magyarfutball.hu

Debreceni VSC-MegaForce - Ferencvárosi TC 5 : 0 16:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Debreceni VSC-MegaForce - Ferencvárosi TC 2003
  2. Debreceni VSC-MegaForce - Ferencvárosi TC 2003
  3. Debreceni VSC-MegaForce - Ferencvárosi TC 2003
  4. Debreceni VSC-MegaForce - Ferencvárosi TC 2003
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.02.15, 19:15
    Hajrá Loki - Drukkerkocsma:
    Gratulálok a Lokinak ! Nemes bosszút állt a csapat az Üllői úton történtekért. Szerintem Éger volt a legjobb, de mindenki remekül játszott.
    Szenzációs volt a csapatotok.
    Hajrá Vasas !


    1 2 3 4 5.5-0 hihetetlen a mezőny legjobbja Sándor volt,de nagyon jó volt Halmosi, ilyen jól még nem játszott, de nem is volt gyenge pont a csapatban.Az MTK ellen az 1. helyért játszhatunk két hét múlva, nem is gondoltam pár hete.HAJRÁ LOKI.


    Én nem találok szavakat!!! EZ FANTASZTIKUS VOLT!!! Öröm volt látni, hogy a CSAPAT játszott, nem pedig 11 játékos. Amit Tobe ma "művelt", az hátborzongató volt. Olyan labdákat adott, amiket csak egyféleképpen lehetett adni, és úgy is adta! Mindent elmond a LOKI-ról, hogy az 5gólt, 5 játékos szerezte. Azt sajnálom, hogy Bajzinak nem jött össze, megérdemelte volna...
    Le a kalapom a nyugati és a keleti oldal "felelgetőse" előtt!!! Alig hittem a fülemnek - nagyon jól szólt!
    Köszönöm a CSAPATNAK ezt a Vidám Vasárnapot!smiley))))


    Most volt a városi tévén a mérközés összefoglalója, valamint tudósítás a meccs előtti rendőri készültségről. Bemutatták, ahogy 40-50 rendőr várta a fradistákat a Nagy Állomáson. Most megpróbálok idézni:
    "Jól felkészült rendőri.... várták azt a néhány fradista drukkert....
    Kérem szépen 3 azaz három ződ jött a vonattal, ha ehhez hozzá vesszük azt 40-70 kocsival érkezőt, újfent megállapítható, hogy a szabolcsi ge*ik tévedtek el hozzánk ismét.
    Ja még valami, a feleségem is megnézte a gólokat, majd a harmadiknál, vagy negyediknél megkérdezte, hogy amikor a labda bemegy a hálóba mindig felugrálnak az embereksmiley))))
    Na jó csak vikkelt..


    ns irja: Ha már hiba: egy immár híres-hírhedt transzparens, az "Elég volt!” feliratú is előkerült a meccs kezdetekor, csakhogy a debreceni táborban kifeszítve. Hogy miként került oda, senki nem tudta; ami a lényeg, a Fradi-szurkolók tulajdonát képező drapéria némi dulakodás és néhány pofon árán visszakerült a vendégszektorba, és elfoglalta helyét a – ha jól olvastuk – "Józsika velünk” címet viselő mellett.
    Ebbol mi igaz es mi nem? smiley


    Nem tudom látta-e valaki a TV közvetítést, de Sumudica és Sándor nagyon csúnyán összeszólalkoztak Sum. egyik lövése után, ami Sándoron pattant meg, így nem lett gól. Ha jól olvastam Sum. szájáról, még "fasszopó"-zott is. Ez jellemző rá? Mert ha igen, nem csodálom, hogy Szentesnek nem a kedvence.
    UEFA-ban sok sikert.
    HAJRÁ SOPRON !!!


    Khm...Dani, ez nekem szól a pösti kollégák részéről?
    "--- Nem a rendezôk tehetnek róla, a helyzet hozta így, no meg a helyszűke, hogy a sajtópáholyba a szurkolók is bejuthattak. Akik aztán kellô vehemenciával biztatták kedvenceiket, nem törôdve azzal, hogy a riporterek munkáját esetleg zavarják. De amíg nem épül Debrecenben modern, minden igénynek megfelelô stadion, addig minden hazai mérkôzésen elôfordul, hogy drukkerek nem a számukra kijelölt helyrôl nézik végig a találkozót."
    Mert ugye én nem nagyon fogtam be a szám, az biztos...de nem akartam zavarni a jómunkásembereket, mea culpa, mea maxima culpa.


