magyarfutball.hu

VfB Stuttgart - Győri ETO FC 2 : 1 18:30

   
   
  • VfB Stuttgart - Győri ETO FC 2008.08.14.
  • VfB Stuttgart - Győri ETO FC 2008.08.14.
  • VfB Stuttgart - Győri ETO FC 2008.08.14.
  • VfB Stuttgart - Győri ETO FC 2008.08.14.
  • VfB Stuttgart - Győri ETO FC 2008.08.14.
  • VfB Stuttgart - Győri ETO FC 2008.08.14.
  • VfB Stuttgart - Győri ETO FC 2008.08.14.
  • VfB Stuttgart - Győri ETO FC 2008.08.14.
  • VfB Stuttgart - Győri ETO FC 2008.08.14.
  • VfB Stuttgart - Győri ETO FC 2008.08.14.
  • VfB Stuttgart - Győri ETO FC 2008.08.14.
  • VfB Stuttgart - Győri ETO FC 2008.08.14.
  • VfB Stuttgart - Győri ETO FC 2008.08.14.
  • VfB Stuttgart - Győri ETO FC 2008.08.14.
  • VfB Stuttgart - Győri ETO FC 2008.08.14.
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Kupa selejtező, 2. forduló
ground : Stuttgart, Gottlieb Daimler-Stadion
referee : Gomes Costa Paulo Manuel (Portugália)
attendance:
  1. etofc.hu: -
  2. nso.hu: 6.000
  3. mlsz.hu: 7.000
  4. Nemzeti Sport: 10.000
  5. vfb.de: 11.000
  6. nb1.hu: 12.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: NNS
    2008.10.07, 12:35 (szerk.: 2008.10.07, 12:39)
    Van valahol egy kép a Greenlions logójáról?
    Elôször azt hittem, Green Monsters sál van a 13. képen.
     
  3. avatar: Greenlions
    2008.08.23, 12:13
    Este 11-kor indultunk következő (és reményeink szerint nem az utolsó) UEFA kupás ellenfelünk otthonába Stuttgartba. A busz jó hangulatban ért Ausztriába, köszönhetően a nem kevés tömény szesznek, illetve a sokszori megállóknak. Németországot a kora reggeli órákban értük el, addigra a társaság jó része már aludt az éjszakai bevetés következtében. Itt már kicsit kezdtük unni az utazást, többszöri megállókkal orvosoltuk a problémát. Sajnos egyik társunk balfaszkodása következtében a magunkkal vitt labda az egyik benzinkút tetején landolt, így ez a szórakozás is kiesett a repertoárból. :(
    Németeknél pedáns rend, tisztaság, rengeteg minőségi autópálya volt megfigyelhető, ugyanakkor elég unalmas országnak tűnt.
    Dél körül érkeztünk meg a Baden-Württembergi tartomány fővárosába.
    A városban nem lehetett nem észrevenni a Mercedes gyár szerepét,súlyát, szinte egy magyar városka méretű terülteten terült el a gyár, és annak kiszolgáló létesítményei.
    Az utazástól ugyan bágyadt, de a tetthelyszínre érkezve feldobódott társaság a város felé vette az irányt normális étel, és német sörök reményében.
    Pár kilométer után egy hazai fansörözőre bukkantunk. Miután itt kifújtuk magunkat, és pótoltuk az elvesztett folyadékmennyiségeket, ismét útnak indultunk feltérképezni a helyi viszonyokat. A belvárosba ugyan nem, de egy külső centrumba eljutottunk, rendezett utcák, takaros házak fogadtak minket, némileg a győri belvárosra emlékeztetve minket. A helyiek meglepve figyelték az (erre a meccsre készített) fekete egyenpólós, éneklő társaságot. A vonulás körülbelül 20 percig tartott, amikor is az egyik utca végén a helyi szervek állták utunkat, és miután üdvözöltek, ismertették az állásfoglalásukat a hangoskodással (érkezéskor egy hanggránát landolt a stadion mellett), és rendzavarással kapcsolatban. Mindezt közvetlenül, és normális hangnemben tették, nem a megszokott hazai "stílusban".
    Minket mégis untattak, így visszafordultunk az első söröző felé, hogy ott várjuk ki a meccs kezdtetét. Innentől kezdve már egy percre sem tévesztették szem elől a társaságot, egy-egy kisbusz, rendőrautó folyamatosan a nyomunkba volt, igaz sosem tolakodó, zavaró közelségben. Az egyhangú várakozást a másik 2 győri szurkolói busz érkezte törte csupán meg. A stadionnál volt némi kavarás, és incidens, páran nem jutottak be a meccsre sajnos.
    A hazaiak létesítménye mondani sem kell fényévnyire van a magyar viszonyoktól, Győrben épül a legszebb stadion, de még az is csak kisöccse lehet a Mercedes Benz Arénának. Szintén egy városrészt jelent Stuttgartban a stadion, és a Porsche Arena, már kilométerekről digitális táblák igazítanak útba, hogy merre kell menni. A motozás a lehető legszigorúbb volt sapkát, sálat, cipőt levetettek, és átvizsgálták... A drapikat elvették, és egy helyiségben átvizsgálták, lefordították, majd a rendezők terítették le a vendégszektor előtti futópályára.
    Nagyon kevés néző fogadta a kifutó csapatokat, talán ha 8-9000 ember foglalt helyet, köztük mintegy 180-200 győri. A hazai ultrák kanyarja volt csupán tele, máshol csak lézengtek a nézők. Nagyon jó hangulatban kezdtük a mérkőzést, bár többen féltettük az erőviszonyok ismeretében a csapatot.
    Ráadásul sérülések, és egy grúziában összeszedett hasmenéses vírus is zavarták a felkészülést, utóbbit a kint járt szurkolók is tanúsíthatják.
    Harcosan kezdte a mérkőzést a csapatunk és ez a lelátón is pozitív visszhangot kapott-töretlenül buzdítottuk a srácokat. A hazai kanyarban mintegy 2-3000 drukker énekelt, persze túlnyomó részben az ő hangjuk dominált, de jópárszor így is sikerült megdörrenni, és a mi hangunk is eljutott a pályára, valamint a TV-be.
    Sajnos egy kétes szituációból hamar megszerezték a vezetést a fritzek, majd nem sokkal később egy blőd védelmi hiba folytán meg is növelték azt. Kissé megijedtünk, hogy csúnya vége lesz, de a szurkolást nem hagytuk abba. És a Csapat meg is hálálta ezt. Az elnyűhetetlen örökifjú Jakl Tóni harcias labdaszezése után Böőr Zoli ritkán látható bombagóllal mattolta Lehmannt! smiley Mondanom sem kell mekkora tombolást okozott ez a vendégszektorban. smiley Pont a szünet előtt, a legjobbkor jött a szépítés.
    Szünetben a büfét elözönlöttük, mely drága volt, de nagyon minőségi. A WC-k olyanok voltak, amilyennek lenniük kell: tiszták, normálisak, tágasak.
    Második félidő elejét is megnyomtuk, de nem tudtunk túljárni a németek eszén, sőt a félidő közepétől nagyon beszorítottak minket. A bíztatás folyamatosan szállt a fiúk felé, és bár 16:1 lett a hazaiaknak a szögletarány, kihúztuk 2:1-el a végéig. A kapusunk, és a védelem is remekül helyt állt a sokkal magasabb játékerőt képviselő VFB támadók ellen. Bár kikaptunk, és nem is mi domináltunk a mérkőzésen, egy a visszavágóra reményt keltő eredményt sikerült elérni, az előzetesen sima kiütésre ítélt csapatunknak. Ehhez méltó ünneplésben részesítettük a srácokat a lefújás után. Miután elhagytuk a stadiont még megvártuk az elzárt társainkat, és 11 körül elindultunk haza. A társaság teljesen kifulladt, így nem csoda hogy a hazaúton már sokkal kevesebb megállót kellett beiktatni, és a többség átaludta az utat. Reggel 8-9 óra között értünk haza.
    Visszavágó 28.-án, rajtunk nem fog múlni semmi, reméljük a csapat is olyan elánnal dobja magát (ismét) a küzdelembe, mint mi. smiley
     
