magyarfutball.hu

Kocaelispor Kulübü - Ferencvárosi TC 0 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
UEFA Kupa, 1. forduló
ground : İzmit, İzmit İsmetpaşa Stadyumu
referee : Almeida Costa Antonio Manuel (Portugália)
attendance:
  1. ftc.hu: 4.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: ingersheim
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2010.12.16, 20:11
    Nyertünk idegenben 1-0-ra, többet nem érdemes a meccsről megemlíteni.
    Csak azt nem értem, hogy Leo miért szedett össze megint egy teljesen felesleges sárgát. Biztos már a 3. fordulóra készül...


    Bakker, egy gól volt a meccsen, azt sem láthattuk az idióta törökök miatt. Nem baj, a lényrg a kettős győzelem és a továbbjutás. Csak így tovább!

    Hajrá Fradi!


    HAJRÁ FRADI!

    Szép volt fiúk!

    Külön öröm, hogy a ciprusi bohóckodásból alig láttunk valamit és győzelmünkkel 3 pontot is hoztunk a magyar foci konyhájára.
    Sajnos a Zete és a lilák még pontot se szereztek:(. Ez nem baszogatás akart lenni, de azért 3 pontot ketten hozhattak volna.

    Egyébként nagyon örülnék egy angol csapatnak a következő körben (pl.: Fulham), mert szeretnék kimenni a ködös Albionba újra, s talán egy Fulham ellen lenne is esélyünk. Jó lenne idegenben kezdeni, mert csütörtök lesz az odavágó és a következő nap munkaszünet lesz (nov 1), tehát ez még a melóból nehezen elszakadóknak is jó lehet.


    Azért az büszkeséggel tölthet el bennünket, hogy az eddig általunk kivert csapatok hazájában az összes többi UEFAinduló versenyben van még.. Kár, hogy mind a 4 meccsünket megnéztem és így kicsit reálisabban látom a dolgot..smiley

    De a lényeg, hogy a 2. körben vagyunk!


    A találkozó után mindenki érthetően örült a győzelemnek és a biztos továbbjutásnak. A játékosok külön kiemelték, hogy az Üllői úti találkozóhoz hasonlóan az idegenbeli meccsen sem kapott gólt csapatunk.
    Garami József, a Ferencváros szakmai igazgatója:
    - Nehéz mérkőzés volt, örülök, hogy kettős győzelemmel, kapott gól nélkül jutottunk tovább. A mai futballban óriási értéke van egy ilyen sikernek. Egy csapat életében fontos fejlődési fok, hogy megtanuljon idegenben győzni, a játékosok közelről tapasztalhatták, milyen hozzáállás szükséges egy ilyen eredmény eléréséhez, sokat tanultak az AEL Limassol elleni idegenbeli visszavágóból. A Kocaelispor több helyzetet dolgozott ki, de a védelmünk jól helytállt, taktikánkat meghatározta a budapesti mérkőzés eredménye. Várjuk a következő ellenfelet, olyan csapatnak örülnénk, amelyik ellen reális esélyünk lesz a továbbjutás kiharcolására.

    Hikmet Karaman, a Kocaelispor vezetőedzője:
    - Nagyon elkeseredett vagyok, rengeteg helyzetet hagytunk ki. Sajnos a bajnokságban is ez a legnagyobb problémánk, hogy képtelenek vagyunk gólt lőni. Gratulálok a Ferencvárosnak és további sok sikert kívánok a magyar csapatnak az UEFA Kupában!

    Dragóner Attila:
    - Nehéz meccs volt, az eredménnyel elégedett vagyok és azzal is, hogy kapott gól nélkül jutottunk tovább. Majd meg kell nézni a párharcok végeredményeit, hogy hány csapat jut majd tovább ugyanígy. De a következő körben még jobban kell játszanunk, ha tovább akarunk jutni, márpedig mi szeretnénk. Legszívesebben a Sturm Graznak örülnék, hiszen a sógorokhoz legalább 3-4 ezer szurkolónk velünk tarthatna.

    Szűcs Lajos:
    - Nem volt könnyű párharc, de messze nem éreztem azt, amit a török edző beígért: azaz, hogy pokol lesz az életünk Izmitben. Szervezetten védekeztünk, ennek ellenére akadtak helyzetei a Kocaelinek, de szerencsére sikerült megőriznem a kaput a góltól. Boldog vagyok, mert a kettős győzelem sokat jelent a Ferencvárosnak és a magyar labdarúgásnak egyaránt.