    A déli szektoréban, a kapu mögött, a hazai szurkolók között a kezdő sípszóig nem történt semmi, de utánna, néhány (kb. 50 fő) hirtelen felállt, a vendégszektor melletti részen és elővette az addig eldugott ződ sálakat, levették a kabátot, alatta a ződ mez, stb. Ekkor került elő az "Elég volt" drapi, melyet éppen kiraktak, amikor is eszméltek a lokisták és kezdődött volna a bunyó. Úgy láttam abból nem lett semmi, vagy csak egy-két kisebb pif-puf, mert a zsaruk hamar kapcsoltak és a bátor, hősies (kezdésig nem lehetett tudni, hogy kik ők, ugyanis ismétlem eldugtak minden ződ szint és ültek, mint szar a fűben)parasztokat kiverték, illetve átterelték a vendégszektorba.
    Mondom nagy hőstett volt!


    Akkor az igazság:
    "Most értünk fel. Gyönyörű volt. Szokásos dagonya, sár, lepukkant vendégszektor 1.200 Ft-ért...
    Sok paraszt mutogat kurva bátor... Eccer csak ismerős arcok tűntek fel a hazai szektorban, de nem csináltak semmit, valszeg nem engedték be őket szurkolói kártya nélkül, csendben leültek a Lokisták közé.
    Erre jön kb. 25-30 fradista, nem szóltak senkihez, nem bántottak senkit kirakták a LOKISTÁK között(!) az ELÉG VOLT drapit.
    A sok mutogatós, bátor debreceni disznópásztor köpni-nyelni nem tudott, a kb. 1000 vs 30 emberes felállásból egy embert tudtak kitermelni, aki megmozdult, az kapott is szépen, a többi fentről magyarázott,rendőr sehol...
    A legviccesebb egy nagypofájú piros Lonsdale-felsős pali volt, aki végig mutogatott, hogy így meg leszünk baszva meg úgy - nagyon erős volt
    smiley , erre amikor ott volt a lehetőség, elfordult, mint aki nem is oda tartozik. smiley))
    Aztán a rendőrök átterelték a fradistákat, több lépcsőben, mert kiderült, hogy nem 30 hanem 50 ember van ott. smiley)
    A csávó újra ugatott - amint kiment mindenki a szektorból - majd amikor 2 fradista lányt kísértek át, beszólt nekik, hogy meg lesztek baszva... smiley)
    Az átkísért fradisták ekkor vették észre, hogy ugat, átkiabáltak, hogy miért nem az előbb álltál fel, erre visszaszól a csávó, hogy miért nem ment hozzá oda senki...
    smiley)
    Debreceni csicskák. 15 emberünk ha átment volna bedöntötte volna az egész hátsó szekciót. Az ugatás viszont megy ezerrel. smiley)
    Lehet cáfolni.


    Remekül játszottunk. Kitünö volt ez az egycsatáros technika. Bajzát nem túl látványosan, de nagyon hasznosan játszott (méghogy 6-os???), két fradista is csak rá figyelt, a többiek meg hátulról és szélröl nyomultak. Sándornak nagyon bejött ez a szisztéma. Ilyen gyors játékkal és futómennyiséggel meg lehet nyerni a bajnokságot.


    Az illető, aki később a hangosbemondó fülkéből vezényelte a szurkolást, az első félidőben odajött a sajtópáholyba és közölte, hogy háromra mondjuk azt, hogy "Hajrá!". Erre szóltak a fővárosi újságírók, hogy ők dolgozni szeretnének.


    Sumi - Tobe témában:
    Én sajnos csak a második félidőt láttam...Szóval tegnap Sumit beállítása után nemsokkal odahívta Lázár a partvonalhoz és azt annyit mondott neki "-5 perced van". Hogy mire az nem derült ki. De Ezurán Sumi nagyon indulatosan játszott, minden megmozdulása (jó vagy rossz egyaránt) után iszonyú szúros szemmel kinézetta padra. A gólöröme ( pólólevétel, kiterítés a pad elé) sem volt véletlen. Nagyon akart mégegyet rúgni... nem sikerült. Szerintem is elfogadhatatlanul viselkedett. De engem inkább az érdekel mi van a háttérben? Mire volt 5 perce? Miért haragszik ennyire? Ja nézzétek meg a fotókat, mindenki boldok Sumi morcos. Lehet komolyan megfenyítette Lázár, és 3-0-nál bizonyítási lehetőséget adott neki? Sok kérdés van itt, az mindenesetre biztos, hogy most talán jobban játszott...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=159430&na_step=30&t=9018140&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.12, 19:05
    Szar "játékkal " kikaptunk, igénytelen banda. nincs veszve semmi, ez mindenhol előfordul - de ez a lélektelen, mocsok játék ez nem méltó a Klub nevéhez! Garami már szenilis, nem való ide - ezeket a " sztárokat" gatyába kell rázni, zsozsót megvonni stb... s, akkor minden rendben lesz.


