magyarfutball.hu

Dunaferr SE - Debreceni VSC 3 : 2 14:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.22, 16:41
    Dunaújváros, 2000. február 26., szombat (tud) - Labdarúgó PNB, 18. forduló:

    Dunaferr SE-Debreceni VSC 3-2 (3-0)

    Dunaújváros, 5000 néző, V: Kiss B.
    gólszerzők: Tököli (2., 28.), Salamon (45.), illetve Vadicska (66.), Siklósi (70.)
    sárga lap: Kóczián (60.), illetve Böőr (14.), Bernáth (44.)

    Dunaferr:
    Rabóczki - Molnár Z., Salamon, Éger, Kóczián - Zavadszky, Ja:kl, Lengyel, Rósa H. (Nagy T., 59.) - Orosz (Nikolov, 81.), Tököli

    Debrecen:
    Fekete - Bodnár, Zahorecz, Szatmári - Bagoly, Bernáth, Siklósi, Vadicska, Böőr - Sabo (Kerekes, 57.), Ulveczki

    2. perc: Orosz húzott el a bal oldalon, pontosan adott középre, az érkező Tököli ballal egyből 16 m-ről a kapu jobb oldalába vágta a labdát (1-0).
    28. perc: Orosz a vendégek 16-osának jobb oldalán szerzett labdát Zahorecztől, majd Tököli elé kotorta, aki egyet tolt rajta, majd 12 m-ről a vetődő Fekete alatt a jobb alsó sarokba lőtt (2-0).
    37. perc: Középen Orosz kapta a labdát, aki egyből a bal oldalon érkező Rósa elé játszott, a dunaújvárosi középpályás ballal a kapufák találkozását találta el.
    43. perc: Bagoly szlalomozott át az egész dunaújvárosi védelmen, már Rabóczki mellett is elhúzta a labdát, az üres kapu felé gurított, ám Éger estében kivágta azt.
    45. perc: Molnár jobb oldalról ívelt középre szabadrúgást, az érkező Salamon 11 m-ről csúsztatott a jobb alsó sarokba (3-0).
    66. perc: Vadicska 20 m-es lövése megpattant Molnáron, és a bal felső sarokba hullott a kissé kint álló Rabóczki felett (3-1).
    70. perc: Kerekes játszotta át a jobboldali dunaújvárosi védelmet, éles szögből lőtt, a kipattanó labdát az érkező Siklósi 8 m-ről az üres kapuba gurította (3-2).

    Az első félidőben a dunaújvárosiak két csatáruk nagyszerű összjátéka révén gyakorlatilag eldöntötték a mérkőzést, majd Salamon találata után a hazai szurkolók is biztos Dunaferr-győzelmet könyveltek el. A lelkes Debrecen vert helyzetben sem adta fel, s a második játékrészben nyílttá tette a találkozót.

    MTI