magyarfutball.hu

Tura VSK - Bio Tech USA - Ferencvárosi TC "II" 4 : 3 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.06.24, 10:21
    Tóth Bencéék nem kezdtek jól, már 4-0-ra is vezetett a hazai gárda Ötkor kezdődött a találkozó. A helyszínről olvasónk, Mferi64 jelentkezik.

    18:47. Ennyi is a vége, a gólra vágyó Sinnottot kiállították még, mert hasbarúgta a hazai kapust. Feri szerint az első félidőben borzasztó balszerencsénk volt, nekik minden, nekünk semmi sem a második viszont remek volt, a hazaiaknak momentuma se volt.

    18:42 Mindjárt vége, de egyre közelebb vagyunk. A hazai kapus hibáját éles szögből lőtt góljával Men Jang használja ki. A kínai srác sokkal jobb ma , mint Pölőék voltak. 4-3!

    18:33: De már megvan, Men Jang lövése kipattan a kapusról, majd a nyolcas beemeli a kapuba. 4-2.

    18:30 Szépítettünk, Fitos a tizenhatos sarkáról kis szerencsével a kapuba talált. 4-1. Rögtön utána jöhetett volna a második is, az kimaradt.

    18:23 Második félidő fele, az eredmény maradt, de már jobbak vagyunk, helyzeteink is vannak. Pölöskey és Kovács helyett Men Jang és a Bors állt be. Sváb helyére Vágó.

    17:45 Lassan vége a félidőnek, és 4-0… Vattai marad le egy turairól és középen bevágják. Feri azt mondja, hogy a hazaiak minden helyzetüket kihasználják, míg mi erőlködünk ugyan, de nagyon gyengék vagyunk…

    17:35: És itt a harmadik, Csiszár hazaadása Hermányról kipattan, egy csatár elé, 3-0…

    17:21. Támadtunk, Pölöskey révén kapufát is szereztünk, de aztán a hazaiak lőttek még egyet. Előbb Sinnott kapott sárgát, majd egy szögletet nem tudunk tisztázni: a kipattanót középről bevágják. 0-2…

    17:09: Az összeállítás: Hermány – Vattai, Csiszár, Sinnott, Sváb – Fitos, Nyilasi, Tóth, Gold- Pölöskey, Kovács, és vezet a Tura: Bence cselezte el magát a középpályán, leindítottak minket és megszerezték a vezető gólt.

    Mi kezdtünk jobban, de ők lőtték a gólt.

    https://ulloi129.wordpress.com/2009/08/30/turan-jatszik-az-nb3-as-csapat/#more-16389