    a Loki a fradi mumusa; uis a sokat futós, lendületes football a lusta FTC-s focisták ellenfele, egyszerűen nem bírnak vagy nem akarnak futni. Lipcsei is csak sétálgatott mikor a Loki ezerrel hozta föl a labdát. De talán a 2. gól előtti helyzet volt igazán tanulságos: Loki bedobás lesz, a debreceni azon nyomban begyújtja a szélen a rakétát, míg mellette a védő késve reagál és akkor is csak lassan indul meg mint akinek béklyó van a lábán.
    Futni kell, kellett volna, nincs mese.


    Mindamellett, hogy Debrecenben - főleg nekünk - nem szégyen kikapni, azért ilyen ülönbséggel sé lélektelenséggel játszani, már régen láttam futballistákat - mert a csapat szót nem lehet alkalmazni, ezekre a zsoldos kutyákra - még a hazai mezőnyben is!
    garamiyodának: remélem hazafelé megtámadjáka buszt és szívroham következtében meghal!
    Másképpen nálunk fog odarohadni a padhoz!
    Vegyük sorra:
    Lajos: öt gól, két három bravúr és más semmi, rajta nem múlt
    zováth: ma nagyon gyenge volt
    dragó: szintén, mintha ott sem lett volna :(( nagy csalódás
    kiss: nem FRADI szintű focista, rá kell jönnünk lassan, azt csináltak vele, amit akartak
    igor: detto kiss, mit csinált vajh' az első és a harmadik gólnál? Fél a labdától? Nagyon nagy csalódás a pali meccsek óta
    leo: "már pálcikásban is te voltál a legszarabb..." from Green Family no comment
    tippmix peti: most vajon miért nem mutogatott? momentuma nem volt és látszott rajta, ahogy az egész csapaton, hogy nagyon fél! Köszönjük ELÉG VOLT belőle
    kriston: mintha pályán se lett volna
    bognár: detto kriston, elemi technikai hibákkal megspékelve, el kell zavarni
    Rósa: akart, de egyedül kevés volt, egyébként semmi különleges a rengeteg hibán kívül, egy lesgól
    sasu: egyedüli csatárként nem sokat ért, bár legalább akart néha, de nem menti fel ez sem, mert nagyon gyenge
    balog: nagy nulla, rosszkor jött be, volt egy szép repülőrúgása, amit ha jobban helyez, talán lerúgott volna egy debreceni középpályást :(
    kapic: siralmas volt, "kanyarodott" from Green Family, nem fordult, körülményes és feltünően határozatlan volt, tényleg pénzért játszik a válogatottjukban? :(
    Huszti nem volt csere, Károlyival ellentétben.
    3-0-nál elemi dolog, hogy behozom Mareket, legalább megpróbálok támadni minden mindegy alapon :((
    De ez a vén geci, szenilis szarházi büdös féreg behoz két védőt...
    áááááááááááááááááááá
    Kíváncsi lennék az Öregre, most mit mond!?
    Hogy szuperált az újjáalakuló FRADI-tábora, akiktől egy HAJRÁ FRADIT nem lehetett hallani!
    Lehet, hogy nem volt lennt tőlük senki?
    Csak ELÉG VOLTosok voltak esetleg, meg a biztonságiak?
    NEm tudok mit írni, de talán jókor jött a pofon, és itt ha játszik Gera vagy az 55-ös akkor sincs semmi, mert akkor jó estben 5-2 vagy 5-3 a vége!
    Ne feledjük, hogy tavaly az utolsó meccsen a loki tartalék tartaléka játszott 0-0-t a már majdnem bajnok zsoldosainkkal...
    Ez azoknak szól, akik azzal jönnének, hogy tartalékosak voltunk!
    Kedves barátom meccs végi sms-ét idézve:
    "Jó kis meccs volt, szeretnék Koppenhágába menni. Szar geci zsoldosok!"
    Ebben minden benne van!
    Mostmár tudom miről szól az ULTRÁK FELHÍVÁSA és azt hiszem tudom hol a helyem!!!
    ELÉG VOLT!!!!
    De nagyon!


