magyarfutball.hu

Újpest FC - Ferencvárosi TC 2 : 2 19:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.08.20, 16:07
  Budapest, 1999. október 25. hétfő (MTI) - A labdarúgó PNB 10. fordulójában:

  Újpest FC-Ferencvárosi TC 2-2 (0-2)

  Megyeri út, 6000 néző, V: Bede
  gólszerzők: Terjék (70.), Tóth N. (82.), illetve Horváth P. (37., 44.)
  sárga lap: Terjék (72.), illetve Füzi (61.)
  csere: Lőw helyett Terjék (59.), Kopunovics helyett Csordás (69.), illetve Szűcs M. helyett Jagodics (a szünetben), Kovács Béla helyett Bócz (75.), Tóth M. helyett Kulcsár (88.)

  ÚTE:
  Bíró - Babos Á., Szlezák, Tamási, Kiskapusi - Pető (Csillag, 42.), Zimmermann, Tóth N., Lőw - Kopunovics, Kovács Z.

  FTC:
  Szűcs L. - Szűcs M., Lakos, Mátyus - Kriston, Bárányos, Kovács B., Füzi Á., Nagy - Tóth M., Horváth

  4. perc: Kopunovics adott balról középre, Mátyus megelőzte Kovács Zoltánt, de könnyelműen Lőwhöz passzolt, akinek lövését Szűcs L. bravúrral hárította.
  24. perc: Tóth N. keverte meg a Ferencváros védelmét, Kopunovics elé tálalt, aki egyből középre sarkalt, Lakos az utolsó pillanatban felszabadított az ötösön érkező Kovács Z. elől.
  30. perc: Füzi egy ügyes csel után indította Kovácsot, akinek 20 m-es lövését védte biztosan Bíró.
  37. perc: Tóth M. ívelt balról középre, Tamási mellel haza akarta adni a labdát, de Horváth megelőzve Bíró kapust a jobb sarokba gurított (0-1).
  44. perc: Tóth M. ezúttal a jobb oldalról ívelt középre, Horváth pedig 8 m-ről a tehetetlen Bíró mellett a bal felső sarokba lőtt (0-2).

  A két szurkolótábor 40 percen át csupán hangpárbajt vívott a lelátón, de a Ferencváros vezető gólját követően a nézőtéren is elszabadultak az indulatok.

  Egy maroknyi újpesti csoport Páncsics Miklóst, a Ferencváros menedzser-igazgatóját észrevéve berontott a díszpáholyba, menekülésre késztetve a zöld-fehérek vezetőjét. A rendőrök késve érkeztek és majdnem összecsaptak a rendbontókkal. Percekbe telt, míg az indulatokat megfékezték, és a szurkolókat kiszorították a díszpáholyból.

  A második félidő késve kezdődött, mert a nézőtérről bedobált petárdák és füstbombák miatt a pályát vastag füstfelhő borította.

  50. perc: Kopunovics ugrott ki a középcsatár helyén, de kivárt, így odalett a helyzet.
  59. perc: Tóth N. indította a jobb oldalon Kopunovicsot, a szerb légiós középre ívelését Kovács Z. 8 m-ről csúsztatta a kapu mellé.
  63. perc: Füzi átadásával Tóth M. lépett ki a védők közül, már az ötösön járt, amikor saját lábában elesett.
  70. perc: Az előre törő Szlezák adott be a balszélről, s a csereként beállt Terjék az ötösről Szűcs L. lába mellett a jobb sarokba perdített (1-2).
  78. perc: Bárányos a 16-os jobboldali sarkáról váratlanul kapura lőtt, Bíró bravúrral mentett szögletre.
  82. perc: Kovács Balázs ugratta ki Terjéket, aki egy elegáns csellel becsapta védőjét, középre gurított, Kovács Z. még elvétette az átadást, de érkezett Tóth N., aki a bal felső sarokba emelt (2-2).

  A Ferencváros már biztos győztesnek látszott, amikor az Újpest egy jó cserét követően, leginkább a fiatal Terjéknek köszönhetően egyenlített és rászolgált a döntetlenre.

  Tizenkét főt garázdaság miatt előállítottak a IV. kerületi rendőrkapitányságon, miután az Újpest és a Ferencváros szurkolói a pályához közel eső Rózsa utcában - még a találkozó előtt - összeverekedtek.

  Dézsi Mihály, a BRFK szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta: a mérkőzés közben és után rendkívüli esemény 21.40 óráig nem történt.