magyarfutball.hu

MTK Hungária FC - Ferencvárosi TC 1 : 0 14:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 1 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.06, 17:10
    Néhány szurkolónak, valamint a higgadtnak tűnő Keller Józsefnek kellett lecsillapítania a Ferencváros csapatkapitányát.
    Lipcsei Péter nem tagadta le azt, ami történt: nem próbált kibúvót keresni, nem mentegette magát, őszinte nyilatkozatára még a mellette álló csapattársai is felkapták a fejüket: "Igen, leköptem Torghelle Sándort, mert egyszerűen nem tudtam elviselni, amit addig kaptam tőle. Hogy jön egy huszonkét éves fiatal ahhoz, hogy egy nála sokkalta idősebb, többszörös válogatott, a magyar futballban már többszörösen bizonyító labdarúgóval így beszéljen és így viselkedjen. »Lófejű, g..i« – mondogatta rendszeresen, vigyorogva vágta a képembe, hogy nekem az ügetőn a helyem, és végig szinte arra játszott, hogy megalázzon, fölhergeljen. Nem tűröm el sem tőle, sem mástól az ilyen viselkedést… Én huszonkét éves koromban tiszteltem az idősebb futballistákat, nem vettem volna a bátorságot az effajta gusztustalan viselkedéshez. Előbb bizonyítson, mutassa meg, hogy van valami köze a futballhoz, nem pedig csak »nagy arca« van, amellyel megutáltatja magát mindenkivel. De találkozunk mi még egymással!"
    Torghelle Sándor semmit sem bánt meg.
    Sőt, azt sajnálja, hogy ellökdösték Lipcsei Pétertől, amikor az arcon köpte.
    Nem fél senkitől, és nem esik hasra a Ferencváros csapatkapitánya előtt, mint ahogyan azt mintegy félórával a találkozó lefújása után mondta: "…jó, jó, lehet, hogy olyasmit mondtam, amit nem kellett volna, talán megsértettem vele Lipcseit, hogy azt állítottam: hármas befutó, de hát úgyis tudja mindenki, hogy őt fociberkekben ilyenekkel csúfolják… Ment a zrika, de nem hittem volna, hogy a dolgok idáig fajulnak. Lipcsei néhány centiről arcon köpött, és ha akkor nem fognak le, én nem is tudom, hogy mit csinálok vele. Káromkodtam, szidtam, és a bíró engem állított ki, nem pedig azt, aki futballistához méltatlanul köpött. Azt sem értem, honnan veszi a bátorságot Lipcsei Péter, hogy a meccs után bejöjjön az MTK öltözőjébe, és hangoskodjon. Még szép, hogy kitoltam onnan, mert neki ott semmi keresnivalója. Hallom, fenyegetőzik, de én nem félek senkitől…"


    Az MTK ellen jól kezdtünk, de azután érthetetlen módon visszaálltunk. Sajnos az elején nem rúgtunk gólt, és az MTK kezébe adtuk az irányítást. Több helyzetük volt 11 ember ellen is.
    A kiállításokról: az első kicsit szigorú volt, az inkább csak sárga lapos volt (szó nem volt gólhelyzetről), Vukmir ütését nem láttam, Botisé jogosnak tűnt. Az MTK-tól is nyugodtan kiszórhatott volna hármat: Torghelle (kb. a 15. percben), Jezdimirovics (én nem értem, hogyan játszhat végig akár egy meccset is, egy szabályos szerelése sincs), Füzi dr. (szintén szabályos labdaszerzés nélkül)
    Most fog kiderülni, hogy Pinyő milyen edző, kíváncsi vagyok milyen hátvédsort bír összerakni a Balaton ellen.


    A tegnapról: csapni való volt. Szó szerint.
    Mármint a bíró smiley
    Amúgy hála Istennek most nem érünk rá nyavalyogni, szerdán már jön a Balcsi. Botis valszeg csak egy meccset kap, nincs még priusza, de Boginak és főleg Dragannak sok néz ki. Főleg Sziebenéktől ugye.
    Ám: azért bármely csapat elfogadna egy Balog - Dragó - Kis Gy. védelmet, és még Gyepi is összekaphatja magát. Kapa is felépül valszeg. A Balaton ellen bazi nehéz lesz, de mit lehet tenni.
    HAJRÁ FRADI!


