magyarfutball.hu

Szeged LC - MTK Hungária 1 : 2 19:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.09.02, 17:24
    Szeged, 1999. szeptember 25., szombat (tud.) - A labdarúgó PNB 7. fordulójában:

    Szeged LC-MTK Hungária FC 1-2 (1-1)

    Szeged, 10 000 néző, V: Hanyecz
    gólszerzők: Mikler (27.), illetve Illés (36.), Preisinger (82.)
    sárga lap: Major (62.), Udvari (69.), illetve Erős (12.), Szamosi (91.)
    cserék: Mikler helyett Udvari (65.), illetve Erős helyett Fehér (a szünetben), Kovács helyett Preisinger (75.)

    Szeged:
    Markovics - Popovics, Urbán, Palágyi, Mikler - Vörös, Herczku, Major - Oláh, Jeremejev, Faragó (Nagy P., 28.)

    MTK:
    Babos - Komlósi, Kuttor, Szamosi, Kovács H. - Erős, Illés, Halmai - Madar, Kenesei K., Egressy

    20. perc: Hosszú labdával indították Faragót, a kifutó Babos nyújtott lábbal a szegedi csatár oldalát találta el, a hazai játékos ápolás után visszatért, de később mentő szállította el.
    27. perc: Majorral szemben szabálytalankodtak a 16-os magasságában, közel az alapvonalhoz az MTK-védők. Jeremejev ívelte a kapu elé a labdát, Mikler 4 méterről Babos mellett a kapuba csúsztatott (1-0).
    36. perc: Madar jobboldali ívelését a túloldalon érkező Egressy 5 m-ről kapura fejelte, de Markovics a jobb sarokból kiütötte a labdát, ami a középen érkező Illés elé került, aki már a hálóba talált (1-1).
    60. perc: Jeremejev jobb oldali szabadrúgását Major megcsúsztatta, a nézők már gólt kiáltottak, de a labda a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret.
    62. perc: Urbán hosszú labdával indította Vöröst, Babos kapus is kifutott a kapujából, a szegedi játékos azonban a hálótartóvasra ívelte a labdát.
    82. perc: A szegediek egy pillanatra kihagytak, és ezt a hibát kihasználta az MTK: Egressy balról, laposan középre továbbított, és a hazai védők közül kilépő Preisinger közelről a bal alsó sarokba lőtt (1-2).
    90. perc: Urbán egyenlítési lehetőséget hagyott ki: az MTK térfelének a közepén kicselezte Kuttort, egyedül vitte kapura a labdát, lövését azonban Babos óriási bravúrral védte.

    A 80. percig egyenrangú ellenfél volt a Szeged, de a bajnokcsapatnak elegendő volt egyetlen hazai figyelmetlenség ahhoz, hogy 3 ponttal távozzon a Tisza-parti stadionból.

    A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a szegedi Faragó Istvánnál - akit a 20. percben az MTK-s Babos kapus kifutás közben nyújtott lábbal az oldalán talált el - a kórházba szállítás után bordatörést állapítotak meg.

    MTI