magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK BFC 2 : 1 20:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.04, 20:48
    Na ez a Sapi ez pocs.Majd meglatjuk hatha az osszefoglaloban benne lesznek a gyanus esetek. Egyebkent nemkezdtunk rosszul,korbelottuk a kapujukat. A masodik felido elejen elkezdtunk szarakodni, szokas szerint utanna megkaptuk az 1 kontra 1 golt.Majd jott Tozser es vegre beakadt ami mar nagyon varatott magara. Takacsi Aki politizal 5 eve es ott ismert alak, az nejojjon ide a Fradirol osztani okos modon az eszt,foleg amikor pont az ellenkezojet kene.Ez a baj vele.En leszarom hogy cionista,kommunista,jobboldali,fasiszta vagy barmi.A Fradit ne vegye a szajara itt amikor a dozsat isten

    Nahát ma már játék is volt... Kár, hogy Bajevszkinek nem ment, mindenbe szerencsétlenül nyúlt bele. Zava nem hiányzott egy percig sem...
    Tőzsér a beadásoknál visszafoghatna a lövőerőből, mert mindet a túloldalra vágta taccsra.
    Ja, tabella!
    Hajrá Fradi!
    Civil

    Nem lett volna rossz meccs ez, egész jól nyomtuk néha, csak vagy nem figyeltünk, vagy a biró csukta be a szemét. Mindegy. A fiatal gyerek megérdemelte a gólját és egy másodpercig nem volt kétséges gyözelmünk..

    Az első félidőben megérdemelten vezettünk, mi voltunk mezőnyfölényben. De miért nem vezettünk már akkor is legalább 3-4 góllal? A második félidőben a kapott gólt magunknak köszönhetjük. Szerencse, hogy Tőzsérnek ilyen rúgó technikája van. Már megint a helyzetkihasználással volt gond, na meg a Sápival.

    Tegnap milyennek tűnt kívülről a B-közép? Üresnek? smiley Tuti nem voltunk 5900-an sztem!!

    Olyannak mint amilyen ilyen meccseken szokott. Ja, az 5900 a bérletesekkel együtt volt, de 5000-en igen. Az olimpia is betehetett.

    A tegnapi meccsel kapcsolatosan azért a másik oldalról lenne egy-két megjegyzésem! Lehet, hogy nem vagyunk egy világverő csapat, de aki a pályán volt, az szívvel-lélekkel harcolt, s talán ez hiányzott belőletek! A mi CSAPATunk csak most állt össze (még össze sem állt), de a város (itt a szurkolókat értem), megérdemlik az első osztályt, hiszen a tavalyi játékosokkal együtt kiharcolták!!!! Ellentétben a Pápával, ill. a Tireggyel!! Irigylésre méltó helyzetben vagytok, hiszen hazai szinten sztárjátékosok játszanak nálatok, de azért elgondolkodtató, hogy fiatal hazai (magyar) játékosok is képesek hozzátenni a focihoz, s ők még képesek csúszni-mászni is a sikerért! Láthattátok Tiszát, Müllert, Mátét, akik semmivel nem rosszabbak nagyobb nevű hasonló poszton játszó, magyar szinten sztárjátékosoktól! Bízom Kipuban és a csapatban, remélem kialakul valami, mert innen el lehet indulni, s erre lehet építeni!!! Kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is! Hajrá Diósgyőr!

    Gera inkább egyéni csillag volt, ha ez nem túlzás, cselek, parádés megmozdulások.
    Tőzsér meg bazi kemény szabadokat lő, lát a pályán, mozgatja a csapatot, és fizikailag már most sokkal erősebb Geránál. Talán most vele és Vágnerrel nem igazoltunk végre rosszul.
    Az mindenesetre eddig legalábbis tény: Vágner jelenleg jóval több gólt rúgott, mint az általam is idevárt Tóth Misi. Igaz, messze még a vége.

    Sasu megint "élt" a lehetőséggel. Én ezt fel nem foghatom. Megkapta a lehetőséget a Tirana ellen, nem élt vele. Kirakták a padra. Most csereként beállhatott, egy kalap sz@r megint. Ezzel az erővel Lippi öccse is beállhatott volna, legalább róla lepattognak a védők smiley))
    Komolyan, Sasuért ha valaki kínál 5 labdát, szerintem ne habozzunk.

    A csapatnak gratula a győzelemhez...bár kicsit simábbnak gondoltam,de lényeg a győzelem...na és Tőzsér...a tv-ben a lassításon alig lehetett látni a bombáját.Jól lő a srác,nagy igazolás volt már most. Nem tudom miért van ez,de LCS ragaszkodik Lippihez hátul..miért nem Botis?Lippi meg középpályán? összességében alakul a csapat szépen...

    A szombati eredmény nem tükrözte a mérkőzés valódi képét. Szinte a semmiből egyenlített a Diósgyőr B. /Ez volt a jegyen.... smiley/ Mindeneesetre van tanulsága a dolgoknak. A mérkőzést végig kell koncentrlni, nem szabad kiengedni a védelemben, mert egy pillanatnyi hibát már góllal büntetnek a mai fociban.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=508206&na_step=30&t=9018131&na_order=