határozottabbak a kapuja előtt, háromgólos előnnyel vonulhattak volna a szünetben az öltözőbe.
    A folytatásban Gyánó Szabolcs gyorsan egyenlített. A gól feltüzelte a piros-feketéket, azonban az igazán parázs jelenetekre a hajráig várni kellett.
    Történt ugyanis, hogy a gyirmótiak reklamáltak, amiért a Lantos Levente sérülése miatt kirúgott labdát nem adták vissza nekik a hazaiak, s ebből az akcióból született a pécsiek győztes gólja.
    S míg a hazaiak ünnepeltek, elszabadultak az indulatok a Gyirmót kispadján.
    A lecserélt Laki Balázs jókorát rúgott a labdába, sportszerűtlen tettéért a játékvezető kiállította - ám ezzel még nem volt vége. Csapattársa mozdulatát lekopírozta Tóth Norbert, ezért ő is piros lapot kapott. Erre aztán Boros Lukács, a vendégek pályaedzője úgy gondolta, futva tesz néhány „tiszteletkört" a pályán, ráadásul egy üdítősflakonnal is dobálózni támadt kedve, ám azt, hogy jó húsz méterre el is hajította, már nem tűrte Solymosi Péter bíró, és az öltözőbe parancsolta a magáról megfeledkező stábtagot.
    Az óriási kavarodásban Várhidi Pétert elküldték a kispadtól - állítólag a korábbi szövetségi kapitány is bement a pályára.
    „Nem emlékszem pontosan, akkora kavarodás volt a lefújás előtt - mondta a győztes csapat vezetőedzője. - Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy tényleg bementem a pályára, de csakis azért tettem, hogy megnyugtassam a játékosaimat, és elmondjam, mit is várok tőlük, hogy kihúzzuk a hosszabbításból még hátralévő perceket. Ettől függetlenül érthetetlen a játékvezető döntése, mert jószerével a teljes gyirmóti kispad a gyepen volt - akkor onnan mindenkit ki kellett volna állítani?"
    Lehet, nem is lett volna baj, ha kiürül a Gyirmót kispadja, akkor talán a vendégek nem törik össze a padot védő plexit.
    A pontot az i-re Sütő László kiállítása tette fel: a lelátóról úgy festett, hogy bár a hazai hátvéd valóban ütközött Boros Tamás kapussal, megmozdulása a többiekéhez képest csupán enyhe „szabálysértés”
    (Móczán Zoltán)

    Nemzeti Sport, 2010. április 4. (Arcanum DT)

    Az MLSz adatbank a Nagy - Cseri cserét a 19. percre könyveli, itt beadva a Nemzeti Sport tudósítása alapján (ebben az esetben kaphatott Nagy Olivér teljesítményére osztályzatot, illetve Cseri nem).