    Zováth a Vasasban egyszer játszott bal oldali védőt, akkor 4-1 arányban vereséget szenvedtünk otthon a Nagykanizsától.
    Vajon mit vártak tőle most?
    Penksa miért nem fért be ebbe a "remek" csapatba?
    Én ezt a kettőt kérdezném meg Garamitól
    Vagy bárkitől, aki tudja a választ


    Nehéz bármit is mondani.
    Kezdjük ezzel: Gratula a Debrecennek ehhez a győzelemhez. Ha valamit el akarnak érni, akkor nem csak ellenünk, hanem mindenki ellen ilyen elszántsággal kell játszaniuk. Anélkül, hogy fikáznám őket, azért valószínű, hogy nem sokszor fognak ők ilyen jól játszani...
    A játékosokról: Nem akarom a balhézókat védeni, de mostmár láthatja mindenki, mi kell ahhoz, hogy egy Fradistában elszakadjon a cérna... Mindent elárul, hogy helyzetünk sem volt.
    Régebben, ha hulladékok voltunk egy adott meccsen, akkor is egy szoros vereséget, netán egy x-et kiszenvedtünk. Ma már örülnünk kell, ha a Debrecen ellen 3 alatt megússzuk. Szégyen.


    Borzalmas volt végignézni ezt a meccset. Ennek ellenére azt mondom, nincs tragédia. Ki hitte volna a szezon előtt, hogy a kilencedik fordulóban kapunk ki először? Azok után, amilyen nyarat magunk mögött hagytunk, ez szerintem óriási eredmény.
    Ma értékelhetetlenül játszottunk, de ha csak minden kilencedik bajnokinkon szaladunk bele egy ilyen zakóba, akkor inkább ez, mint minden harmadik meccsen egy szoros, egygólos vereség.
    Ha kilenc fordulónként kapunk ki, akkor a végén három vereséggel zárjuk a bajnokságot, ami még akkor is első vagy második helyet jelent, ha érvényben marad az egyébként törvénytelen pontlevonás.
    Ha pedig visszakapjuk a hat pontot, akkor a végén meglesz az első hely. Ha most meglenne a hat pontunk, akkor egy pont hátránnyal állnánk a második helyen.


    Szurkolas nelkul olyanok lesztek mint az MTK, csak mas mezben jatszanak majd a kedvenceitek. Ha nektek ez kell ...
    Ertem en, ELEG VOLT , de a nem szurkolassal a csapatnak tesztek rosszat . mondjuk ez nem az en gondom .
    Nagyon bizom benne, hogy a fasz Gellei a csapat kornyekere sem engedi Lipcseieket, mert az o hozzaallasuk nem valo a valogatottba . Sokan fikaztak a topicban Kovacs Zolit . LEhet, hogy nem lesz belole Ronaldo , de o minden meccsen hajt, az UJPESTERT hajt ,es ez nagyon nem mindegy . Nezzetek meg Kovacs Zoli hozzaallasat,e s mondjuk Sasuet, vagy leomajomet ...


    Most értünk fel. Gyönyörű volt. Szokásos dagonya, sár, lepukkant vendégszektor 1.200 Ft-ért...
    Sok paraszt mutogat kurva bátor... Eccer csak ismerős arcok tűntek fel a hazai szektorban, de nem csináltak semmit, valszeg nem engedték be őket szurkolói kártya nélkül, csendben leültek a Lokisták közé.
    Erre jön kb. 25-30 fradista, nem szóltak senkihez, nem bántottak senkit kirakták a LOKISTÁK között(!) az ELÉG VOLT drapit.
    A sok mutogatós, bátor debreceni disznópásztor köpni-nyelni nem tudott, a kb. 1000 vs 30 emberes felállásból egy embert tudtak kitermelni, aki megmozdult, az kapott is szépen, a többi fentről magyarázott,rendőr sehol...
    A legviccesebb egy nagypofájú piros Lonsdale-felsős pali volt, aki végig mutogatott, hogy így meg leszünk baszva meg úgy - nagyon erős volt
    smiley , erre amikor ott volt a lehetőség, elfordult, mint aki nem is oda tartozik. smiley))
    Aztán a rendőrök átterelték a fradistákat, több lépcsőben, mert kiderült, hogy nem 30 hanem 50 ember van ott. smiley)
    A csávó újra ugatott - amint kiment mindenki a szektorból - majd amikor 2 fradista lányt kísértek át, beszólt nekik, hogy meg lesztek baszva... smiley)
    Az átkísért fradisták ekkor vették észre, hogy ugat, átkiabáltak, hogy miért nem az előbb álltál fel, erre visszaszól a csávó, hogy miért nem ment hozzá oda senki...
    smiley)
    Debreceni csicskák. 15 emberünk ha átment volna bedöntötte volna az egész hátsó szekciót. Az ugatás viszont megy ezerrel. smiley)


