magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Győri ETO FC 1 : 1 16:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: fgymat
    2019.02.25, 11:45
    91. perc: Egressy tűnt fel a labdával a vendégek tizenhatosának bal oldalán, majd egy csel után az alapvonalról középre adott. A rövid felső sarok irányába tartó labdát úgy tűnt Molnár L. könnyedén megfogja, de kezéről a gólvonal mögé perdült a labda, 1-1.

    Észak-Magyarország
    1999.04.08
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.14, 12:16
    Az MTI Molnár öngólját Egressynek adja.
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.14, 12:15
    Diósgyőr, 1999. április 7., szerda (tud.) - A labdarúgó Professzionális Nemzeti Bajnokság 23. fordulójában:

    Diósgyőri FC - Győri ETO FC 1-1 (0-1)
    Diósgyőr, 5000 néző, V: Hajdó

    gólszerzők: Egressy (91.), illetve Stark (32.)
    sárga lap: Turóczy (74.) illetve Bognár (6.)

    Diósgyőr:
    Rácz - Turóczy, Szmiljanics, Téger, Kovács T. (Lipták 78.) - Ternován (Varga E. 81.), Kiser, Szabó T., Kákóczki - Domokos (Szabados 68.), Egressy

    Győr:
    Molnár L. - Korsós, Lakos, Stark - Bognár, Csiszár, Zahorán (Böjte 75.), Salagean - Baumgartner (Szarvas 65.), Balla M. (Lazar 46.), Vayer

    16. perc: Kákóczki cselezgetett a bal oldalon, az alapvonalról visszagurított, Domokos azonban a kapu torkában rosszul találta el a labdát és Lakos a gólvonalról felszabadított.
    32. perc: A győriek szabadrúgást végezhettek el, Salagean Stark elé gurított, aki 28 m-ről félmagas lövést zúdított a kapu bal oldalára, Rácz késve vetődött, csak beleütni tudott, kezéről a kapufára, maj a gólvonal mögé perdült a labda (0-1).
    35. perc: Egressy 25 m-ről végzett el szabadrúgást, veszélyesen csavarodó félmagas lövését Molnár L. oldalra tenyerelte.
    45. perc: Kákóczki robogott el a bal oldalon, beadása nagy helyzetben találta a válogatott Egressyt, a csatár azonban közvetlen közelről pontosan vendég kapust találta telibe.
    56. perc: Lakos hibája után Domokos egyedül törhetett kapura, de 12 m-ről a kifutó Molnár L.-be lőtt.
    64. perc: Kovács T. baloldali beadását Egressy közelről perdítette a kapu fölé.
    82. perc: Egressy a bal oldalon verekedett ki magának helyzetet, emelése után azonban a labda a felső lécen csattant.
    84. perc: Egressy a jobbösszekötő helyén iramodott meg, ügyes átadással hozta helyzetbe Szabadost, ám Molnár L. ismét remekül mozdult ki kapujából, és merész lábravetődéssel hárított.
    86. perc: Lazar teljesen egyedül vezethette a felezővonaltól a diósgyőri kapura a labdát, 15 m-ről lőtt, a kifutó Rácz azonban ezúttal jól zárta a szöget.
    91. perc: Egressy a bal oldalon lépett ki a védők közül, kapu elé emelt, Molnár L. balszerencsésen ütött a labdába, amely a gólvonalon túlra került (1-1).

    A diósgyőriek végig kézben tartották az irányítást, és nyomasztó mezőnyfölényben futballoztak. Mi sem jelzi ezt jobban, mint az a tény, hogy a győriek az első félidőben összesen egyszer lőttek kapura, igaz, abból gólt értek el. A fordulás után a hazaiak szinte egykapura futballoztak, de a legnagyobb gólszerzési lehetőségeket is kihasználatlanul hagyták. A DFC lelkesen és nagy akarással játszott, legjobb tavaszi teljesítményét nyújtotta, és töretlen küzdeni tudásának köszönhetően sikerült pontot mentenie.

    MTI