magyarfutball.hu

Zalahús-Zalaegerszegi TE FC - Haladás-Milos 3 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.24, 14:28
    Zalaegerszeg, 1998. november 21. szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 16. fordulójában:

    Zalahús ZTE FC - Haladás-Milos 3-1 (1-0)
    Zalaegerszeg, 7000 néző, V: Arany

    gólszerzők: Ferenczi (36.), Szabó II. (60.), Casoltan (62.), illetve Nagy (71.)
    sárga lap: Ferenczi (87.)
    csere: Babati helyett Szőke (70.), Németh helyett Csóka (70.), Arany helyett Somfalvi (83.), illetve Vidóczi helyett Tóth (39.), Sztrapák helyett Bodor (46.)
    jók: Szabó II., Ferenczi, Kocsárdi, Szabó I., illetve Bonchis,
    Nagy Cs.

    ZTE:
    Vlaszák - Kocsárdi, Szabó I., Filó - Babati, Szabó II., Arany, Németh - Sebők, Ferenczi, Casoltan

    Haladás:
    Németh - Varga, Balassa, Koller, Horváth - Bonchis, Vidóczi, Nagy, Balog - Plókai, Sztrapák

    A hazaiak nagy lendülettel kezdtek az egerszegi ítéletidőben, fölényüket szögletek jelezték az első negyedórában. A 8. percben egy szombathelyi kontra végén Vlaszák kapujából messze kifutva tisztázott a vendégek elől. A 14. percben Filó fejesét a gólvonalról mentették a Haladás védői. A rossz talajon folyó játékban a küzdő jelleg dominált. A csapatok sokat hibáztak mindkét oldalon, így a kapuk csak ritkán kerültek veszélybe.

    A 22. percben Szabó I. bal oldali beadása után Németh pörgetett a jobb sarok mellé. A 27. percben az első komolyabb Haladás-akció végén Nagy Cs. 27 méteres lövését Vlaszák biztosan fogta. A 34. percben Ferenczi kapott jó labdát a 16-oson belül, de 10 méterről a kifutó Némethbe lőtt.

    A 36. percben Sebők gurított a 16-oson belül Ferenczi elé, aki 12 méterről kapásból a jobb alsó sarokba lőtt (1-0).

    Az 51. percben Ferenczi került helyzetbe, de 12 méteres lövése a védőkről szögletre vágódott. Az 55. percben egy szórványos szombathelyi kontra végén Bodor beadását Plókai nagy helyzetben 6 méterről a kapu fölé emelte. Két perc múlva Tóth 22 méterről lőtt a bal sarok mellé, majd a 60. percben Szabó II. kicselezte Balogot, és 23 méterről a bal felső sarokba bombázott (2-0).

    A 62. percben egy felívelt labdára Casoltan erőszakosan lecsapott, elvitte védője mellett, és 10 méterről a kifutó kapus mellett a kapu közepébe lőtt (3-0).

    Egyértelművé vált a ZTE fölénye, ám mégis a Haladás szépített a 71. percben: Nagy Cs. cselezte ki Szabó I-t és 14 méterről a bal alsó sarokba helyezett (3-1).

    A 77. percben Sebők 25 méteres lövése alig szállt a jobb sarok mellé. A hajrában a Haladás is veszélyeztetett, de eredménytelenül.

    A végig zuhogó hóban lejátszott találkozón a ZTE játékosai sokkal jobban alkalmazkodtak a télies körülményekhez, és a kapuk előtt is jobban feltalálták magukat, így utolsó őszi hazai mérkőzésükön szépen búcsúztak lelkes közönségüktől.

    MTI