  4. avatar: Ailton
    2008.08.16, 18:29
    érdekes, hogy csak a Stuttgart honlapja említ egy sárga lapot Jäkl Antalnak az 57. percre, ekkor az nso.hu szerint szabadrúgást kapott a VfB, amit Simak lőtt sorfalba. Utánanézve valóban kapott, az UEFA szerint is.
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2008.08.07, 12:47
    A szurkolók augusztus 14-én, csütörtökön reggel 4.00 órakor indulnak a stadion klubépületétől. Az utazási költség tartalmazza a VfB Stuttgart - Győri ETO FC mérkőzésre szóló belépőt, a szállást (Motel ONE Stuttgart) egy éjszakára, reggelivel valamint az utasbiztosítást. A találkozó másnapján a délelőtti órákban indul vissza a különjárat Győrbe.
    Jelentkezni - a 100 eurós részvételi díj befizetésével, valamint a személyi igazolvány, vagy útlevél felmutatásával - hétfőn délig a klubházban lehet, (csütörtökön és pénteken, 10-től 18-óráig).
    Jelenleg ? a Grúz túra résztvevőin túl ? harminc drukker jelezte utazási szándékát.
    A vendégszektorba szóló jegyeket, a mérkőzés előtt a helyszínen 18 euroért lehet megváltani.


    forrás:
    www.etofc.hu
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2008.08.04, 20:24
    Ne nekünk mondd, mi okosak vagyunk!
     
  7. avatar: AMiUtunk
    2008.08.04, 19:59
    A stuttgarti székhelyü tartomány neve helyesen " Baden-Württemberg " (két "t"-vel és "m"-mel)!
     
  8. avatar: magyarfutball.hu
    2008.08.04, 19:13
    Tarsoly Csaba, a Győri ETO FC elnöke, valamint a csapat játékosai, edzői nagyon hálásak az őket Grúziába elkísérő szurkolóknak lelkesítő részvételükért. A klub ezúton is szeretne köszönetet mondani a Zestafoniba elutazó 19 zöld-fehér drukkernek, meghívva őket a jövő heti németországi odavágóra.

    Az utazásra a mérkőzés napján, luxusautóbusszal, győri indulással kerül sor. A baden-würtenbergi főváros arénájába szóló belépőt, valamint a szállást egy éjszakára, reggelivel tartalmazza az ?ajándékcsomag?, a visszaútra pedig augusztus 15-én, a délelőtti órákban kerül sor.

    Azok a szurkolók, akik szeretnének a klub szervezésében Stuttgartba utazni a fenti szolgáltatásokat (utazás, belépőjegy, szállás) 100 euró/fő áron vásárolhatják meg. Várjuk ezen drukkerek jelentkezését az f.nora@eto.hu email címen, a szurkolói koordinátoroknál vagy személyesen a klubházban.

    forrás:
    www.etofc.hu