    Az a tény önmagában még nem baj (annyira...) hogy kikaptunk Lokiországban.
    Ott senki sem mehet biztosra, ez o.k.
    Azzal sincs különösebb bajom hogy a 9.meccsen kikaptunk (most jöhet egy újabb nyolcas veretlen széria)
    Ami zavar: egy elképzelés és akarat nélküli csorda futkározik összevissza Fradi-mezben.
    A csapat fele - élükön Lipcseivel - tökéletes közönnyel vette tudomásul a vereséget.
    Tudták előre??? (vagy csak én vagyok aljas, hogy ilyeneket kérdezek?)
    Meg lehet nézni Petike fejét (persze más játékosét is) a harmadik gól után.
    Semmi reakció.
    Mintha egy dögunalmas filmet nézne éppen.
    Nem voltak ők "beszarva". Mitől letttek volna???
    Egyszerűen NEM ÉRDEKELTE őket ez a meccs!
    Egyébként ha Kukás Lajos nincs, egy szolid nyolcast rúgnak nekünk.
    Vagy neki nem szóltak hogy nem kell erőlködni, kikapni jöttünk???


    Azt mondanám, hogy a tegnapi meccs volt a jogos büntetése május 30.- nak.
    Erre készültek a parasztok és jöttek is, mint az oroszok.
    Egy rendkívül ellenséges, gyűlölködős környezetben látható volt a csapaton, hogy borzasztóan utálják az egészet és ők vannak odadobva május 30 és a kupadöntő miatt.
    És az a temérdek paraszt a lelátón....de jó, hogy nem köztük élek.
    De ez a hazai pálya, bár egyszer a híres-neves FTC közönség hozna ilyen hangulatot.
    A csapatról:
    kár ezeket szídni, hajtottak tegnap is, csak ennyit tudnak.
    Szembe kell nézni vele, hogy a középpályán kifejezetten béna játékosok játszanak ( Kriston, Kapic, Szkukalek ) akik az életükben nem fognak egy támadást felépíteni.
    Előre rúgdossák a csatárok felé a labdát, kínlódjon vele ő.
    Az ellenfél akcióit meg vagy megszűrik vagy nem.
    Tegnap pont nem.
    Ha visszanézitek a gólokat látható, hogy mindegyik valami elképesztő egyéni hiba után esett. ( Kriston, Bodnár, a harmadiknál egyedül fejelt a paraszt, és a negyediknél egy kurva nagy helyezkedési hiba.
    Tehát: egy rendkívül ellenséges környezetben, felajzott parasztokkal szemben,tartalékosan és a szurkolóink által magárahagyatottan.
    Nem is lehetett más az eredmény.
    De én úgy látom, hogy tegnap kielégült az egész FTC ellenes futballtársadalom és végül is a 9 meccs alapján nem jöttünk ki túl rosszul az egészből.
    Össze kell állni.


    A déli szektoréban, a kapu mögött, a hazai szurkolók között a kezdő sípszóig nem történt semmi, de utánna, néhány (kb. 50 fő) hirtelen felállt, a vendégszektor melletti részen és elővette az addig eldugott ződ sálakat, levették a kabátot, alatta a ződ mez, stb. Ekkor került elő az "Elég volt" drapi, melyet éppen kiraktak, amikor is eszméltek a lokisták és kezdődött volna a bunyó. Úgy láttam abból nem lett semmi, vagy csak egy-két kisebb pif-puf, mert a zsaruk hamar kapcsoltak és a bátor, hősies (kezdésig nem lehetett tudni, hogy kik ők, ugyanis ismétlem eldugtak minden ződ szint és ültek, mint szar a fűben)parasztokat kiverték, illetve átterelték a vendégszektorba.
    Mondom nagy hőstett volt!

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=529010&na_step=30&t=9018131&na_order=