    Gyepes Gábor:
    - Elég sok dolgunk volt hátul, de rengeteget futottunk, sok párharcot megnyertünk, így megfogtuk a török támadókat. Bebizonyítottuk, hogy idegenben is tudunk kupameccset nyerni, ez pedig nagyon nagy dolog.

    Adem Kapic:
    - Az első félidő könnyebb volt, mint a második, de úgy érzem, hogy végig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést. A legfontosabb az, hogy mindenki nagyon fegyelmezetten játszott. Gondolom - ahogy mi is - Magyarországon is mindenki örül annak, hogy kapott gól nélkül jutottunk tovább.

    Lipcsei Péter:
    - A gólom előtt összenéztünk Szili Attilával, és mikor beindultam, már éreztem, hogy megkapom majd a labdát. Az az igazság, hogy a kapus picit rosszul jött ki, így valamivel könnyebb dolgom volt. Azt hiszem, kétség nem férhet hozzá, hogy megérdemelten jutottunk tovább. Kíváncsiak vagyunk, vajon milyen ellenfél jut majd nekünk?!

    Szili Attila:
    - A második félidő nagyon nehéz lehetett a srácoknak, én a végén már csak a pálya mellől tudtam értük szorítani. De hála Istennek sikerült. Azt hiszem, joggal örülhetünk egy kicsit, hiszen kapott gól nélkül léptünk tovább. Ami a jövőt illeti, egyelőre jobban örülnék, ha elkerülnénk a sztárcsapatokat, hanem mennénk még csendben egy fordulót.

    Gera Zoltán:
    - Mindenképpen győzni szerettünk volna, nem azért utaztunk Törökországba, hogy kibekkeljük a továbbjutást, így elégedettek lehetünk a végeredménnyel. Jó lenne egy nagycsapat ellen is bebizonyítani, hogy nem véletlen az, hogy ismét nagyobb arányú gólkülönbséggel jutottunk tovább. (


    Tegnap csak annyit adtunk ki magunkból, amennyit kellett. Én nem álltam volna vissza Garami mester helyében ennyire, bár szegények várták a török rohamokat. Lipcsei, Kapic sokszor úgy vitte ki a labdát, ahogy akarta, csak nem volt megjátszható társ, mert mindenki védekezett. Sajna ez rányomta a bélyegét a játékra. Itt is nyerhettünk volna simán 4-el, ha a mester a félidő után azt mondja, adjuk fel a sündisznóállásunk és roham. De valszeg óvni akarta a játékosokat a sérülésektől és már pihentetett a ZTE ellen. Amit tegnapi hozzászólásomban említettem be is jött. Viszont a hátvédsorunk elég bizonytalan és kapkodó volt. Dragón nagyon meglátszik a két kihagyott meccs. Azért ennyire nem szabadna visszaesnie. Ja és érthetetlenül pontatlanok voltunk. Lehet, hogy a mester kiadta nekik a sérülések elkerülését és amikor janicsárt láttak közeledni már nyomták is el a zsugát.

    hajrá FRADI!!!!

    forrás:
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=367221&na_step=30&t=9018131&na_order=
     
  3. avatar: fgymat
    2009.09.26, 21:28
    Továbbjutott a Ferencváros, 5-0-ás összesítéssel.
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2009.02.12, 19:54
    Garami József: Nehéz mérkőzés volt, örülök, hogy kettős győzelemmel, kapott gól nélkül jutottunk tovább. A mai futballban óriási értéke van egy ilyen sikernek. Egy csapat életében fontos fejlődési fok, hogy megtanuljon idegenben győzni, a játékosok közelről tapasztalhatták, milyen hozzáállás szükséges egy ilyen eredmény eléréséhez, sokat tanultak az AEL Limassol elleni idegenbeli visszavágóból. A Kocaelispor több helyzetet dolgozott ki, de a védelmünk jól helytállt, taktikánkat meghatározta a budapesti mérkőzés eredménye. Várjuk a következő ellenfelet, olyan csapatnak örülnénk, amelyik ellen reális esélyünk lesz a továbbjutás kiharcolására.

    Hikmet Karaman: Nagyon elkeseredett vagyok, rengeteg helyzetet hagytunk ki. Sajnos a bajnokságban is ez a legnagyobb problémánk, hogy képtelenek vagyunk gólt lőni. Gratulálok a Ferencvárosnak és további sok sikert kívánok a magyar csapatnak az UEFA Kupában!


    forrás:
    http://www.ftc.hu/index.php?action=results&match_id=238