magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC 0 : 1 11:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.04, 19:53
    az a vicc, hogy miért adunk 1 emberelőnyt az ellenfélnek???
    ősszel és a tavasz elején Gyenge volt ez az előny
    most meg fordulok óta ez a Jovánczai nevű rém...

    Láttátok Budo nadrágáját a végén az ölelkezésben? a fél hátsó fele barna volt :o)

    Jovi iszonyat gyenge volt ma. Esett-kelt, erőlködött, de ez nem
    az ő napja volt. Kicsit lehetne a Horváth gyereket is erőltetni, legalább
    szerezne egy kis rutint.

    ott van a Laczkó gyerek, na ő él a lehetőséggel
    ez a Jovi gyerek meg: mindig lesen van, ha mellé áll egy védő azonnal esik, kel
    hasonnlítsd már mondjuk a tapolcai parasztgyerekhez, tudod Husztihoz
    na ő nem hagyta magát, ahogy a lila Leó se

    ez a Jovi egy tehetségtelen, erőtlen, fos, senki
    és remélem olvassa és változtat rajta
    mert mondjuk nem lesen lenni nem olyan nagy dolog ám, csak visszakell futni időben, mozogni kell meccsközben, figyelni a védő mozgását és ahhoz igazítani a sajátomat
    nem kell ehhez egyetemi diploma

    nem volt labdamegtrtaása már Győrben se
    mindig felivelték, passzolták neki a labdát és mindig megelőzte a védője, ő meg szépen feldobta magát

    vagy ott van az egyik mostani itthoni meccsünk
    talán a kispest elleni
    minden támadásunk, ami felé ment az lesen akadt el

    nem az a baj,hogy néha - mint ma is - iszonyat xar volt,hanem az,hogy Gellei a pályán hagyja.Így nagyon elkényelmesedhet,mert nem kell harcolnia a csapatba kerülésért

    Micsoda egy suttyó csapat ez a miskóci. Mondjuk ilyen, lákista mentalitású edzővel nem csoda. Emlékszem egy régi meccsre anno, ahol csontzenét játszottak végig, szegény Pinte többet volt a földön, mint állva, azt a végén a nyalókás barom még neki állt hisztizni (90. percben rúgtuk talán a győztes gólt, 2-1 ?).

    Na most csak annyi különbség volt, hogy nem olyan durván szabálytalankodtak, de minden egyes támadásunkat szabálytalanul állították meg, sőt még amikor ők támadtak, akkor is többször lerántották a keresztezni induló védőt, az ostoba bírója pedig egy idő után már nem mert fújni.

    Mondjuk valahol bejött a taktikájuk, mert 30 perc alatt felidegesítették a mieinket, és onnantól lehúztak a saját színvonalukra. Erre mentek, majdnem be is jött nekik, mert utána pocsékul játszottunk.

    Milyen érdekes a sors, most mi rúgtunk egy olyan "gólt", mint a dózsások múlt héten, érdekes, itt szabálytalan volt. Úgy látszik, másik szabálykönyv... Az is igaz viszont, hogy Bajevszki gólját is vissza lehetett volna fújni.
    Összességében szűken megérdemeltük a győzelmet, bármit pofázik az ostoba Verebes. Ennek a Diósgyőrnek, ezzel a játékkal pedig nincs helye az nb1-ben.

    Diósgyőri kohóürülékek megint alakítottak... Az igénytelenség netovábbja, hogy a lilák illetve a mi saját rigmusainkkal szídnak bennünket...

    A Lipcseizés is kurvára eredeti ám... Persze a misolci munkanélkülieknek legyen ez a legfőbb szórakozásuk...


    A gól előtt bevallom nem figyeltem, lehet kéz volt. De akkor említsük meg azt is, hogy Mogyorósit a 2. félidőben szándékos könyöklésért ki kellett volna állítani, nem csak sárga lapot adni...


    Viszont nagyon nem tetszett, hogy 30 perc után mindenki el kezdett sétafikálni nálunk... Sikerült is felhozni a padlón levő hazaiakat...

    Igazsághoz hozzátartozik az is, hogy Tímár és Botis nélkül nem muzsikáltunk hátul annyira jól...

    tényleg rengeteg lábra menő szabálytalanságuk volt... mondhatni 30 perc után már csak kapkodták a játékosaink a lábukat...
    mondjuk, e miatt esett vissza a játéksmiley
    de van benne valami!

    nem hátul volt a baj, hanem hogy elöl már nem voltunk veszélyesek, s a labda se nálunk volt.. igy jöttek néha ránk.. de szinte ugyanazt csináltuk mint Győrben.

    Szerintem Bajevszkit egy védő meglökte hátulról, azért pattant a melléről a kezére a labda, tehát az előnyszabályt jogosnak érzem. Amúgy ugyan így láttam én is a meccset.

    a második félidőben láthatóan kerültünk minden "szoros" labdát a sérüléstől tartva
    mondjuk pontos passzokkal hosszú szöktetésekkel lehetett volna operálni
    bárki bármit is mond, szerintem vannak erőnléti problémák, illetve 30-40 percnyi intenzív támadás után elfogy az erő...
    lehet, hogy kisebb etapokat kellene nyomni, 10-15 percre felpörögni aztán kicsi pihi, vagy a 30 perc alatt lőni legalább 3 góltsmiley

    És ha már Gellei: úgy tűnik nagyon itt akar maradni - nem csoda - lassan nagyobb Fradistának tűnik, mint sok úghynevezett Fradista - vagy csak jól nyilatkozik?

    Gellei Imre (az FTC szakvezetője):
    - Úgy gondolom, Diósgyőrben minden csapat számára értékes a győzelem, így vagyunk ezzel mi is. Vesztettünk már az utóbbi időben pontokat roppant balszerencsés körülmények között, most viszont végre mi örülhettünk, mindjárt más érzés így hazautazni egy meccsről. Ez a győzelem a csapategység sikere volt. Örülök, hogy győzelemmel ajándékoztuk meg drukkereinket, hiszen – bár az 5. hely sem mellékes – ezen a tavaszon elsősorban értük játszunk.
    Pajkos János (a Diósgyőr edzője):
    - Jó hangulatú meccs volt, talán egy jobb bíró is elkelt volna. Csapatomból ezúttal hiányzott a hit, anélkül pedig lehetetlen nyerni, nekünk sem sikerült.

    Két nagy pozitívuma van a mai meccsnek: sokadik próbálkozásra sikerült egygólos vezetés után kibekkelni a hátralévő időt, illetve elkerültük a szégyent, hogy Budó a tévé nyilvánossága előtt rakja tele a hófehér gatyáját...

    Ez a mogyorósi a mi fiunk ugye?
    Szerintem simán eltiltják a videófelvétel alapján.
    Szándékos könyökölés, ami arcra irányult. Komoly sérülést okozhatott volna. A labda még csak játékban sem volt.
    Ez mindenhol piros lap.

    Ezért vitatkozott a bíróva Lipcsei(mint csk.) olyan vehemensen.Gondolom ő mindent látott.Én csak a visszajátszásból.Szándékos hátrakönyöklés volt,ami tényleg komoly sérülést okozhatott volna.

    Szerintem ha egy erőskarcsi habitusú játékossal csinálta volna,ma lenne egy halottja a fordulónak.A Laczkó csak megigazította a srác gallérját.Úriember tudott maradni.

    A cigányparasztok meg csak fütyültek,csak fütyültek... a végén már ha egy veréb rászállt a salakosra,azért is háborgott a diósgyőri publikum.Nevetséges volt.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=417876&na_step=30&t=9018131&na_order=