magyarfutball.hu

Debreceni VSC-MegaForce - Ferencvárosi TC 1 : 1 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.12, 20:43
    Tényleg szarok voltunk, de háromszor ilyen gyengén nem tudunk majd játszani, kedd a mienk lesz. Zoli fáradt, Jovics cseréjét én sem értem. Zováth hajtott, de Kapic lényegesen jobb azon a ponton, Vukmir is bizonytalan volt most. Peti, Leo, Szkukalek értékelhetetlen. Égert szerintem ki kellett volna állítani, mikor elkezdett kakaskodni Sanyival. Egyébként a Debrecen is nagyon gyenge volt, de ők motiváltan gyengék, mi pedig még azok sem igazán. Lajos hozta magát, a gólról természetesen nem tehetett.
    Ami elgondolkodtató az Garami nyilatkozata a ftc.hu-n, aki elégedett volt az egy ponttal, ami csak akkor érthető, ha keddre tartalékoltunk.
    Hajrá Fradi!


    Hát ezen is túlestünk.
    Röviden: marha sz..rok voltunk.
    Lajosnak - szokás szerint - volt 1-2 szép védése, a többiekről inkább egy szót se.
    Egyrészt nem érdemlik meg, másrészt nincs kedvem szép sorban leb..szni mindenkit.
    A Loki sokkal többet birtokolta a labdát, támadtak is rendületlenül, de a 16-os környékén elfogyott a tudomány.
    Néha hosszú percekig csak nyomoztunk a labda után. Ez egy bajnokjelölttől kicsit kínos.
    Figyelembe véve hogy ez egy tartalékos Debrecen volt, elég nagy égés amit ma produkáltunk.
    Persze figyelembe véve az elmúlt években játszott debreceni meccseinket, nem is olyan rossz dolog a döntetlen...
    smiley)


    Sokkal többet szidtátok a Lokistákat, mint mi titeket, eltekintve egy Sz.r Ferencvárostól egyáltalán nem volt provokáció a B-közép részéről, nálatok volt minden, cigányozás, tiszta Bukarest, megvásárolt bentmaradás stb..
    Az utóbbiről annyit, hogy ezt a ti bajnoki cimetekért kaptuk cserébe.
    Tegnapig 4000-jegy kelt el nálunk a kupadöntőre.


    Csak Yoda nem meri lehozni Petit. Pedig ráférne egy kis pihenő. Eddig sem futotta magát halálra, de legalább hajszálpontos zsugákat nyomott. Szombaton meg borzasztó passzokat adott.
    Gondolom ebben benne van, hogy szerdán ő végigjátszotta a válogatott meccset. Fogalmam sincs, hogy miért. Most jön egy kedd-péntek-szerda-szombat sorozat. Ezt ő biztos nem fogja bírni, de gyanítom, hogy a többség sem.
    Most szombaton Lajos, Gerzson és Bognár nyújtott elfogadhatót. Jovics teljesen súlytalan volt, a védelmünk a beadásoknál csak lesett, a középpályán átjáróház.
    Kedden sokkal több kell!!!


    A Loki-tábor hozzáállása korrekt volt.
    De az a pár bunkó minek megy 20 méterre a Fradi-szektor közelébe 90 percig provokálni? Persze, hogy velük foglalkoztak. Nem örültem neki, mert amikor tényleg szurkoltunk akkor nagyon jól szólt.
    -Dino-
    ui: A gyásszünetről így ír a honlap:
    "A találkozó egyperces gyászszünettel indult. A Debreceni Dózsa kézilabdacsapatának egykori kapusára, Szabó Istvánra emlékeztek. Az emlékezést megdöbbentő incidens zavarta meg. A ferencvárosi szurkolók csendben álltak, néhány hazai drukker megpróbálta provokálni őket, de erre sem reagáltak. A gyászszünet végén táborunkból egy "Hajrá Fradi!" kiáltás hangzott el, amire "Anyád!" volt a debreceni válasz. Ezután a műsorközlő is bekapcsolódott a szópárbajba, aki ezt mondta a mikrofonba: "Látszik, hogy te is fradista vagy. Bunkó vagy komám!" "


    Vitray tegnap a gólösszefoglalóban hiába tartotta a kezében a Sportot,- mert csodák csodájára még az is megírta - "elfelejtették" bejátszani azt a jelenetet, amikor egy beadás után ketten is kezeztek a debreceniek közül. Vagy azt, amikor Sándor Tamás hátúlról felnyomta Gerzsont. Bognárt ezért elmeszelték, itt meg meg sem említik sehol. Amiről nem beszélünk, az meg sem történt. Régi bevál gyakorlat ez. Sajnos régen rossz nekünk a Magyar Televízióban: Vitray, Komlósi. Egyik jobban utál minket mint a másik.


    Westel etikai kódexben benne van: hogy se a 16-os se a kettes szektorral jó kapcsolatot fenn tartani nem lehet, ezért se jönnek oda a játékosok köszönni, csak Lipcsei meg a Dragó, esetleg Jovics a gólja után(speciel én mondtam neki, hogy menjen oda)
    az ilyen Hitgyülis kis hülyerek meg a többi beszari fosnak megszegni egy ilyen köcsög kódexet

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=543330&na_step=30&t=9018131&na_order=