magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - AEL Limassol 4 : 0 20:15

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2010.12.16, 18:10
    Ez alázás volt, gratulálok, szvsz a továbbjutás már megvan és nem is biztos, hogy annyira gyenge ellenféllel szemben.

    Ezek szerint a Kispest egy szinten van a Limaszollal.smiley)


    gratula

    továbbjutás zsebben, gyorsan , ahogy kell, elintéztük őket. Esélyük nem volt.

    Gera-Leadro páros ma a futballművészet professzori tudományát mutatták meg. Aláztak rendesen. Gerappa három sárgát küldöt négy felé kétszer is, amikor a háta mögé húzott labdákkal megindult.

    Szkuki a gólzsáksmiley)) Beindult a srác a 6-os vágányonsmiley

    Töki meg elképesztő! Nem csinál semmit a pályán, de a góljait mindig hozza. Sérülésből fölépülve ráállt a 2-es termelési fokozatrasmiley

    Ciprusiak ügyesek voltak, de mi sokkal jobbak, dinamikusak, agresszívebbek, motiváltabbak voltunk.
    Sebők is művész volt, igaz szinészkedésben tűnt ki.

    A ciprióta szurkolók nagyon fair-ek voltak, még magyar zászlót is lengettek! A legnagyobb az uvézöld, térdigérő pulcsiban ugráló remetefejű makimajom voltsmiley))


    Fantasztikus este volt!
    Nagyon jól játszott a csapat, bár nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, mert ez a Limasszol iszonyatosan gyenge volt! smiley))
    Azért csak-csak továbbjutunk!
    Siófok 2-0 második félidő, Kispest 4-0, 2-2-es felosztásban, Bcsaba 2-0 második félidő, Limasszol 4-0, detto kicsipest, akkor most 2-0 jön vasárnap, majd a második félidőre kimegyek smiley)
    Tököli végre vérbeli csatár, ha helyzetbe kerül berúgja!
    Leandro, Gera és Szkukalek is elkapta a fonalat, bár Gerzson még néha kicsit önállóskodik! A meccs végén ott álltam anyukája mellett (szerintem ő lehetett) és mutogatta neki a pulóverén lévő FRADI CÍMERT és csókolgatta vidáman!!!! "...EZT A GYÖNYÖRŰ ÉRZÉST!..."
    Lajosnak egy védeni valója volt, azt fogta is, Peti csodálatosan adogatta a labdákat és DRAGÓÉK is átjátszhatatlanok voltak!
    Ami még nagyon tetszett, az a 16-os és a ciprusiak sál, póló és sapka cseréje! A végén fennt álltak a ciprusiak, lennt mi, ők dobálták le a Limasszol relikviákat, mi pedig fel a FRADI-sálakat, és sapekokat!
    Nesze neked botrány! Most miről fognak írni a szennylapok, és mivel jönnek majd az "azért nem járok meccsre, mert ott sok a hooligan, meg mindig verik egymást a népek" szurkolók? smiley))

    HAJRÁ FRADI!!!!

    Jöhet az ausztria wien!!!! smiley)))


    Szerintem nem volt rossz a Fradi TV-s közvetítés, kicsit kezdetleges, de majd belejönnek.
    Jó úgy nézni a meccset, hogy Fradista szemszögből közvetítiksmiley És a körítés sem volt rossz.


    Hi!

    Én rendkívül jól éreztem magam, hogy a ciprióták ennyire jófejek voltak. Átvették a hullámzást is szünetben, megtapsolták a játékosainkat. Utána meg olyan hangulat volt, mint egy Fradi kézilabda BL-meccsen. Barátkozás a legyőzöttekkel. Így kéne ennek történnie és akkor még több ember jönne ki a meccsekre!

    -Dino-

    forrás:
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=370131&na_step=30&t=9018131&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2010.12.16, 17:39 (szerk.: 2018.02.03, 06:50)
    kép
    forrás:
    ftc.hu
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2009.02.12, 16:39
    Az UEFA elküldte értékelését csapatunk augusztus 15-i, AEL Limassol elleni nemzetközi kupamérkőzéséről.
    Az európai szövetség illetékesei levélben jelezték, hogy elégedettek voltak a szervezéssel, a biztonsági intézkedésekkel és a média kiszolgálásával. Az UEFA dicsérte a stadionban lévő hangulatot is, de klubunkra 5000 svájci frankos (kb. 825 ezer forint) bírságot is kirótt a nézőtéren történtek miatt - köszönhetően a nemzetközi kupameccsekre vonatkozó, rendkívül szigorú előírásoknak.
    A szövetség a kezdés előtt és az első gól után fellőtt rakéták és petárdák miatt büntette meg klubunkat. Az UEFA azt is kifogásolta, hogy a mérkőzés után az egyik rádióriporter a játéktéren készített interjút.


    forrás:
    http://www.ftc.hu/index.php?action=main&nid=1694&sact=news
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2009.02.12, 15:58
    Garami József: Remekül kezdtük, hiszen az első negyed óra végén már két góllal vezettünk és ez természetesen megnyugtatta a fiúkat. A ciprusiak csapatát képzett, jó játékosok alkotják, nem volt ez olyan sima mérkőzés. Szerencsére a második félidőt is jól kezdtük és újabb két góllal megnyugtató előnyt szereztünk. A hajrában a vendégek előtt is adódtak lehetőségek, de úgy érzem, jó teljesítménnyel, megérdemelten nyertünk.

    Andreas Michaelides: Az elején kapott két gól megzavarta a játékosaimat. A félidő végére nagy nehezen rendeztük a sorokat, de a második 45 perc elején egy rövidzárlatot megint két góllal használt ki a Ferencváros. A négy gól óriási különbség, természetesen nem adjuk fel, de tisztában vagyunk vele, hogy minimális esélyünk maradt csak a továbbjutás kiharcolására. További sok sikert kívánok a Fradinak!