magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Siófok FC 1 : 1 13:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: fgymat
    2019.02.15, 12:25
    SÁRGA LAP: Soós (sípszó után elrúgta a labdát) a 86., László (kézzel ért a labdához) a 94. percben

    Nemzeti Sport
    1998.11.15
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.28, 12:54
    Az MTI nem jelzi László lapját.
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.28, 12:54
    Diósgyőr, 1998. november 14. szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 15. fordulójában:

    Diósgyőri FC - Siófok FC 1-1 (1-0)
    Diósgyőr, 12 000 néző, V: Tóth V.

    gólszerző: Kulcsár (28.), illetve Perger (60.)
    sárga lap: Soós (86.)
    cserék: Kákóczki helyett Szabó T. (70.), Babos helyett Farkas J. (71.), Egressy helyett Szabados (82.), illetve Márkus helyett Bozsér (46.), Szabó Z. helyett Felföldi (80.), Soós helyett Kasza (88.)
    jók: Nota, Földvári, Kovács, Kulcsár, illetve Posza, Bimbó, Kovács B.

    Diósgyőr:
    Nota - Földvári, Téger, Kuttor, Kovács T. - Babos, Turóczi, Buzás, Kákóczki - Kulcsár, Egressy

    Siófok:
    Posza - Juhász, Bimbó, László - Soós, Kovács B., Győri, Perger, Sallai - Szabó Z., Márkus

    A 7. percben Szabó Z. fordult le a jobbösszekötő helyén a védőkről, 14 m-ről leadott lövését Nota öklözéssel mentette. A másik oldalon két perccel később Buzás szögletét Kulcsár fejjel küldte a bal sarok irányába, ám a gólvonalon álló László ugyancsak fejjel menteni tudott.

    Nem volt jó a mérkőzés, a siófokiak valósággal beásták magukat kapujuk előterébe, a diósgyőriek pedig jobbára csak keresgették ellenfelük sebezhető pontjait.

    Az első negyedóra végén Egressy balról fejelt vissza, Kulcsár lövését Posza kiöklözte, a labda újból Egressy elé került, aki 8 m-ről kapásból fölé durrantott. A 23. percben látványos akciót vezetett a DFC. Babos a jobboldalról adott középre, Egressy jobbal perdített a kapu irányába, labdája a felső lécről pattant vissza.

    A DFC egyre nagyobb mezőnyfölényt harcolt ki és a 28. percben megszerezte a vezetést. Babos futott el a jobb oldalon, félmagasan középre adott, Kulcsár teljesen egyedül vehette át a labdát, majd 10 m-ről jobbal a jobb alsó sarokba helyezett (1-0).

    A szünet után a diósgyőriek nyomasztó fölénybe kerültek, a Siófok szinte át sem lépte a felezővonalat. Az 54. percben Egressy az alapvonalról gurított vissza, végül Kákóczki emelését Posza jó érzékkel hárította.

    A 60. percben a Siófok kiszabadult a szorításból, és nem kis meglepetést okozva egyenlített. Soós lépett ki a védők közül, egyedül vezette Notára a labdát, emelését a kapus szögletre tolta. A beívelt labdára Perger érkezett, aki három lépésről a kapu jobb oldalába fejelt (1-1).

    A diósgyőrieket láthatóan "megfogta" a bekapott gól, az együttes görcsösen kísérletezett. A 67. percben Kulcsár közeli emelése után alabda a felső lécen csattant. Öt perccel később nagy helyzetet szalasztottak el a vendégek. Szabó Z. a bal oldalon egyedül roboghatott végig, ám a 16-oson belül addig pepecselt, amíg a védők beérték és szerelték. A hátralévő időben a diósgyőriek mindent egy lapra tettek fel, de támadásaikból hiányzott az elképzelés és az átütő erő.

    Küzdelmes, de alacsony színvonalú mérkőzést kísérhettekfigyelemmel a szurkolók. A DFC-t az egygólos vezetés túlságosan is megnyugtatta, és nem törekedett újabb találat elérésére. A vendégek lelkesen és nagy odaadással harcoltak, nem ismertek elveszett labdát, és a látottak alapján rászolgáltak a döntetlenre.

    MTI