    Óriási feszültség van bennem még mindig a meccs miatt, tegnap direkt nem is néztem fel a netre, mert, ha akkor írtam volna valamit...
    Ha az első félidőben kihasználjuk, azt, hogy végig fölényben voltunk, akkor még a juhossal felálló ndk-t is legyőzhettük volna... dehát nincsen HA...
    Ami mégjobban bánt, hogy félek Vuki elég komoly eltiltást fog kapni visszaesőként, márpedig rá szükség van, és Botisra is, tetszik a játéka, remélem csak 1 meccset kap.
    Ezt a fasszopó torgelle meg remélem hamarosan megtanulja, hogy: Jobb félni, mint megijedni...


    A kiállítások közül Bognáré jogos lett volna, ha már előtte nem kellett volna Torghelle szabálytalanságát lefújni... Vukmiré abszolút jogos, Botis viszont egész meccsen az első szabálytalanságát követte el, ráadásul nem is volt az olyan súlyos. Talán egy sárga járt volna érte. Azt viszont nem tudom, hogy a Lajost arcon rúgó niggert miért nem állította ki azonnal Juhos...
    Azért tegyük hozzá azt is, hogy bár a csapat hajtott, küzdött, de ez a támadójáték még itthon is nagyon kevés, az ősszel pedig a nemzetközi kupákban röhejes lesz... OK, nem kapunk gólt, de nem is nagyon rúgunk.
    Pintérnek meg az ilyen helyzetekben, amikor a játékosok elveszítik a fejüket, higgadtnak kellene maradnia, úgy tudna segíteni a csapatnak. Ugyanezt mondom Petire is, totál megértem hogy nem bírta elviselni Torghelle aljasságát, de hát ő a legöregebb, legtapasztaltabb játékosunk, ő a kapitány, neki kellene példát mutatni, visszafogni a többieket a pályán. Aztán a meccs után rúgja fejbe ezt a faszt...
    Amúgy nevetséges hogy Torghelle lófejűzik... Nézett ez már tükörbe? Nem is hasonlít emberre!


    torgelléről még annyit, hogy az első félidőben még Somát lerúgta, a tetű juhos a későbbiekből kiindulva, akár ezért is kiállíthatta volna.
    Ahogy olvasom szerdán egyébként Soma sem játszhat.


    Valaki írta, hogy mi 3500-an voltunk, a mötökások meg 3000-en. Muhahahaha. Az MTK-tribünről néztem a meccset (mert csak oda engedtek be), és annak az oldalnak a nagy része Fradista volt. Fradi-mez itt, sál ott, helyenként egy-egy "Hajrá Fradi!". Ennyit a 3000 libásról smiley
    HAJRÁ FRADI!!!


    a doktorfüzi is másodszor játszotta el egy FTC-mtk meccsen a nagyhalált. kb 2 éve a Titit állították ki róla. Mást sem csinált mint hergelte a titit. az meg mivel már ésszel nem bírta elővette ez erőt és hátulról odabaszott neki egyet. De csak egyszer !!! kb ez lehetett most a Vukival is.
    Nem igaz, hogy ilyeneekre nem lehet felkészülni.


    Szégyen volt, amilyen gyengén játszottunk. Most leírom, hogy a szemét Kósa csapata lesz a bajnok, és megint csak a legjobb nem vidéki leszünk. Aki nem hiszi, azzal bármiben fogadok!
    A játéknál és szerencsénél (3 kapufa) nagyíobb égés, hogy Pinyő nem képezi ki őket mentálisan, és nem tudják a fiúk elviselni a vereséget. Most már megértem a Lotti Matyit, hogy csak akkor hívja a mi átlőhetetlen Lajosunkat a keretbe, ha már mindenki beteg, sérült formán és csapaton kívül van. Nem tenne jót neki, akivel a FIFA ranglistán topvább süllyedünk, hogy a Japánoktól egy ilyen góllal kapjunk ki.
    De azért fel a fejjel, én is tévedhetek, de most nem fogok.


    A Pinyő félidei megnyilvánulása után nem csodálkozom semmin. Ha az edző így elveszti a fejét, akkor mit várunk a játékosoktól!
    A juhos az egyik leggyengébb bíró, akit valaha láttam, az első félidőben ki kellett volna állítani a gyökér torghellét, és gond nélkül lemegy a meccs!
    Emberileg megértem a Petit, én pofán vágtam volna a spermát. Abban a pillanatban az volt a megoldás, nem látta senki, de felvállalta.
    Még a torghelle sem látta, mert a csula homályossá tette látását!smiley

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=511746&na_step=30&t=9018131&na_order=